Masini pe alese
Postat 28 aprilie 2013 - 16:23
Si a carei politii apartine...
Pana acum am tot auzit ca politia din Buc., de politia din Constanta nu trebuia sa auzim, ca cine a fost macar odata la Mamaia, stie despre ce vorbesc... Mazare stie sa cumpere... Insa de ceva vreme, a mai rasarit o bucata aici, 32 km acolo... Incetul cu incetul, ar trebui sa apara si prin TM, AR, CJ, HD astfel de masinarii.
Pana acum am tot auzit ca politia din Buc., de politia din Constanta nu trebuia sa auzim, ca cine a fost macar odata la Mamaia, stie despre ce vorbesc... Mazare stie sa cumpere... Insa de ceva vreme, a mai rasarit o bucata aici, 32 km acolo... Incetul cu incetul, ar trebui sa apara si prin TM, AR, CJ, HD astfel de masinarii.
Postat 01 mai 2013 - 13:28
Masina de politie nu e cumparat e primita pentru teste de la dealeru auto .
Postat 01 mai 2013 - 21:58
Ok... Si ce se intampla cu ea? Adica totusi masina e echipata pentru politie...
Nu se prea poate vinde ulterior...

Postat 28 mai 2013 - 09:09
Dacia a inceput sa vanda si in Marea Britanie: http://www.daciacars.co.uk/ Vedeti si preturile.
Postat 28 mai 2013 - 12:26
E faza doi. Si eu zic ca arata foarte bine, fata de utilitara care era. Totusi, idiotii astia au stricat totul cu motorizarile oferite. Cica motor de 898 cmc pe MCV
Chiar daca are (cica) 90CP, e hilar.

Postat 28 mai 2013 - 15:04
Am vazut azi un Nissan care semana destul de mult cu asta. Erau doar diferente minore de design.
Postat 28 mai 2013 - 15:22
Noua linie de Dacii remodelate sunt beton, ma refer la aspect. Dar cred ca si dotarile sunt bbune, nu am cautat foarte mult. Am vazult live si Dokker-ul. Am vazut ca mai nou se poarta motoare "eco boost" de pana in 1L cu 90 de cai si mai mult.
Un Logan cu un motor dinasta micut si 90 de cai e la limita (de jos) la performante; adica in oras e super (consum mic) iar afara, poti sa faci o depasire, doua... trei
Dar la o utilitara mi se pare mizerabil...
Un Logan cu un motor dinasta micut si 90 de cai e la limita (de jos) la performante; adica in oras e super (consum mic) iar afara, poti sa faci o depasire, doua... trei

Dar la o utilitara mi se pare mizerabil...
Postat 28 mai 2013 - 18:45
Nu e nicio problema sa oferi un asemnea motoras, dar sa ai in oferta si un 1,4 TCe de 130 CP. (cum e pe Megane) 
Apropo, cum de TCe-ul de 1,4 (tot de la Renault) scoate 130CP si gluma asta de 0,9 reuseste 90CP, deci un raport de 100CP/litru?

Apropo, cum de TCe-ul de 1,4 (tot de la Renault) scoate 130CP si gluma asta de 0,9 reuseste 90CP, deci un raport de 100CP/litru?