Nu stiu cum se face dar mi-au scapat cateva stiri anul trecut, legate, bineinteles, de canalul Bega... Toate aceste stiri sunt de pe
DIGI 24 Timisoara, insotite, evident, si de imagini super...
In ordine cronologica...
15.08.2012 Reporter Mihai Claudiu Cristea
Nostalgii si sperante pe canalul Bega
11.09.2012
Unda verde la taxi pe canalul Bega
07.11.2012 Reporter (pe generic) Mihai Claudiu Cristea
Imagini deosebite...
Cascadori nautici pe canalul Bega
Mihai Claudiu Cristea a fost realizator al unei emisiuni saptamanale pe Analog TV in urma cu 7 - 8 ani de zile care a tinut cativa ani de zile. Era mereu documentat despre subiectul discutat si avea invitati pasionati de subiectele dezbatute.
Foarte des trata subiectul
Canalul Bega in trecut, in prezent si in viitor. Cred ca si de la acele emisiuni mi s-a declansat nostalgia pentru navigatia pe Bega, mai ales ca am navigat ca pasager cu Randunica prin '66 - 67. Cred ca si altor timisoreni le-a insuflat dorinta de a redescoperi Canalul Bega prin navigatie....
Ulterior Mihai Claudiu Cristea a emigrat in Canada iar de anul trecut s-a reintors (definitiv, zicea el intr-un interviu) in tara, respectiv Timisoara. Speram si inca sper sa-l revad pe micul ecran ca realizator de emisiuni.
Scuzati-mi paranteza dar nu m-am putut abtine sa nu-i pomenesc numele si aici (si in alta parte ori de cate ori am prilejul.
Aceasta postare a fost editata de mile: 20 martie 2013 - 22:56