Circulatie auto prin pasajul subteran din Piata Victoriei (fara finantare)
Postat 04 aprilie 2013 - 19:16
Chagall, la 04 aprilie 2013 - 15:36, a spus:
E vorba de o sponsorizare pt SF si proiect, care probabil nu sare de 100.000 euro. Putin probabil insa ca cineva sa ofere acesti bani.
Daca pana la sfarsitul anului, nu se da drumul la SF din bani de la buget in urma unei rectificari, cred ca ne-am luat toti o mare teapa cu pasajul asta.
Felicitari si din partea mea !
Postat 04 aprilie 2013 - 23:41
Dar iata si un comentariu la articolul din ziar....
Citeaza
4 aprilie 2013 la 15:33
Sper ca se mai reanalizeaza propunerile astea. Daca e sa ma uit la prima poza, as prognoza minim un accident pe zi.
Eu am facut doar cateva "schite" fara pretentii, cum am mai spus, 90 % din hobby si placere, si din dorinta de a vedea astfel de lucruri realizate si in realitate...Le-am facut mai mult din "distractie"...
In poza cu pricina fiind surprinsa si o masina care se indeparteaza, am "prefigurat" un sens unic cu doua benzi.
In intentiile primariei in respectivul loc se va circula in dublu sens. Catre Opera se va merge doar prin pasaj iar sensul invers va fi folosit de cei care vin din Piata 700 pe inel.
Aceasta postare a fost editata de mile: 05 aprilie 2013 - 10:54
Postat 05 aprilie 2013 - 10:51
Raoul94, la 04 aprilie 2013 - 12:11, a spus:
ce e cert, au luat poza asta
articol complet
Am recunoscut si eu poza cand am vazut-o in articol. Felicitari, mile.
Cred ca pentru realizarea pasajului va fi nevoie de mai mult loc decat in desenul lui mile. Solutia ar fi sacrificarea locurilor de parcare din stanga.
Postat 17 aprilie 2013 - 19:45
Si am tras urmatoarea concluzie: ce usor s-a stricat si ce greu si incet se repara! Desi cred ca readucerea la forma initiala va fi inutila!...
Merci Chagall (si Doppler cu alta ocazie) ca ne ti la curent!
Postat 05 mai 2013 - 22:27
Aceasta postare a fost editata de mile: 05 mai 2013 - 22:30
Postat 09 mai 2013 - 20:34

Primarul Robu pune... iPad-ul pe muncitori
Scris de A. Strugariu -
Cum fac oficialii Primăriei Timişoara să se asigure că pe şantierele din oraş se lucrează? Ei bine, primarul Nicolae Robu a decis să recurgă nu la angajaţii pe care îi are în subordine, ci la activul de partid. Nemulţumit de faptul că se lucrează „cu viteza melcului” la reamenajarea intrărilor în pasajul subteran din Piaţa Victoriei de pe locul fostului acvariu, edilul a apelat la tinerii din PNL, pe care i-a pus să-i supravegheze şi să-i filmeze cu iPad-ul pe muncitori…
...„Nu se mai termină acea amenajare a locului unde a fost acvariul. Am fost şi aseară şi văd cât s-a lucrat şi am fost mirat să văd că într-o zi întreagă s-au pus 25 de plăci de marmură sau ce material este acolo. Am luat decizia să pun supraveghetori cu cameră video, cu un iPad, se va filma toată ziua ce fac muncitorii acolo. Să văd ce fac de fapt. N-am oameni, n-am salariaţi pe care să-i pot plăti să stea cu iPad-ul în mână să filmeze, am tineri voluntari care vor să pună umărul pentru a ajuta bunul mers al lucrurilor în Timişoara şi recurg la ei. Avem iPad-uri personale mai mulţi din PNL”, a explicat edilul. Primarul spune că studenţii din PNL îi vor supraveghea pe muncitori, cu schimbul, de la 8 dimineaţa până la ora 18.
Tion
Si eu ma miram ca lucrarile avanseaza incet de tot dar in acelasi timp ma intreb in continuare la ce va folosi coborarea dinspre Modex...
Postat 09 mai 2013 - 22:33
E greu sa monteze un webcam IP, sa vedem cu toti defapt ce se lucreaza pe bani publici? La Michelangelo 4 webcam-uri ar rezolva problema...
Postat 09 mai 2013 - 23:04
Postat 09 mai 2013 - 23:09
Postat 09 mai 2013 - 23:23
Postat 09 mai 2013 - 23:54
O sa pun sapuniera si dslr-ul in dulap.

Ajutor