STP Timișoara Forum: Linia Expres 7 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 7 Evaluare topic: -----

#521 Useril este offline   pop68 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 06 februarie 09

Postat 22 octombrie 2012 - 14:10

Azi 22.10.2012 am asteptat autobuzul de pe linia E7 la Posta Mare de la ora 7:47 pana la ora 8:08.In acest interval trebuiau sa plece de la Posta Mare un E7 la ora 7:51 su unul la ora 7:59.Doresc sa aflu numerele autobuzelor care trebuiau sa soseasca in acest interval,si doresc daca autobuzul cu care am plecat de la Posta Mare la ora 8:10 cu numarul B-26-ZYJ era in grafic.Mentionez ca in drum spre Liceul Auto pe sensul celalant au trecut spre Posta Mare in interval de 15 minute 5 autobuze de pe linia E7.Mentionez ca soferii de pe linia E7 nu respecta graficele de circulatie si circula dupa un grafic necunoscut publicului calator.
0

#522 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30188
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 octombrie 2012 - 15:07

Voi verifica si iti dau datele cerute.
0

#523 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 22 octombrie 2012 - 18:07

Pentru Pop68:ti se va raspunde ca din cauza traficului au intirziat ,ca este aglomeratie,etc.La ora aceea se sar ture, Nu e prima si nici ultima oara.Euzic sa te obisnuiesti cu asta si sa te inarmezi cu multa rabdare.Am incercat si eu mai dedemult sa semnalizez aceleasi probleme si la aceeasi ora si tot degeaba.
0

#524 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 octombrie 2012 - 18:38

Pe varful 4 care trebuia sa plece la ora 7:51 nu apare planificat niciun vehicul (sa fie vina celor de la garaj care au facut planificarea?). La ora 7:59 trebuia sa plece B-26-ZYJ, (care era T2) dar la acea ora se afla pe traseu in dreptul strazii Rascoala din 1907 > Traian Grozavescu
Cursa care trebuia sa plece la ora 7:41, a plecat cu 5 minute intarziere, la 7:46.
Problema observata de tine se datoreaza, probabil, lipsei planificarii unui vehicul, dar asta e doar ce am observat eu si nu e domeniul meu. Mai departe trebuie sa ceri un raspuns de la cei care sunt in masura sa-l dea si sa stabileasca cine e vinovat.
0

#525 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 22 octombrie 2012 - 19:06

Mai terminati odata cu presupunerile astea ca se sar ture din grafic. Nu exista sarit ture mai ales la ora de varf.
Singurele ture care nu se fac sunt din ordinul Dispecerului Central care urmareste GPS-ul si numai daca autobuzul respectiv are prea mare distanta de graficul de circulatie in rest nu avem cum sa "sarim" turele pentru ca pe GPS se vede tot.
La E7 e problema cu ora de varf (problema care va fii in continuare si probabil se va rezolva in 2050)din cauza colegiului diaconovici loga care e acolo si toata lumea duce copii la scoala in ultimele 5 minute si daca se poate si in fata clasei cu masina si se aglomereaza tot acolo si automat autobuzul care e acolo are intarziere din cauza aglomeratiei si in acelas timp pleaca si intarziat spre celalalt capat. Acuma daca soferul mai reuseste sa scoata din distanta ceva minute e bine, daca nu asa circula vreo 2-3 ture cu minute intarziere pana reuseste sa recupereze.
Problema e ca nu este graficul adaptat conform traseului si de aia nu se respecta, nu ca circula soferii cum vor ei.
A si autobuzul urmator numai prinde aglomeratie deci e la grafic si merge gol dupa cel din fata care e intraziat si il ajunge in 2-3 statii deoarece nu are ce calatori sa mai ia din statii daca cel din fata ii ia pe toti.
Si asa facem trenulet de autobuze.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 22 octombrie 2012 - 19:08

0

#526 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 octombrie 2012 - 19:39

Da cine dracu vorbea de sarit de ture? E clar ca numai este ca inainte de 2005 cand sub pod la Sagului, stateau autobuzele cu greul... Era vorba despre o gaura in grafic, adica pur-si-simplu nu s-a programat un autobuz...
0

#527 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 22 octombrie 2012 - 19:46

bata

Membru autentic

Grup:Members
Postari:36
Inregistrat:31 ianuarie 10
Postat Astazi, 18:07

Pentru Pop68:ti se va raspunde ca din cauza traficului au intirziat ,ca este aglomeratie,etc.La ora aceea se sar ture, Nu e prima si nici ultima oara.Euzic sa te obisnuiesti cu asta si sa te inarmezi cu multa rabdare.Am incercat si eu mai dedemult sa semnalizez aceleasi probleme si la aceeasi ora si tot degeaba.

Uite mai sus turele care se sar conform afirmatilor.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 22 octombrie 2012 - 19:47

0

#528 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 octombrie 2012 - 19:54

Ok, mea culpa! :oops:
Data viitoare citeaza daca nu raspunzi atevorbitorului... ;)
0

#529 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 22 octombrie 2012 - 19:56

Era raspuns general ca sa citesca toata lumea, sunt sigur ca si cel care a facut afirmatiile cu saritul turelor si tu cseh17 v-ati dat seama ce am scris si de ce am scris.
0

#530 Useril este offline   bata 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 210
  • Inregistrat: 31 ianuarie 10

Postat 23 octombrie 2012 - 17:50

Pentru Rico:imi poti spune si mie cum se poateintimpla sa nu fie programat un autobuzde catre cei din garaj si inca sa mai lucreze la RATT ? Eu cred ca asta e un mod elegant de a ascunde gunoiul sub pres.Intelegeti ce vreti din treaba asta.
_____________________________________________________________________________________________________

Pentru Florin B:poti sa imi spui daca in acea dimineata a plecat vreun autobuz de la statia T. Grozavescu la ora 6.46 fiindca evorba de acelasi autobuz.
0

#531 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 23 octombrie 2012 - 18:04

ptr bata: din lipsa de personal, nu au suficienti soferi
0

#532 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 octombrie 2012 - 18:26

Vezi postareabata, la 23 octombrie 2012 - 17:50, a spus:

Pentru Florin B:poti sa imi spui daca in acea dimineata a plecat vreun autobuz de la statia T. Grozavescu la ora 6.46 fiindca evorba de acelasi autobuz.

La 6:46, ZYJ era la Mocioni > Grozavescu unde a ajuns la 6:55. De acolo a plecat spre Abator dupa doar un minut de stationare, deci la 6:56.
Daca alt autobuz a plecat la acea ora, din pacate nu mai pot vedea azi. (doar in ziua planificarii)
0

#533 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 octombrie 2012 - 11:24

Vezi postareaiulius, la 23 octombrie 2012 - 18:04, a spus:

ptr bata: din lipsa de personal, nu au suficienti soferi

Sa inteleg ca unii soferi nu s-au lasat calcati in picioare si au plecat?...
0

#534 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 24 octombrie 2012 - 16:39

Ca sa raspund : da asa este, e lipsa de soferi si soferii ramasi sunt chemati non-stop, au deja ore suplimentare de ar putea sta acasa cel putin o luna linistiti sau daca ar plati regia orele respective ar lua inca un salar si s-a facut lista cu cine mai are voie sa lucreze si cine nu. In rest se acopera traseul cum se poate.
Si da s-au saturat soferii si au plecat. Pot sa spun ca alti 3 soferi vor pleca sigur de la RATT pana in decembrie. Deci totul din bine in cel mai bine, in decembrie vor fi cate un autobuz sau poate 2 pe fiecare linie. Cine vrea sa vina sa conduca are de unde alege autobuze goale fara sofer din garaj.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 24 octombrie 2012 - 16:39

0

#535 Useril este offline   pop68 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 noiembrie 2012 - 14:34

Astazi 05.11.2012 autobuzul TM 15 GOB se pe linia E7 a plecat de la Posta Mare la ora 7-58 in loc de ora 7-51.In statia Mangalia a fost depasit de un G de pe aceiasi linie care nici nu a mai oprit in statia Mangalia,acesta circulind gol dar find in grafic.Este pentru a nu stiu cata oara dimineata cannd autobuzele de pe linia E7 nu respecta graficul de circulatie.Motivul ca este aglomeratie nu mai tine deoarece restul autobuzelor erau in grafic.
0

#536 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 noiembrie 2012 - 18:53

Pai, la ora 7:51 GOB se afla in Piata L. da Vinci indreptandu-se spre Grozavescu unde a ajuns la 7:54. La 7:57 pleaca inspre Abator. Daca ar fi stationat aiurea de la 7:51 in Grozavescu era de blamat, dar asa nu poti spune ca intarzierea era total nejustificata (a nu se intelege de aici ca e normal, dar se poate intampla, mai ales daca la sensul giratoriu e coada pana in dreptul UVT). Urmatorul autobuz, cel articulat, era T2 si avea plecarea la 7:59.

P.S. Incerc doar sa explic, cu date concrete, ce s-a intamplat. Nu iau apararea nimanui.
0

#537 Useril este offline   pop68 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 noiembrie 2012 - 19:30

As dori sa nu mai introduceti autobuze Conecto C pe linia E7 deoarece aceasta sunt mult mai lente decat Conecto G.Un Conecto G va recupera mult mai repede intarzierea de la graficul de circulatie decat o va face un Conecto C.In plus un bilet pe linie Expres costa 2.50 lei iar pe o linie normala costa 2.00 lei.Cei care circula cu linile 33 si 40 sunt cei mai avantajati rar cand pe aceste linii circula Conecto C. Cei mai dezavantajati sunt cei care circula cu E8 unde circala numai Conecto C desi platesc un bilet mai scump decat cei care circula pe linile 33 si 40.
0

#538 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 noiembrie 2012 - 20:22

Hmm... asta nu prea se poate. Avem totusi 55 de autobuze Conecto C si doar 30 Conecto G. Teoretic confortul oferit de cele doua tipuri de vehicule este acelasi (clima, incalzire, ventilatie, etc), iar pretul mai mare al biletului pentru cursele expres, nu se datoreaza confortului ci altor criterii comerciale.
0

#539 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 08 noiembrie 2012 - 17:55

Dar ce raţionamente împiedică introducerea de Conecto G pe E8? Asta dacă înţeleg bine ce spune [pop68], şi anume că acolo nu merg niciodată "G"-uri. E problemă cu mărimea străzilor? La câţi călători "adună" E8 la cursa de întoarcere în Şagului, mă îndoiesc că nu-i profitabil.
0

#540 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 noiembrie 2012 - 18:14

Parca spunea Emilut ca e mai complicat accesul si intoarcerea, acum dupa prelungirea traseului. Cred ca asta e motivul.
0

Arata acest topic

• (73 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou