STP Timișoara Forum: Germania - Bundesrepublik Deutschland - Federal Republic of Germany - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (32 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Germania - Bundesrepublik Deutschland - Federal Republic of Germany Berlin - Hamburg, Munich, Cologne, Frankfurt, Stuttgart Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#301 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 17 martie 2012 - 08:15

Faine pozele. Cel din poza nr. 11 pare a fi Ikarusz articulat. Nu stiam ca mai circula prin Germania.
0

#302 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 martie 2012 - 23:45

@ pentru cei cu statia comuna , o sa vedeti exempla la urmatoarele poze pe care le uploadez din Dresda .
@ era un Ikarusz articulat , nu am reusit sa il surprind prea bine , dar nu circula zilnic era ceva special cu el dar distanta mare + ca eu cu Germana nu prea ma inteleg :no:

Belin , Germany [ Part 2 ] - Pentru orice intrebari , sunt available . Daca vreti pozele la o rezolutie mai mare , cereti !

A se observa , pozele acestea sunt din Berlin si nu Dresda ( partea 2 , per total ) in Berlin nu am decat cateva poze .

** In poza #63 ( a 5-a ) puteti vedea un MAN SD exact ca in jocul OMSI , ei il folosesc acum ca si autobuz pentru turul orasului ( e plin de ele ) si langa e o parte din fostul Zid Al Berlinului . De altfel am reusit sa surprind si o Tatra modernizata , la care cand au vazut-o colegii mei : " Asta zici ca ii tramvai dinala vechi de al nostru " ( se refereau la Timis ) dar era clar modernizata . **

P.S. Pozele la tramvaie sunt facute toate in Alexander Platz .

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 20 martie 2012 - 23:47

0

#303 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 21 martie 2012 - 12:06

Dresden , Germany [ Part 3 ] - Pentru orice intrebari , sunt available . Daca vreti pozele la o rezolutie mai mare , cereti !

** Penultima parte , mai urmeaza cateva poze de la Dresden Hauptbahnof , si gata . Primele 2 poze sunt o echipa de interventii de la DVB dar cred ca au facut doar o scurta verificare . #61 ( a 5-a poza ) nu e prea reusita , dar uitati-va si voi ce statie era acolo , si suprafata era destul de mare ( cea acoperita cu sticla ) . In poza #130 ( a 8-a ) iarasi statie comuna tramvai / autobuz iar ultimele 2 poze exemplu iarasi . La ultimele 2 poze se face transbordarea de la tramvai la autobuz catre aeroport . **

Fisiere atasate

0

#304 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 21 martie 2012 - 23:40

Dresden , Germany [ Part 4 ] - Pentru orice intrebari , sunt available . Daca vreti pozele la o rezolutie mai mare , cereti !

** Poze din Dresden Hauptbahnof , o sa vedeti poze cu actuala gara si ce a mai ramas din fosta gara ; iar machetele ce le vedeti , te poti juca cu ele , la pretul de 1 euro **

Fisiere atasate

0

#305 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 02 mai 2012 - 22:17

Linia 713 de tramvai din Düsseldorf. Daca nu ma insel restul de linii sunt pe acest channel Kanal von QueenMary2151

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 02 mai 2012 - 22:17

0

#306 Useril este offline   coracao 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 25 octombrie 09

Postat 25 august 2012 - 15:41

Am facut cateva poze cu MTC-uri la Stuttgart, doar ca nu stiu cum sa le uploadez pentru ca au mai mult de 2MB...sugestii?
0

#307 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 25 august 2012 - 17:00

Le dai un resize, pui o rezolutie de 1024x768 sau 800x600 si atunci marimea pozelor sa fie ai mica. Daca nu. le poti uploada pe Imageshack sau orice alt host.
0

#308 Useril este offline   coracao 

• Membru activ

Postat 25 august 2012 - 18:04

De redimensionare mi-era urat. Deci:
Un RailJet de la Obb in gara din Munchen
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

TGV in gara din Stuttgart
Imagine postata
Shot at 2012-08-25
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Tot in gara la Stuttgart
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Trenuri regionale
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Gara Stuttgart in interior
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

U-Bahn intr-o statie subterana.
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Statia de U-Bahn
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Sistem de afisare in statia U-Bahn
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Articular in centrul orasului
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Statia autobuz Universitate
Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Sper sa va placa. Ca detalii despre transportul in comun, o calatorie e 1,20euro, abonament general pe o zi e 6,10, abonament general anual in jur la 580 de euro. Dar parerea mea ca isi fac toti banii.
0

#309 Useril este offline   coracao 

• Membru activ

Postat 25 august 2012 - 18:04

S-Bahn

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Gara Stuttgart vazuta din turnul garii

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25

Imagine postata
Shot at 2012-08-25
0

#310 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 august 2012 - 21:34

Foarte faine! Multumim. :coolpics:
0

#311 Useril este offline   coracao 

• Membru activ

Postat 26 august 2012 - 09:49

Cu mare drag. Am mai vazut pe strada si ceva Citaro model nou, cred ca nu demult au fost puse in circulatie, doar ca nu aveam camera pregatita si s-a dus ;))
0

#312 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 26 august 2012 - 14:03

Multumim pentru poze Caracao :respekt: . Sunt super :coolspeak: .
0

#313 Useril este offline   coracao 

• Membru activ

Postat 27 august 2012 - 10:42

Asta am filmat in trenul RailJet Munchen - Budapesta...daca ar merge si la noi asa trenurile...(e filmat si ecranul cu vitezometrul)
0

#314 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 august 2012 - 11:44

Apropo de viteza, imi aduc aminte de o experienta personala din Lichtenstein: eram in Schaan-Vaduz pe o strada, in mijlocul orasului, intrerupta de o trecere la nivel cu calea ferata. Avertizarea sonora a inceput sa sune si barierele s-au lasat, nimeni nu a indraznit sa mai treaca pe langa bariere, nici pe jos, nici cu bicicleta si stiau de ce :) In cateva secunde, nu ca la noi la bariera de la UMT, a trecut fulgerator un tren, din care am reusit sa vad doar luminile de la geamuri din cauza vitezei. Povestita in cuvinte senzatia e palida pe langa impresia pe care mi-a lasat-o disciplina localnicilor si eficienta transportului pe CF de acolo. :coolspeak:
0

#315 Useril este offline   coracao 

• Membru activ

Postat 27 august 2012 - 19:35

Da, am observat si eu in restul tarilor ca la 10 secunde dupa ce se lasa bariera trenul trece si la alte vreo 5 dupa ce a trecut se si ridica...
0

#316 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 27 august 2012 - 20:01

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 august 2012 - 11:44, a spus:

nu ca la noi la bariera de la UMT, :coolspeak:

La noi e si altul protocolul in ceea ce priveste barierele. La TM Est, de multe ori se intalnesc trenuri, astfel ca bariera se ridica deabea dupa ce pleaca trenul care stationa in asteptare. De curand am vazut ca s-a schimbat treaba asta si se mai incearca o jonglare pe la Remetea ca sa nu incurce traficul aici in oras, dar se mai intampla sa nu mearga de fiecare data si sa existe situatii neasteptate si in timpul saptamanii.

Oricum la noi bariera se coboara la un minut (chiar si 2) inainte de a veni trenul asta stiu de la tv si din experienta personala. Acum daca e sa discutam de asteptare la Padurea Verde, acolo de mult se putea face un pasaj suprateran, asa stam de ani in sir cu promisiunea ca va fi nu stiu ce tren pe estacada.

Chiar o intamplare din zona de acum cativa ani:
Veneam cu 2-ul de la liceu si ajung la Padure, acolo un TIR avea bariera cazuta pe cabina, si soferul se chinuia sa o ridice mai sus pentru a putea da cu spatele, mentionez ca in gara era un tren care astepta, deci se stia de problema, desigur tramvaiul in care eram pleaca si privesc coada de masini de langa. Nu merge mult tramvaiul si intre spital si modern un TIR pe linia de tramvai, nu putea sa mearga nici inainte nici inapoi din cauza coloanei de masini, asa ca a stat tramvaiul pana sa deblocat bariera au trecut 2 trenuri si s-a pus coloana de masini si camioane in miscare.
0

#317 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 28 august 2012 - 08:58

Si totusi nr. accidentelor la trecerile de nivel de la noi sunt inmultite, desi bariera se lasa cu minim 1 min inainte de a trece trenul... <_<
0

#318 Userul este online   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 august 2012 - 10:10

Pai, daca sti ca in 30 de secunde vine trenul, treci pe sub sau pe langa bariere doar daca esti idiot, in schimb daca sti ca nu vine decat peste 5 sau 10 minute, e normal sa iti pierzi rabdarea si sa fortezi trecerea (ma refer la biciclisti sau pietoni). Am stat zilele trecute la bariera din Bocsa mai bine de 10 minute (plus ca dupa aceea am mai stat si la semaforul montat acolo deoarece se lucreaza pe o banda), ca mai apoi sa treca un IR cu maximum 5 calatori in cele doua vagoane. :censored:
La cat de degajat treceau localnicii, mi-am dat seama imediat ca o sa avem de stat. -_-
0

#319 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 28 august 2012 - 11:28

Bocsa ei? pai nu degeaba "latram" eu ca besmeticul ca privatizarea CFR e o aiureala, acum de barierele de pe Timisoara-Resita (deci si la Bocsa), se ocupa personal de la RegioTrans, astfel ca ei decid cand sa coboare barerele.
Doar unii ridica bariera si in timp ce inca mai trece trenul, pe linia asta asa ca nu ma mira faptul ca o pot lasa si 15 minute coborata, inainte sa vina trenul, doar la ei se circula dupa soare.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 28 august 2012 - 11:30

0

#320 Useril este offline   nashu' 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 16 martie 08
  • Interese:CFR-ist

Postat 28 august 2012 - 11:32

Da, din pacate asa fac astia. Se sta fara rost la bariere
Mie mi-e jena cateodata cand vad cati sintem in tren si cate sute de masini asteapta la bariera :oops:

Aceasta postare a fost editata de nashu': 28 august 2012 - 11:34

0

Arata acest topic

• (32 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »