Este vorba despre: Şchiopescu, Virgil
Timisoara in imagini Poze din Timisoara
Postat 20 aprilie 2013 - 08:58
O placa comemorativa de care personal, nu stiam. Datorita rezolutiei mici nu stiu daca se va putea citi de pe ea.
Postat 11 iunie 2013 - 13:13
Asta-i cu drone!
oricum... foarte ciudata geometria acelei "intersectii".
Postat 12 iunie 2013 - 19:52
Zborul dronelor este foarte dificil. NU poti sa pilotezi o drona pina nu te antrenezi pe simulator. Telecomenzile moderne se conecteaza la computer prin USB si exista programe de simulare. Daca nu te antrenezi, inveti sa pilotezi distrugind dronele.
Aceasta postare a fost editata de Doppler: 13 iunie 2013 - 09:25
Postat 22 iunie 2013 - 17:18
Cu drona s-ar putea face poze ale unor biserici din Timisoara care altfel nu pot fi admirate, nu exista spatiu in fata lor pt a le vedea, ce sa mai vorbim de poze. De exemplu Biserica Sf. Ecaterina de pe strada Janos Bolyai (daca nu greseste google) din spate de la Liceul MIU.
Aceasta postare a fost editata de Doppler: 22 iunie 2013 - 17:22
Postat 23 iunie 2013 - 16:00
Intr-un luuung final, dupa multe cautari am gasit ce jucarie foloseste colegul nostru.
Este vorba despre DJI Phantom GoPro Copter Rig for Aerial Photography, pe scurt o drona foarte reusita si super, pentru care ma bate serios gandul sa incep sa economisesc.
Pare FUN, si util in acelasi timp.
In link puteti gasii descrieri, si cateva clipuri interesante.
DSLR Pros
Este vorba despre DJI Phantom GoPro Copter Rig for Aerial Photography, pe scurt o drona foarte reusita si super, pentru care ma bate serios gandul sa incep sa economisesc.
Pare FUN, si util in acelasi timp.
In link puteti gasii descrieri, si cateva clipuri interesante.
DSLR Pros
Postat 07 iulie 2013 - 01:38
Primele sunt pavilioanele CFR din Ronat iar celelalte sunt de pe Calea Sagului pe unde trec zilnic mii de pietoni/calatori ratt dar nu se vad aceste cladiri de pomi. Dar nici nu e nevoie sa se vada pentru ca sunt niste blocuri simple...si mici...
Postat 07 iulie 2013 - 07:46
Da Dl. Mile aveti dreptate in prima poza sunt Pavilioane sau Gara Ronat asa era cunoscuta statia inainte nu stiu ce destinatie precisa aveau cladirile dar sunt cladiri de apartamente ma gandesc ca erau pentru ceferistii am stat in zona dar nu stiu multe detalii despre acea gara

Ajutor