Ce arata bine? Pomii din fata castelului?
Biblioteca arata intr-adevar bine! Si aceasta constructie eu o cataloghez intr-una emblematica, reprezentativa a orasului. Chiar daca este moderna, este facuta cu mult bun gust. De fapt nici nu putem trai o vesnicie cu cladiri vechi. Trebuie sa avem si cladiri noi dar facute cu gust pe de o parte si nu inghesuite si ascunse prin coclauri pe de alta parte!
In privinta Castelului
eu inca nu sunt multumit! Nu inteleg de ce cladirea Modex se poate vedea fara probleme, avand o vechime de aproximativ 40 de ani iar Castelul Huniade care reprezinta o fila de istorie importanta a acestui oras, nu-l putem vedea?...
Ultima restaurare serioasa castelului a avut loc in 1865 (parca) si noi nu aratam lumii acest castel!
Il ascundem in continuare! De ce oare? Pentru ca suntem tampiti! Sau "primitivi"! Sau inapoiati! Sau... Nu vedem valorile pe care le avem in oras, si asa putine...
Iata cum se vede castelul si cum se vede Modex-ul... Nu spun ca ar trebui sa avem pomi in fata Modex-ului ci sa nu mai avem pomi in fata castelului. Am vazut ca cosmetizarea pomilor nu a avut nici un efect semnificativ!

Mie, imi place si cladirea Modex, poate ar trebui doar varuita in niste culori mai vii ca sa fie vazuta si nu sa treci pe langa ea fara s-
o observi...
Aceasta postare a fost editata de mile: 06 mai 2013 - 17:21