STP Timișoara Forum: Bulevardul BEGA - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (49 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bulevardul BEGA ...prea lung si prea lat pentru primaria Timisoara Evaluare topic: ***** 2 Voturi

#401 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 17 martie 2013 - 21:34

Facea Robu o prostie daca insista sa-l cumpere primaria. Bine ca s-a razgandit. Am sustinut si la vremea respectiva ca n-are ce sa se implice primaria in achizitia Pelicanului. Primaria nu e in stare sa aibe grija de tramvaie si atunci va avea grija de vapoare?...

Primarul Ciuhandu a anuntat 100 de lucruri ca le face si nu le-a facut. Unele anunturi au iesit din gura lui iar altele din gura subalternilor. Numai daca ne uitam retrospectiv pe acest forum vom gasi o sumedenie de promisiuni neonorate. La fel va fi si in cazul lui Robu insa daca jumatate din cele anuntate se si rezolva atunci eu voi fi foarte multumit de prestatia lui.

Si nu mai vreau sa merg pe politica pentru ca ne arunca Cseh_17 postarile la gunoi daca se enerveaza. Am mai patit-o... :naughty1: ...
0

#402 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 17 martie 2013 - 21:48

De aici nu poate, ca nu e moderator. :04:
0

#403 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 19 martie 2013 - 19:15

:up_arow: Ja, ja...

Dar iata si cateva imagini... de pe Digi 24 Timisoara cu scoaterea Pelicanului din apa...in zona fabricii 1 Iunie...

Deci in tot acest timp, de la disparitia din golf si pana acum, Pelicanul a stat pe apa in Fabric si nimeni dintre noi nu l-a vazut?...

Aceasta postare a fost editata de mile: 25 martie 2013 - 12:18

0

#404 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 19 martie 2013 - 19:56

Iata un filmulet pe care-l "cautam" de mult timp...
Cine are rabdare sa-l vizioneze, va vedea imagini deosebite...Pacat ca-i fara sunet, fiind o petrecere privata, din cat se vede.
Filmul a fost postat pe youtube de adis petrar in data de 10 martie curent! Evenimentul a avut loc in 2004.

Vizionare placuta!

Aceasta postare a fost editata de mile: 19 martie 2013 - 20:02

0

#405 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 19 martie 2013 - 22:32

Dupa ce am urmarit filmuletul, am tras concluzia ca patronul italian era cam "zgarcit", instalatia electrica de iluminat de pe punte nu era functionala. Pacat! Ar fi fost mult mai frumos ca vaporasul sa fie inundat de lumina feerica. Doar la re-acostare a fost conectat la sursa de curent de pe mal...Improvizatii!!!...latine!

Un alt aspect de care m-as lega, sunt acele scaune de plastic, ca si la terasele de pe uscat. In mod normal, vaporasele de asemenea dimensiuni ar trebui sa aiba pe punte (si nu numai) banci sau scaune fixate de podea. Este usor de inteles din ce motive.

Aceasta postare a fost editata de mile: 19 martie 2013 - 22:37

0

#406 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 20 martie 2013 - 22:41

Nu stiu cum se face dar mi-au scapat cateva stiri anul trecut, legate, bineinteles, de canalul Bega... Toate aceste stiri sunt de pe DIGI 24 Timisoara, insotite, evident, si de imagini super...

In ordine cronologica...

15.08.2012 Reporter Mihai Claudiu Cristea

Nostalgii si sperante pe canalul Bega

11.09.2012

Unda verde la taxi pe canalul Bega

07.11.2012 Reporter (pe generic) Mihai Claudiu Cristea
Imagini deosebite...

Cascadori nautici pe canalul Bega

Mihai Claudiu Cristea a fost realizator al unei emisiuni saptamanale pe Analog TV in urma cu 7 - 8 ani de zile care a tinut cativa ani de zile. Era mereu documentat despre subiectul discutat si avea invitati pasionati de subiectele dezbatute.
Foarte des trata subiectul Canalul Bega in trecut, in prezent si in viitor. Cred ca si de la acele emisiuni mi s-a declansat nostalgia pentru navigatia pe Bega, mai ales ca am navigat ca pasager cu Randunica prin '66 - 67. Cred ca si altor timisoreni le-a insuflat dorinta de a redescoperi Canalul Bega prin navigatie....

Ulterior Mihai Claudiu Cristea a emigrat in Canada iar de anul trecut s-a reintors (definitiv, zicea el intr-un interviu) in tara, respectiv Timisoara. Speram si inca sper sa-l revad pe micul ecran ca realizator de emisiuni.

Scuzati-mi paranteza dar nu m-am putut abtine sa nu-i pomenesc numele si aici (si in alta parte ori de cate ori am prilejul.

Aceasta postare a fost editata de mile: 20 martie 2013 - 22:56

0

#407 Useril este offline   Flavius S. 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 29 ianuarie 13

Postat 21 martie 2013 - 13:39

Vezi postareamile, la 17 martie 2013 - 21:34, a spus:

Primarul Ciuhandu a anuntat 100 de lucruri ca le face si nu le-a facut. Unele anunturi au iesit din gura lui iar altele din gura subalternilor. Numai daca ne uitam retrospectiv pe acest forum vom gasi o sumedenie de promisiuni neonorate. La fel va fi si in cazul lui Robu insa daca jumatate din cele anuntate se si rezolva atunci eu voi fi foarte multumit de prestatia lui.

Daca a avut voie Ciuhandu, normal ca are voie si Robu. Pe mine unul ma intereseaza mult lista aceea de 100 de promisiuni neonorate a fostei administratii. Si desigur si lista lui Robu (deocamdata neonorata din lipsa de timp). As vrea sa le pun una langa alta in cativa ani. Deci daca ai o lista compacta Ciuhandu+subalterni ti-as fi recunoscator.

Aceasta postare a fost editata de Flavius S.: 21 martie 2013 - 13:39

0

#408 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 21 martie 2013 - 20:10

Pune-te si cauta (doar) pe acest forum si-ti vei gasi raspunsul.
N-am fost si nici nu sunt "contabilul" lui Ciuhandu, nici al lui Robu si nici al tau.
Probabil ca din cei 16 ani de mandat ai lui Ciuhandu l-ai prins pe ultimul ca adult.
Tot acest ultim mandat este reflectat pe forum. Inchipuie-ti ca au mai fost 3 mandate (12 ani) care nu se "regasesc" pe forum si in care s-au tot facut promisiuni peste promisiuni si care nu s-au onorat in marea lor majoritate.

Si, desi mai citat, se pare ca n-ai citit ce-am scris sau n-ai inteles.

Reiau...

Citeaza

La fel va fi si in cazul lui Robu insa daca jumatate din cele anuntate se si rezolva atunci eu voi fi foarte multumit de prestatia lui.

Deci, din start accept ca 50 % dintre promisiuni vor fi minciuni (promisiuni neonorate). Si in aceasta situatie inca voi fi multumit. Daca se coboara sub 50 % realizari, atunci si Robu se va alatura celor care vorbesc mult si fac putin, adica mincinosilor...

LE Daca aveai un comentariu la tema topicului, cred ca eram mai castigati...

Aceasta postare a fost editata de mile: 21 martie 2013 - 20:31

0

#409 Useril este offline   Flavius S. 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 22 martie 2013 - 15:25

Vezi postareamile, la 21 martie 2013 - 20:10, a spus:

N-am fost si nici nu sunt "contabilul" lui Ciuhandu, nici al lui Robu si nici al tau.
Foarte bine. Abtine-te sa dai cifre exacte pe viitor daca nu le poti sustine.

Probabil ca din cei 16 ani de mandat ai lui Ciuhandu l-ai prins pe ultimul ca adult.
Fals.

Deci, din start accept ca 50 % dintre promisiuni vor fi minciuni (promisiuni neonorate). Si in aceasta situatie inca voi fi multumit. Daca se coboara sub 50 % realizari, atunci si Robu se va alatura celor care vorbesc mult si fac putin, adica mincinosilor...
Deci daca spui adevarul in 50% + 1 din cazuri poti fi considerat om onest?

LE Daca aveai un comentariu la tema topicului, cred ca eram mai castigati...
Exact de aceea am raspuns unui post de-al tau. Mi-a sarit in ochi din 2 motive: nu era la tema topicului + sfida logica.
0

#410 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 martie 2013 - 16:42

Bati campii sau...esti om politic?... :naughty1: Si mori de ciuda ca nu-l mai vezi pe Ciuhandu la primarie?...Numai daca ai avut interese personale, poti patimi atata!...

Personal nu ma intereseaza culoarea politica a primarului, ma intereseaza sa fie un bun gospodar. Astept cu rabdare sa treaca cei 4 ani ai actualului mandat al lui Robu si atunci voi trage o concluzie si-l voi taxa daca va fi cazul. De ce sa dau in el de pe acum, doar ca vorbeste mult sau ca are inflatie de idei (in mintea multora)?...

Poti bate campii in continuare ca nu-ti mai voi raspunde. Fa-ti monologul!...

Aceasta postare a fost editata de mile: 22 martie 2013 - 16:56

0

#411 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 martie 2013 - 20:01

Furtuna mare pe Bega, valuri inalte la mal, un vas a fost luat de apele involburate

Totul s-a petrecut marti, 19.03.2013 cand orasul a fost surprins de o furtuna naprasnica.

Da, nici pe departe lucrurile nu s-au petrecut asa. A fost totusi un vant ceva mai puternic care a reusit sa rupa o parama a terasei-barje D'arc "ancorata" la picioarele podului Mitropolit Andrei Saguna.

Iata articolul...

Ambarcatiunea din centrul Timisoarei, smulsa din ancore de vantul puternic

Scris de B.D. -

Imagine postata

Din cauza vântului puternic, ambarcațiunea din zona Podului Mitropolit Șaguna, din Timișoara, s-a desprins de pe stâlpii care o ancorau, fiind mutată de vânt sub pod, unde s-a blocat. Pompierii și reprezentanți ai Căpităniei Timișoara au intervenit și au ancorat vasul la loc.

Continuarea in tion unde sunt mai multe imagini.

Aceasta postare a fost editata de mile: 22 martie 2013 - 20:02

0

#412 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 martie 2013 - 17:31

Vezi postareamile, la 22 martie 2013 - 16:42, a spus:

Bati campii sau...esti om politic?... :naughty1: Si mori de ciuda ca nu-l mai vezi pe Ciuhandu la primarie?...Numai daca ai avut interese personale, poti patimi atata!...

Personal nu ma intereseaza culoarea politica a primarului, ma intereseaza sa fie un bun gospodar. Astept cu rabdare sa treaca cei 4 ani ai actualului mandat al lui Robu si atunci voi trage o concluzie si-l voi taxa daca va fi cazul. De ce sa dau in el de pe acum, doar ca vorbeste mult sau ca are inflatie de idei (in mintea multora)?...

Poti bate campii in continuare ca nu-ti mai voi raspunde. Fa-ti monologul!...

Ciuhandu avea o problema! Promitea SF si nu le facea, insa se ocupa de cele mici. In schimb Robu e cam invers. O sa vedem in 3 ani. O sa avem SF-uri, insa lucrurile mici vor fi lasate deoparte...

SI ca sa incep lista, voi incepe chiar cu parcarea lui papura voda... cu Tippark-ul lui cu tot... :so pe iei:
0

#413 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 23 martie 2013 - 21:37

Pai, in legatura cu Telpark-ul nu s-a facut nimic. S-a inlocuit un sistem prost/idiot cu altul si mai prost. Suntem tot acolo de unde am plecat sau chiar cu un pas inapoi.
0

#414 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 25 martie 2013 - 11:34

Un filmulet si "interviu" cu Mihai Claudiu Cristea, cel despre care pomeneam mai sus, in Studioul DIGI 24 Timisoara, legate de Pelican, realizate in noiembrie 2012...

Vaporul Pelican va fi scos pe uscat

Si inca o filmare tot din noiembrie 2012, cand Pelicanul a fost dus in golf...Imaginile sunt tot de pe DIGI 24 Timisoara...

Pelicanul pregatit sa "zboare" pe uscat

Aceasta postare a fost editata de mile: 25 martie 2013 - 12:58

0

#415 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 26 martie 2013 - 12:03

Un filmulet de pe Youtube postat de ziarul Timisoara. Imagini de calitate si cu zoom facute de un cameraman cam in viteza...

Pelicanul in golf...

As sugera unor producatori TV sa intre in contact cu proprietarul Pelicanului si sa incerce sa faca un (mic-mare) documentar cu renovarea vaporasului.

La finalul lucrarii ar avea de castigat si producatorul TV iar proprietarul impreuna cu firma restauratoare si-ar face implicit reclama prin materialul documentar.

Un astfel de producator TV ar fi BEHELA TV din Dumbravita (parca) care face productii deosebite. Poate ca or fi si altii...

Nu cred ca ar strica sa ramana in istorie niste imagini document cu restaurarea Vaporasului Pelican care renaste ca pasarea phoenix din propria-i cenusa ... si asta chiar la propriu, dupa un incendiu...

Si un pic de reclama nu strica...Sa ne aducem aminte si de vesnicele promisiuni facute de autoritati. Este proprietarul si vaporasul cu care am navigat anul trecut si noi, cei cativa de pe forum.

Aceasta postare a fost editata de mile: 26 martie 2013 - 13:22

0

#416 Useril este offline   Flavius S. 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 27 martie 2013 - 13:43

Vezi postareamile, la 22 martie 2013 - 16:42, a spus:

Constat ca nu reusesti sa combati cele spuse de mine. In schimb incerci sa ma ataci la persoana insinuand ca logica poate fi deformata dupa interes. Te asigur ca matematica nu are culoare politica. Deci daca spui ca Ciuhandu a promis 100 de chestii si nu le-a facut, ar trebui sa le enumeri aici. Asta daca nu vrei sa fii doar un papagal. La fel dupa 4 ani (dupa cum ai sugerat) ne vom aseza si vom enumera promisiunile lui Robu sa vedem daca a reusit sa puna in practica 50%. Oricum eu m-as bucura ca primarul sa slabeasca ritmul promisiunilor fiindca altfel nu va putea face 50% in veci. La 2-3 promisiuni pe saptamna nu va putea tine ritmul oricat de binevoitor ar fi.

Deci putem discuta pe cifre. Uite, enumeri aici promisiunile lui Ciuhandu, iar eu sunt dispus sa majoram numarul de promisiuni cu 15% pentru cazul in care ne-a scapat ceva. Atata bunavointa ai din partea mea. Ce zici? Te ţine?

Aceasta postare a fost editata de Flavius S.: 27 martie 2013 - 13:44

0

#417 Useril este offline   playboy 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 707
  • Inregistrat: 02 iunie 12
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:transportul public din timisoara

Postat 27 martie 2013 - 14:21

Flavius S te as ruga sa incetezi cu chestile astea in primul rand il cunosc personal pe Dl Mile si stiu ca are pe ce se baza asa ca ce zice el zice bine si chiar ii dau dreptate si in plus e si mai in varsta ca tine si ca mine deci putin respect in postarile tale si fata de el ca persona
Sincer Ciuhandru a promis si promis si rezultatul egal 0
Robu chiar daca a promis ca demoleaza acvariu pana la craciun si nu a putut asta e dar iata ca pana la urma e demolat chiar daca a intarziat cu promisiunea 3 luni
0

#418 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 27 martie 2013 - 18:34

Flavius S., am rugamintea sa faci un topic dedicat pentru acest subiect la sectiunea "Cafenea" (Promisiuni/Realizari Ciuhandu vs. Robu). N-are rost sa poluam acest topic cu discutii care nu au nici o treaba cu titlul topicului.
0

#419 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 31 martie 2013 - 20:49

Pentru cei care vor naviga pe Bega :unsure: , este bine sa cunoasca distantele la care se afla ecluzele intre ele :lol: ...

Iata...

Imagine atasata: ecluzele de pe Bega 02.JPG

Aceasta postare a fost editata de mile: 31 martie 2013 - 20:52

1

#420 Useril este offline   Flavius S. 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 aprilie 2013 - 10:41

Vezi postareaChagall, la 27 martie 2013 - 18:34, a spus:

Flavius S., am rugamintea sa faci un topic dedicat pentru acest subiect la sectiunea "Cafenea" (Promisiuni/Realizari Ciuhandu vs. Robu). N-are rost sa poluam acest topic cu discutii care nu au nici o treaba cu titlul topicului.

Multumesc de oferta. Am creat topicul. Va rog sa postati.

@playboy: cred ca i-am acordat respectul maxim lui mile: l-am luat in serios.
0

Arata acest topic

• (49 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou