Chagall, la 24 octombrie 2012 - 13:45, a spus:
In a doua poza ce cauta tir-ul pe contrasens?
Azi am mai dat o tura si am mai vazut un autovehicul intrand gresit spre Izvin, desi soferul dorea spre Arad.
Cred ca unii circula din inertie, dupa cum spunea
MNU:
Citeaza
Ce spuneam acum cateva saptamani?... precis ca cel cu camionul voia sa mearga la Arad si a urcat pe A1 cum era inainte. A intors ca sa nu mearga 10km in plus... :nuts:
Desi cred ca el a dorit sa spuna 20 de km in plus.
Am mai remarcat cateva aspecte:
- Negativ: multi dintre stalpii din zona spatiilor de servicii au fost montati stramb, montajul fiind executat de catre o alta societate, alta decat cele din asocierea condusa de catre UMB
- Pozitiv: pentru cine nu-si aminteste din imaginile pre-deschidere ale lui
iuli sau din cele recente postate de catre colegii care au circulat prin zona (
radutm), parapetele lateral este montat pe intreaga lungime a segmentului deci, 9.5 x 2
- Formatul de spatiu de servicii este generos dimensionat, desi locuri de parcare nu mi s-au parut a fi foarte multe. Nici pentru camioane si nici pentru autovehicule
Legat de nodul de la Giarmata:
- Inca mai este mult de lucru la amenajarea sensurilor giratorii de pe DJ691, la segmentul de DJ dintre cele respectivele sensuri giratorii, precum
si la montarea de parapete median in locul in care DJ691 trecea peste autostrada.
Despre alte lucrari intre nod Giarmata si nodul Arad Sud nu ma pronunt, caci nu am mai parcurs acest segment de ceva vreme.
O mostra cu montajul stramb al stalpilor, intre imaginile postate de
radutm:
Citeaza
A doua tura de poze, de la Izvin pe sensul de mers catre Giarmata
[...]
[...]
peundemerg.ro