Deszăpezirea și combaterea poleiului
Postat 13 decembrie 2012 - 17:31

Postat 13 decembrie 2012 - 18:40
Postat 13 decembrie 2012 - 19:50
Trebuie sa fie clar pt orice roman ca un politician mioritic nu intra in politica pt a merge in paradis, doreste doar sa isi faca plinul pt 10 generatii.
Revenind la subiectul topicului, azi au continuat actiunea, un fel de "marire de nota" cum ar spune un profesor universitar, dar din pacate tot numai pe strazi principale. Se anunta temperaturi pozitive si noaptea, sint curios daca s-au gindit si la topirea brusca a zapezii si sa aiba in vedere ca apa rezultata sa poata sa se scurga in gurile de canal.
Postat 13 decembrie 2012 - 19:57

Postat 13 decembrie 2012 - 21:16
Maine am sa merg iar in Arad si as vrea sa pot sa fac niste poze sa le pun pe site sa vedeti cum arata Aradul fata de Timisoara, si noi vrem sa fim Capitala Europeana. Pacat de oras nostru ca se bate joc de el.
Rusine Robule (Nu pot sa in fac DOMN,PRIMAR sau ce mai e el) pentru ca iti bati joc de noi si de oras, rusine CJT si toti cei care ne mint in continuare.
Postat 13 decembrie 2012 - 23:00
FerraryTm, la 13 decembrie 2012 - 21:16, a spus:
Maine am sa merg iar in Arad si as vrea sa pot sa fac niste poze sa le pun pe site sa vedeti cum arata Aradul fata de Timisoara, si noi vrem sa fim Capitala Europeana. Pacat de oras nostru ca se bate joc de el.
Rusine Robule (Nu pot sa in fac DOMN,PRIMAR sau ce mai e el) pentru ca iti bati joc de noi si de oras, rusine CJT si toti cei care ne mint in continuare.
Daca ar vedea domnu' profesor cum scri (nu ce scri!) si cum te exprimi ti-ar da un 4 chinuit...

Postat 13 decembrie 2012 - 23:13
Sa inteleg ca esti un sustinator de a lui?
Postat 13 decembrie 2012 - 23:33
Citeaza
Formiaţii (săruri ale acidului formic) sunt în prezent utilizaţi cu succes în ţările nordice, Elveţia şi Austria pentru a îndepărta gheaţa de pe străzi, trotuare şi pistele pentru biciclete. În comparaţie cu materialele de deszăpezire pe bază de sare, aceşti agenţi lichizi de deszăpezire sunt mai eficienţi şi au un impact redus asupra mediului.
...
Formiaţii sunt foarte eficienţi pentru îndepărtarea straturilor subţiri de gheaţă şi sunt utilizaţi şi ca o măsură preventivă înaintea ninsorilor şi în condiţii de îngheţ. În plus, acestia permit deszăpezirea rapidă şi continuă, facilitând îndepărtarea mecanică a zăpezii.
...
capital
Postat 14 decembrie 2012 - 16:51
Citeaza

Cu acordul expres al actionarului german si venind in intampinarea solicitarilor Primariei municipiului Timisoara privind eficientizarea activitatii de deszapezire, societatea si-a imbogatit flota de utilaje specializate in lucrari de deszapezire cu un nou utilaj de mare productivitate. Acesta este un utilaj de tip UNIMOG, dotat cu lama si dispozitiv de imprastiere a materialului antiderapant. El va contribui semnificativ la marirea capacitatii de interventie a angajatilor societatii in caz de polei si ninsoare.
opinia timisoarei
Postat 14 decembrie 2012 - 18:40
FerraryTm, la 13 decembrie 2012 - 23:13, a spus:
Sa inteleg ca esti un sustinator de a lui?
Tu poti sa intelegi ce vrei dar eu pot sa-ti spun ca (deocamdata) nu sunt un sustinator a lui Robu (daca ai fi urmarit constant forumul, ai fi stiut acest lucru) insa nu pot da in el in fiecare propozitie scrisa pe forum la numai 6 luni de la instalare. Am rabdare cativa ani (doi, trei) si abia apoi voi trage niste concluzii la adresa lui, pozitive sau negative. Nu dau in el doar pentru ca asa-i la moda, spirit de turma, dau in el cand imi ofera motive serioase. Deja l-am depunctat de doua ori pentru lucruri marunte. Am rabdare si astept....
Insa problema cu scrisul si exprimare in scris raman valabile...Este de fapt o problema a generatiei...

Doppler, la 14 decembrie 2012 - 16:51, a spus:
Am si uitat ca Retim-ul este in asociere cu un partener german. Nu stiu care este procentajul insa aceasta asociere (inca!) lasa de dorit. Nu este doar vina partenerului german, ci si a noastra, a cetatenilor, insa ma asteptam, atunci la inceputuri, la mai mult decat atat...
Postat 14 decembrie 2012 - 18:58

Postat 14 decembrie 2012 - 21:50

Aceasta postare a fost editata de MHN: 15 decembrie 2012 - 15:15
Motiv editare: Corectare greseli gramaticale
Postat 15 decembrie 2012 - 00:04

Aceasta postare a fost editata de Chagall: 15 decembrie 2012 - 08:20
Postat 15 decembrie 2012 - 12:16
Chiar asa Vali???...

Postat 15 decembrie 2012 - 12:56
mile, la 15 decembrie 2012 - 12:16, a spus:
Chiar asa Vali???...

Desi in mod normal, deszapezirea dintre blocurile aflate la periferia orasului, ar reveni in sarcina locatarilor.
Eu ca sa-mi scot masina din parcare, a trebuit sa deszapezesc complet o alee de 50m. Si nu l-am pomenit pe primar, pentru ca stiam ca e sarcina asociatiei de locatari sa deszapezeasca o alee infundata necirculata din fata blocului. Faptul ca n-a iesit nici un vecin sa ma ajute, desi erau alte 5 masini parcate pe straduta respectiva, e deja alta poveste. Lumea din bloc a asteptat fain frumos sa deszapezesc aleea respectiva, dupa care au iesit si ei, fara sa ma ajute cu ceva.

Postat 15 decembrie 2012 - 13:18

Aceasta postare a fost editata de Chagall: 15 decembrie 2012 - 13:31
Postat 15 decembrie 2012 - 14:02
Chagall, la 15 decembrie 2012 - 12:56, a spus:
Eu ca sa-mi scot masina din parcare, a trebuit sa deszapezesc complet o alee de 50m. Si nu l-am pomenit pe primar, pentru ca stiam ca e sarcina asociatiei de locatari sa deszapezeasca o alee infundata necirculata din fata blocului. Faptul ca n-a iesit nici un vecin sa ma ajute, desi erau alte 5 masini parcate pe straduta respectiva, e deja alta poveste. Lumea din bloc a asteptat fain frumos sa deszapezesc aleea respectiva, dupa care au iesit si ei, fara sa ma ajute cu ceva.

Iata caz concret. 16,66 % spirit civic, adica unul din 6 si-a facut datoria de cetatean. 83,33 % au simt civic ZERO. Macar daca era 3 la 3, respectiv 50%, si era mai bine.
Pe de alta parte avem o gramada de situatii in care blocurile sunt atat de inghesuite ca abia te strecori vara pe acele intrari, alei inguste. In acest sens ar trebui sa primeasca o palma (macar morala) arhitectii si proiectantii care au acceptat sa-si puna semnatura pe acele "proiecte si sistematizari"...Aceste blocuri inghesuite au fost in general construite pe GRADINILE caselor din cartiere, gradini care atunci apartineau statului iar statul fiind dictator facea ce vroia cu ele, inghesuia niste blocuri pe ele, de exemplu...
Postat 15 decembrie 2012 - 14:15