STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1181 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 03 octombrie 2012 - 15:46

Domnul Robu poate răsufla uşurat. Am în faţă o anexă la contractul colectiv de muncă, prin care sunt înştiinţat de către domnul Goia în calitate de parte în contract, că din data de 25.10.2012 va îndeplini funcţia de şef al secţiei "Transporturi auto", adică, autobuze. Păcat că nu-mi mai merge scanerul, să v-o arăt. Credeţi-mă pe cuvânt.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 03 octombrie 2012 - 15:47

0

#1182 Useril este offline   crishu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 17 septembrie 10
  • Sexul:feminin

Postat 03 octombrie 2012 - 21:19

:)))Ce tare,poi asta a fost scopul de la bun inceput..nu m-ar mira sa apara si Ciuhandu pe anexa :)))
0

#1183 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30207
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 03 octombrie 2012 - 21:27

Eu zic sa cititi mai bine respectivele foi deoarece acolo se descrie scara ierarhica. Daca o citesti repede poti crede ca ai fost numit director tehnic. :rad_masa:
E doar o confirmare a ta (sofer, vatman, etc) pe post, nu te anunta nimeni de schimbarea conducerii.
Daca tu ai alta hartie de unde reiese clar ce spuneai, imi cer scuze anticipat, dar anexele la contract le-am vazut (cele din 25.09) si nici vorba de asa ceva acolo.
0

#1184 Useril este offline   crishu 

• Vatman

Postat 04 octombrie 2012 - 08:49

Am primit si eu acea foaie,e formulat putin aiurea,dar intradevar,se schimba doar locul de munca,nu si postul,functia,ceea ce nu e tot una,era o gluma :)Si da,este o anexa la contract,dar eu una nu am vazut si nu am semnat contractul "renegociat" de dragul nostru sindicat,asa ca nu am cum sa semnez o anexa.Cand am intrebat unde e contractul sa-l semnez,am primit un raspuns de am picat pe spate:"e semnat de liderii de sindicat!!!"pffff...poi atunci sa semneze ei si anexele....
0

#1185 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 04 octombrie 2012 - 10:03

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 03 octombrie 2012 - 21:27, a spus:

Eu zic sa cititi mai bine respectivele foi deoarece acolo se descrie scara ierarhica. Daca o citesti repede poti crede ca ai fost numit director tehnic. :rad_masa:
E doar o confirmare a ta (sofer, vatman, etc) pe post, nu te anunta nimeni de schimbarea conducerii.
Daca tu ai alta hartie de unde reiese clar ce spuneai, imi cer scuze anticipat, dar anexele la contract le-am vazut (cele din 25.09) si nici vorba de asa ceva acolo.

Din motiv de lipsă scaner, reproduc textual:
"Începând cu data de 25.09.2012, punctul 3, din Contractul Individual de Muncă referitor la locul de muncă, se va modifica astfel:
LOCUL DE MUNCĂ: DIRECTOR TEHNIC, SECŢIA TRANSPORT AUTO, ATELIER AUTOBUZE."

Cum, în afară de numele meu şi al domnului Goia nu mai apare un altul, am dedus că e vorba de locul de muncă al domnului Goia, contractul fiind încheiat între mine şi persoana domnului Goia. Abia acum am văzut că este post datat.
E posibil să nu fi înţeles eu bine, dar nici maniera de redactare nu este cea mai lămuritoare.
0

#1186 Useril este offline   crishu 

• Vatman

Postat 04 octombrie 2012 - 10:32

Asta spun si eu..."luminatii"astia ar trebui dati afara...ma apuca nervii ca mai castiga si o caruta de bani sa redacteze asemenea porcarii
0

#1187 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 octombrie 2012 - 12:12

Iti indica ordinea ierarhica. Adica tu esti in subordinea sefului de atelier, care e in subordinea sefului de sectie, care la randul lui e in subordinea directorului tehnic. :D
Initial voi erati in subordinea directorului adjunct, iar acum ati trecut in subordinea directorului tehnic (adjunct nu mai exista). Cam asta e tot ce vrea sa spuna acel document.
0

#1188 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 04 octombrie 2012 - 14:11

Fie şi aşa! Dar, nu se putea formula într-un mod mai explicit? Cine mai stă să caute contractul, pt a face diferenţa dintre varianta originală şi anexă?
0

#1189 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 octombrie 2012 - 17:13

Ba da, sigur ca se putea redacta mai clar. -_-
0

#1190 Useril este offline   crishu 

• Vatman

Postat 09 octombrie 2012 - 22:23

digi24.ro | Timișoara. Cursuri de zâmbet pentru șoferi și vatmani
www.digi24.ro E?De asta ce mai ziceti fratilor??? Astia ne-au terfelit la maxim,bonuri,sporuri,prime taiate,dar noi sa zambim.Am fost si eu prin alte tari,dar nu mi-a zambit nici soferul,nici vatmanul....eventual o sa fumez niste iarba,poate ne dau...la ce idei au.

Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 11 octombrie 2012 - 08:09
Motiv editare: Moderare

0

#1191 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 11 octombrie 2012 - 00:39

Îi invit pe iniţiatori să zâmbească frumos, după 8-9-10 ore de trafic timişorean. Ca să nu pomenesc de "amabilitatea" cu care ne gratulează călătorii. Într-adevăr, avem toate motivele să devenim zâmbăreţi.
0

#1192 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 octombrie 2012 - 08:08

Dupa 8 ore in trafic ai deja chef de ras... nebun. :D
0

#1193 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 noiembrie 2012 - 21:46

Comunicat de presa:

Citeaza

R.A.T.T. anunţă devierea circulaţiei pe linia 19 troleibuze, în data de 18 noiembrie, începând cu ora 09:00. Troleibuzele care circulă pe linia 19 vor fi deviate spre Primăria Municpiului Timişoara, urmând să vireze spre Podul Mitropolit Andrei Saguna, după care vor înainta pe Bulevardul Vasile Pârvan. În aceste condiţii, în perioada în care traseul va fi modificat, troleibuzele de pe linia 19 vor opri şi în staţia din faţa Universităţii Politehnica. Această modificare va fi valabilă doar în cursul zilei de 18 noiembrie, în intervalul orar: 09:00 – 15:30. Devierea traseului este necesară deoarece, la această dată, are loc Concursul Automobilistic „România Grand Prix 2012”.

0

#1194 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 15 noiembrie 2012 - 21:55

Domnu' Florin, stiu ca comunicatul nu va apartine dar spuneti-le celor care au intocmit comunicatul ca Podul Mihai Viteazul se afla intre Calea Dorobantilor si Andrei Saguna, dincolo de Printul Turcesc nicidecum aici langa Catedrala, la capatul Bulevardului Mihai Viteazul.
Acest pod (de la Catedrala) se numea Tineretii iar acum se numeste Podul Mitropolit Andrei Saguna.

Ca alesii nostri au fost beti cand au denumit podurile, asta-i alta poveste...Parc-am fi in Caracal, povestile cu Cimitirul pe str Invierii, inchisoarea pe str Libertatii, si altele...

RATT-ul este o institutie subordonata (oarecum) Primariei iar Primaria este cea care da numele strazilor, pietelor, podurilor din oras iar RATT-ul nu cunoaste denumirile date locurilor de propriul "sef"...Cum vine asta?...

Aceasta postare a fost editata de mile: 15 noiembrie 2012 - 22:03

0

#1195 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 noiembrie 2012 - 22:28

Corect! Corectez chiar acum si pe pagina web. Multumim ca ai sesizat greseala Mile.
0

#1196 Userul este online   Sorin 

• Membru activ
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 03 februarie 09
  • Interese:Temporal Mechanics

Postat 15 noiembrie 2012 - 22:47

:msg-72: What?
RATT ar putea deveni prima regie profitabila din tara
0

#1197 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 15 noiembrie 2012 - 23:18

Propagandă electorală.
0

#1198 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 15 noiembrie 2012 - 23:21

Legat de stirea de mai sus:

"„E normal să înceapă guvernul USL să îndrepte nedreptăţile făcute de guvernele anterioare, de după revoluţie." -"B***h please!", de cate ori am auzit asta mi s-a acrit deja, pentru ca "guverenele de dinainte" tot astea de azi sunt numai ca au facut schimb de oameni intre ele (traseism politic).

Lasand asta la o parte, de unde reiese ca RATT ar putea ajunge profitabila? primind bani de la buget nu inseamna ca ai profit, iar faza cu "banii astia ii meritam" e adevarata intr-un fel, dar cred ca ii merita si primarul de dinainte... a ca nu era el aliat cu puterea asta e alta poveste si poate de aia "nu ii mertam" atunci si poate nici acuma daca "nu castiga cine trebe".

Cu alte cuvinte, BALIVERNE, cand voi vedea linia 3 circuland iar, cand voi vedea ca transportul public are prioritate in oras, si cand se vor renova scoli si spitale importante poate ca atunci am sa si cred chestii deastea cu non-sens. Pfff deja se incepe cu autolaudele si campania e deabea la inceput, cel mai tare ma dezgusta alipirea primarului cu candidatii si lipirea de afise in statiile de tramvai, dar cireasa de pe tort sunt sloganurile gen "Iubesc Timisoara!"... se vede.
0

#1199 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 noiembrie 2012 - 00:01

Gygy, nu prea esti la curent cu stirile. Primaria avea datorie catre RATT o gramada de bani (facturi neplatite de patru ani), deci nu RATT a primit bani de la buget ci primaria, pentru a-si plati datoriile catre RATT si Colterm. Citeste atent articolul si pune-ti intrebarea: "de ce ar fi intrat primaria in insolventa oare?" ;)
0

#1200 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 16 noiembrie 2012 - 00:35

Am inteles ce spune articolul, si sunt la curent. Dar daca scoatem primaria din ecuatie banii de la buget ar fi ajuns direct la regiile in cauza, primaria e doar pusculita statului din municipiu.
Eu doream sa subliniez titlul, cum ajunge regia profitabila? stergerea de datorii prin plata acestora nu inseamna profit, inseamna un loc in care se vor aduna din nou datorii. Alocarea de buget (de la Primarie) mai mare pentru regii inseamna un oarecare profit dar e mai mult amortizare de cheltuieli pentru a nu ajunge la pierderi.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 16 noiembrie 2012 - 00:36

0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Ultima »