STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (143 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1261 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 ianuarie 2013 - 01:51

Aloo aloo! Ați ratat rândul cel mai important!
"Nu vrau linii noi de tramvai"

Si cu asta s-a spus tot! Ne-am akes primar bun... s-ar putea ca pana la alegerile viitoare sa scapam de toate.
Batel-ar vina de autobuz...

Nemții scot pana si troleibuzele si muta tot pe sine, iar noi ca racu inapoi..
0

#1262 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30280
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 23 ianuarie 2013 - 09:29

Printre liniile noi se numara probabil si linia 3. -_-
0

#1263 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3181
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 ianuarie 2013 - 13:53

Eh uite ca ne-a dat Domnul unul mai rau ca Mazare... si vad ca asta are pata pusa raaaau de tot pe tramvaie si daca nimeni nu se plange va continua cu ce a propus.

Dar nu va fie frica, are 4 ani in care putem sa ii dam sanse peste sanse sa isi indrepte greselile <_< . Praf va fii orasul dupa 4 ani de guvernare Robu, ne vom alege cu... nimic, mi se rupe mie de sosele, sa indemene prostii sa foloseasca transportul public nu masina personala, nu sa investeasca milioane in sosele care se vor umple de masini din nou, Timisoara e un oras inghesuit, drumuri mai late de 4 benzi nu prea gasesti, asa ca de unde fluidizare? demoleaza casele, pun aripi la autobuzele electrice?

Bucurativa cat mai puteti de tramvaie, ca astea vor fii ultimilele pe care Timisoara le va mai avea, caci acesti ani vor insemna ruptura totala de radacina austro-ungara si de aceasta mostenire care a facut orasul care exista azi. Se vede de la o posta ca se doreste scoaterea tramvaielor in mare parte, si modernizarea catorva la Pascani, firma detina tot de cineva din PNL, asta daca nu o fi scris articolul aiurea cel care l-a scris.
0

#1264 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1536
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 23 ianuarie 2013 - 21:13

Vai de el...

0

#1265 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 23 ianuarie 2013 - 21:40

Nu sunt normali. Cum pot afirma faptul ca,(chiar daca RATT a inchiriat autobuzele proprii la diferite firme)acum acele autobuze nu mai sunt folosite.
0

#1266 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 ianuarie 2013 - 22:17

Nu pot decat sa... :rad_masa: :rad_masa: Reporterii astia sunt catastrofa.
0

#1267 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 23 ianuarie 2013 - 22:43

Deci n-ai cum sa transmiti asa o stire... si daca Robu are de gand sa suplimenteze tramvaiele folosind autobuze (fie electrice fie nu) ii clara treaba :sleeping:
0

#1268 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 23 ianuarie 2013 - 22:43

eu doar atat l-as intreba pe primar: Clujul sau Oradea, de unde drak au avut bani de tramvaie noi, ca nici aia nu le-au luat cu 150000 de euro?
au impozite mai mari, sau doar primari mai buni?
si doi: l-as zbura instant pe ala care a scos prostia de informatie cum ca sunt 15 :huh: autobuze nefolosite :censored:
0

#1269 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 ianuarie 2013 - 23:23

Ala-i un lingau, care vrea sa ajunga la RATT, ca apoi in 2 sa unga mai usor mecanismul "Mazare"...
0

#1270 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 25 ianuarie 2013 - 19:14

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 23 ianuarie 2013 - 22:17, a spus:

Nu pot decat sa... :rad_masa: :rad_masa: Reporterii astia sunt catastrofa.

Eu cred că au văzut autobuzele (vechi) garate în curtea de pe Take Ionescu. :rad_masa:
0

#1271 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 25 ianuarie 2013 - 19:44

Eu am tot stat si m-am gandit la problema asta "mare de tot" cu timpii de asteptare si reducerea de frecventa si mi-a venit o idee. Ar fi nevoie de 2 tramvaie scoase de la "naftalina" si refacut circuitul lui 6, parca 4 tramvaie mergeau pe linia asta nu, doua pe fiecare sens? si schimbat 5-ul inapoi, doar era numai bun cand mergea la Cartan si suplinea 2-ul care fiind o linie mai lunga distanta intre tramvaie e si ea mai mare. Pe 4 parca acuma circula 7 tramvaie, inainte erau 8 deci ultimul tramvai ar fi pus acolo. Eu cred ca cu asta se rezolva problema fara achizitii de nu stiu ce autobuze si alte prostii. Si daca ar repune in functiune depoul 1 ar fi nemaipomenit, nu s-ar mai irosii curent degeaba la retragerile indelungate.
0

#1272 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 25 ianuarie 2013 - 19:50

Stiti ce mi ciuda... Am avut ocazia sa il intalnesc pe Domnul Primar fata in fata, sa schimb cateva vorbe cu el, sa-i strang mana si sa-l aud vorbind. Mi s-a parut un om inteligent si care se tine de promisiuni, personal (eu si un colectiv) avem un fel de promisiune din partea lui, a fost vorba de un proiect "Tinerii Decid" in care am propus o anumita constructie intr-un cartier din Timisoara, care a zis ca se va realiza in 2014. A o fost si o gafa comisa de cei care au "arbitrat" aceste proiecte (4 la numar) dar acuma nu conteaza. Oricum am ramas si raman dezamagit de cei care ne conduc, la fel si cu Directorul RATT, care ne-a mai promis ceva (mie si inca catorva forumisti) si domnul Primar si etc. Gata cu offtipicul, e clar ca asistam la moartea tramvaiului incet incet, visam Muzeu, depou, garnituri noi... degeaba.
0

#1273 Useril este offline   cornelius55 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 01 ianuarie 12

Postat 25 ianuarie 2013 - 20:18

daca se va desfinta tramvaiul, timisoara va mai pierde inca o legatura cu imperiul
si va fi si mai mult oltenizata si moldovenizata...De ce se arunca totul ce a mai ramas de la imperiu pe apa sambetei...
V-ati gandit vreodata unde era timisoara acum daca n-ar fi plecat nemtii si daca nu veneau blestematii astia de comunisti...
0

#1274 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 25 ianuarie 2013 - 20:43

Vezi postareaRaoul94, la 25 ianuarie 2013 - 19:50, a spus:

Am avut ocazia sa il intalnesc pe Domnul Primar fata in fata

Si eu care vroiam sa merg in audienta sa ii spun propunerea mea :(. Oricum merg, stiu ca singur nu o sa fac mare lucru, dar merita incercat, cine stie poate poate... Daca am merge mai multi intr-un interval de timp cred ca am putea schimba ceva.

Oricum am citit ieri din comentariile de la articolul acela, nu am gasit nici unul care sa fie prea bun la adresa primarului, lumea e tare suparata si cred ca daca se va atinge de tramvai va iesii scandal, pentru ca e clar ca lumea nu mai vrea autobuze si ca daca ar fi sa fie inlocuite/suplimentate tramvaiele cu autobuze ar fi haos total pe sosele, ganditiva numai in Pta. Traian ce ar fii unde curbele sunt destul de stranse.
0

#1275 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 25 ianuarie 2013 - 20:48

Gygyman6 iti recomand sa te duci, sa vorbesti si sa vezi ce-ti spune. Eu sunt chiar curios de rezultatul tau :coolspeak: si pe mine m-a incurajat Domnul Primar sa merg in audienta daca vreau sa-i spun "ceva". Du-te si fa-ti singur o impresie, pe care mai apoi sa o impartasesti cu noi, please :so pe iei:

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 25 ianuarie 2013 - 20:48

0

#1276 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 25 ianuarie 2013 - 21:53

Vezi postareaGygyman6, la 25 ianuarie 2013 - 20:43, a spus:

Oricum am citit ieri din comentariile de la articolul acela, nu am gasit nici unul care sa fie prea bun la adresa primarului, lumea e tare suparata si cred ca daca se va atinge de tramvai va iesii scandal, pentru ca e clar ca lumea nu mai vrea autobuze si ca daca ar fi sa fie inlocuite/suplimentate tramvaiele cu autobuze ar fi haos total pe sosele, ganditiva numai in Pta. Traian ce ar fii unde curbele sunt destul de stranse.

nu se va atinge de tramvai, il lasa sa moara de moarte naturala, adica de batranete. asa vad ca se procedeaza si cu cladirile pe care vrei sa le demolezi si nu primesti aprobare
nu va mai investi nimic nici in tramvaie noi sau infrastructura, cam asta tot incearca sa ne induca primarul prin mesajele din ultimul timp. aia cu autobuzele electrice e abureala si probabil vor lua diesel ca sunt mai ieftine :censored:
0

#1277 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 25 ianuarie 2013 - 23:19

Vezi postareaAMD, la 25 ianuarie 2013 - 21:53, a spus:

nu se va atinge de tramvai, il lasa sa moara de moarte naturala, adica de batranete.

Da asta m-am gandit si eu prima data, dar ar mai fii o ipoteza. E clar ca nu au ce sa il inlocuiasca, chiar si daca cumpara autobuze de mare capacitate, reteaua rutiera a orasului nu permite prea mult trafic auto, iar pentru autobuze e nevoie de loc la fel cum e si pentru tramvaie, autobuzele se strica mai repede, iar la astea de acuma care nu sunt chiar asa multe deabea se mentin cum se mentin.

Cealalta ipoteza ar fi modernizarea lor fortata, s-a tot spus ca cele noi sunt prea scumpe si ca modernizarea e mai ieftina. Remarul Pascani am mai spus-o, e firma cuiva din PNL, daca se cumpara autobuze "cineva" pierde niste bani, si 800.000 de euro pe tramvai cred ca nu e o afacere de lasat, daca mai adaugam si niste comisioane babane care nu vor aparea pe contractul initial...
Cred ca mai degraba se incearca convingerea publicului ca modernizarea e ultima solutie daca timisorenii mai vor tramvai, se incerca devierea de la faptul ca orasele Oradea si Cluj au tramvaie noi, pe langa asta Oradea le are pe cele mai scumpe deci la ei s-a putut sa nu mai zic de Cluj.

Oricum sa termin cu examenele si ma inscriu pentru audienta, sper sa nu se intample nimic pana atunci, si eu stau ca pe spini sa vad ce se intampla mai departe.
0

#1278 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 26 ianuarie 2013 - 12:52

Incet-incet primarul Robu ma pune pe ganduri.
Prima concluzie dupa cateva luni ar fi ca este (cam) imprevizibil. pot spune ca in general sunt deacord cu proiectele lui, cu ideile care-i vin, cu observatiile pertinente asupra multor lipsuri din peisajul urban timisorean, numai ca toate aceste idei vin ca un tavalug, ca o avalansa de care nu te poti feri, vin peste noi, si tot vin, si aproape ca abia mai apucam sa respiram. Doar idei si planuri, cu alte cuvinte doar vorbe.
As fi mai fericit daca domnul primar ar mai lua si o pauza pana la infaptuirea macar a unora din toate cele expuse pana acum.

Merge domnul primar la Berlin si trage concluzia ca tramvaiele noi sunt prea scumpe pentru noi, pretul pe care-l putea afla si fara sa se deplaseze pana acolo...

Merge primarul la Paris, vede un pasaj mic si gata, facem unul si la Timisoara, lucru pe care-l putea gandi si fara deplasarea la Paris...
Malurile Senei n-apucat sa le vada?...

Merge primarul la Barcelona, vede autobuze electrice si gata, trage concluzia ca avem si noi nevoie de asemenea autobuze pentru a suplimenta tramvaiele aglomerate...

Dar domnul primar n-a putut observa ca parcul de tramvaie din Barcelona a fost inlocuit in totalitate cu tramvaie noi, tramvaie care au capacitate cel putin dubla fata de autobuzele electrice...

Deci as fi tare bucuros ca in loc de vorbele primarului sa vad excavatoare si buldozere atat in Piata Operei cat si la Pasajul Michelangelo, la Pasajul Solventul impreuna cu podul de pe Bega (caci pasaj fara pod este egal cu ZERO), la pasajele Jiul si Popa Sapca, pasarela peste Bega la UVT, si in multe alte locuri...

Uneori am impresia ca primarul se comporta ca si un copil, orice jucarie vede la alti copii, o vrea si el...

Aceasta postare a fost editata de mile: 26 ianuarie 2013 - 14:33

0

#1279 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 ianuarie 2013 - 13:07

Utile ar fi si niste vizite interne, nu mai departe de Oradea sau Cluj. ;) La Cluj pentru a vedea tramvaiele noi, nu pentru a prelua ideea lui Boc privind autobuzele electrice, ca pe asta o avem deja.
0

#1280 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 26 ianuarie 2013 - 16:18

Vezi postareamile, la 26 ianuarie 2013 - 12:52, a spus:

Incet-incet primarul Robu ma pune pe ganduri.

Hi, hi, hi! Şi când vă spuneam eu că nu e mai breaz decât alţii..................!!! Se tot laudă cu finalizarea lucrărilor iniţiate de predecesorul său.
0

Arata acest topic

• (143 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »

2 useri citesc topicul