Traseul prin Mărăşti e bun, dar se ivesc şi situaţii excepţionale în care este cvasi blocat. Mai ales atunci când poliţiştii vor să "fluidizeze" traficul.
Spre deosebire de alte cazuri, aici am luat apărarea dispecerului despre care ai spus că freacă menta. Acesta are ca principală îndatorire bunul mers al transportului în comun în ansamblu. În zilele cu trafic intens, el are pe cap 1.000 de probleme, nu doar cea a devierii de la un traseu. Deviere care nu produce niciun deserviciu nici regiei şi nici călătorilor. Ce rezultat palpabil ar produce "atenţionarea" şoferului? Ai vrea ca acesta să meargă în marche arriere şi să intre pe traseul consacrat?

Pare-se, te-ai cam dedat la miştouri, din moment ce afirmi că eu aş fi un "sfânt". Nu apreciez această catalogare. Cu toţii suntem oameni, şi toţi greşim. Nu mă deranjează să fiu băgat în aceeaşi pălărie cu colegii mei. Cu ei lucrez zi de zi, şi împreună cu ei duc şi bunele şi relele.
Despre legi şi regulamente! Poţi spune cu mâna pe inimă că ai trecut întotdeauna strada pe zebră?????
Poate, ar fi bine ca înainte de a arunca cu pietre, să verificăm dacă noi înşine suntem îndreptăţiţi să o facem.
Howgh!