STP Timișoara Forum: Carduri - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »

Carduri

Poll: Votati varianta de card care va place mai mult. (numarul variantei e notat cu rosu langa imaginea respectiva) (61 membri au votat)

Alegeti varianta

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#361 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10
  • Sexul:nespecificat

Postat 25 mai 2012 - 09:25

Vezi postareadAImon, la 24 mai 2012 - 21:43, a spus:

Ok. Casiera nu mi-a spus ca acest lucru ar fi optional, multumesc pentru clarificare :)

Încă o precizare: casierele sunt obligate să vă solicite buletinul în situaţia în care nu vă apare scanat în sistem (din diferite erori), este valabil şi pentru încărcarea portofelului electronic. Atunci este în interesul dvs să îl daţi pentru a putea recupera valoarea de pe card în caz de pierdere.
0

#362 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 02 noiembrie 11
  • Locatia:vestul salbaticit

Postat 05 iunie 2012 - 13:26

exista vreo sansa sa obtin istoricul abonamentelor mele din octombrie 2011 pana in prezent sau de la inceputul anului? Sa merg undeva la vreun sediu ratt sau sa cer cuiva situatie pe mail daca se inregistreaza?
La faculta sunt probleme cu decontarea, colegii nici nu isi mai fac abonament ca raman fara bani :coolspeak:

Aceasta postare a fost editata de ligia: 05 iunie 2012 - 13:27

0

#363 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 iunie 2012 - 17:32

Numai daca te prezinti la sediul de pe Intrarea Doinei nr.2 si rogi sa-ti elibereze asa ceva (trebuie sa te legitimezi si nu vei obtine asa ceva pentru alta persoana). Totusi RATT nu are obligatia sa furnizeze asemenea documente si iti dai seama ce ar fi daca s-ar prezenta sute de persoane cu cereri similare. Cel mai bine e sa pastrezi toate chitantele fiscale.
0

#364 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 06 iunie 2012 - 01:06

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 05 iunie 2012 - 17:32, a spus:

Numai daca te prezinti la sediul de pe Intrarea Doinei nr.2 si rogi sa-ti elibereze asa ceva (trebuie sa te legitimezi si nu vei obtine asa ceva pentru alta persoana). Totusi RATT nu are obligatia sa furnizeze asemenea documente si iti dai seama ce ar fi daca s-ar prezenta sute de persoane cu cereri similare. Cel mai bine e sa pastrezi toate chitantele fiscale.

RATT fiind operator de date personale, un minim istoric trebuie sa existe pentru persoanele ce si-au incredintat datele regiei, fie doar tinut pentru nevoile vreunei instante de judecata. Ce-i drept, RATT nu are obligatia sa le puna la dispozitia publicului, nici macar proprietarului.
0

#365 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 iunie 2012 - 08:25

Exact cum spuneai si tu: exista datele dar nu pot fi puse la dispozitia clientilor decat in cazuri deosebite, solicitand acest lucru sefului serviciului vanzari.
0

#366 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 iunie 2012 - 16:59

Ai fost cumva deja la sediu?

Acum 15 minute vin din Complex de la o shawarmerie, unde pe masa am gasit un teanc de A4 cu 5 bonuri fiscale scoase la imprimanta pe care figurau ultimele 5 luni de abonament pe 2 linii E7 si tramvaiul 2 parca...

In cazul in care le-ai uitat acolo ghinion, ele au fost aruncate ulterior de chelnerita.
0

#367 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 iunie 2012 - 20:56

Ar fi culmea sa fie ale ei... :plang:
0

#368 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 07 iunie 2012 - 14:23

Va multumesc. Inca n-am fost la sediu [defapt nici nu stiu cum ajung acolo], trebe intai sa vad daca secretariatul ar accepta ideea mea, sa nu umblu aiurea.
Faza e ca eu tot predau constant bonurile fiscale dar de la inceputul anului au fost ceva probleme cu intarziatul decontarii [noua ni se baga pe card, nu primim cash] si inca nu le-am primit de toate. Dar la secretariat doamna normal ca nu va recunoaste ca le-a pierdut/nu's decontate, ci ca nu le-am predat eu. Mi-am verificat extrasele de cont bancare sa vad cate mi-au bagat si mai lipsesc. In fine, e aiurea ca eu nu pot dovedi ca le-am predat. De acum incolo mi le scanez pe toate si fac copie.
De asta ma gandeam ca poate reusesc sa primesc ceva istoric stampilat de la ratt sa le predau iar ..

ce shod a fost cseh_17 cu postarea anterioara :oops:
0

#369 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 07 iunie 2012 - 16:45

Eu doar speram sa nu fie ale tale :04: Initial am vrut sa le iau cu mine pentru orice eventualitate, pana la urma dintr-un motiv arecare m-am razgandit :oops:
0

#370 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 07 iunie 2012 - 19:27

Vezi postarealigia, la 07 iunie 2012 - 14:23, a spus:

Faza e ca eu tot predau constant bonurile fiscale dar de la inceputul anului au fost ceva probleme cu intarziatul decontarii [noua ni se baga pe card, nu primim cash] si inca nu le-am primit de toate.

Siam ca si decontarile si bursele se platesc cam pe 3-4 luni in urma (la UVT), nu se agita ei in fiecare luna. Daca zici ca-s deja 6 luni totusi ... e ciudat.
0

#371 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 07 iunie 2012 - 19:31

Vezi postareadAImon, la 07 iunie 2012 - 19:27, a spus:

Siam ca si decontarile si bursele se platesc cam pe 3-4 luni in urma (la UVT), nu se agita ei in fiecare luna. Daca zici ca-s deja 6 luni totusi ... e ciudat.

Eu is la poli. La noi le baga constant, cu bursele e mai greu pana le calculeaza si in decembrei ne intra cate 3-4 [tot tantiile de la secretariat sunt de vina ca se misca greu] dar apoi le primim lunar. Sper sa se rezolve :)
0

#372 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 08 octombrie 2012 - 09:32

Mi-am ratacit cardul. :blink: Am citit mai demult o discutie dar nu mai stiu exact cum se procedeaza: numai la intrarea Doinei nr 2 il pot reface? Era valabil pana pe 19.10, deci imi da inapoi valabilitatea sau imi face luna noua? Si parca trebuia sa platesc 5 sau 10 lei.
Habar nu am unde e nr. 2 pe intrarea Doinei, e un ghiseu din ala afara care se vede de la bulevard si are program de dimineata pana seara? Si ma duce vreun expres din complex pana acolo?
0

#373 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 08 octombrie 2012 - 10:04

Vezi postarealigia, la 08 octombrie 2012 - 09:32, a spus:

Mi-am ratacit cardul. :blink: Am citit mai demult o discutie dar nu mai stiu exact cum se procedeaza: numai la intrarea Doinei nr 2 il pot reface? Era valabil pana pe 19.10, deci imi da inapoi valabilitatea sau imi face luna noua? Si parca trebuia sa platesc 5 sau 10 lei.
Habar nu am unde e nr. 2 pe intrarea Doinei, e un ghiseu din ala afara care se vede de la bulevard si are program de dimineata pana seara? Si ma duce vreun expres din complex pana acolo?

Este chiar in spatele blocurilor turn "i" urile de vis a vis de parcul Botanic, cum mergi spre mall. Din complex poti veni cu E2 pina la statia de la Punctele Cardinale si de acolo pe jos. Trebuie sa platesti o taxa (5lei daca nu ma insel) pentru emiterea unui nou card, si sa ai CI la tine. Pe noul card vei avea "reconstituita" valabilitatea pina la data expirarii (19 oct in cazul tau).....ghiseul este in curte in spatele blocurilor, cand intrii pe alee vezi scris "centru relatii clienti RATT"...pina la ora 16 au program acolo...
0

#374 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 octombrie 2012 - 10:39

Harta e la contact pe pagina web, dar iata-o sa nu mai cauti pe acolo

Imagine postata

Sa ai la tine CI si 5 lei.
0

#375 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 octombrie 2012 - 14:21

Va multumesc pentru toate explicatiile, am rezolvat. A fost o coada cam mare, dar tanti a fost tare draguta :coolspeak:
0

#376 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 06 noiembrie 2012 - 14:42

Am o nelamurire:

Un coleg care e in clasa cu mine ( eu sunt cls. a 9-a) si-a facut ieri card ( nu a mai avut unul inainte) si a platit 25 de lei pe o luna. Eu am inteles ca pe un an intreg,pentru elevi, costa aprox. 55 de lei, daca nu ma insel.

Care e defapt pretul pentru un an intreg ( ptr. 2013) la un elev de clasa a 9-a? :intrebare:

Multumesc anticipat!

Aceasta postare a fost editata de A Wegmann: 06 noiembrie 2012 - 14:42

0

#377 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 noiembrie 2012 - 19:05

Nu stiu sa se faca abonament pe un an intreg, dar ai toate tarifele actuale aici
Pentru anul 2013 nu este semnat inca niciun protocol cu primaria. Cand il vom avea il voi
pune pe pagina web.

Conform actualului HCL aveti 50% reducere, deci nu are cum sa fie 50 de lei pe an (pe o linie e 26 de lei/luna):

Citeaza

Reducere 50% la costul abonamentelor la transportul public de persoane, elevilor din ciclul liceal sau postliceal care frecventează instituţiile de învăţământ din Municipiul Timişoara, pe baza abonamentului emis de R.A.T.T. în baza BI/CI şi carnetului de elev vizat la zi, de la toate punctele de vânzare R.A.T.T., iar datele beneficiarilor se înregistrează şi se păstrează în format electronic. Facilitatea se acordă elevilor până la 20 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe.

HCL-ul il poti citi aici
0

#378 Useril este offline   Andy Wegmann 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 04 mai 12
  • Interese:Tramvaie
    Muzica

Postat 06 noiembrie 2012 - 19:08

Ok. Multumesc!
0

#379 Useril este offline   caddy 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 08 decembrie 10

Postat 11 decembrie 2012 - 20:56

Nu am stiut unde sa postez, am inteles ca de la 1 decembrie si liceeni au gratis pe RATT, dar am fost ieri si am intrebat o tanti de la ghiseu la Pod Calea Sagului si a zis ca ea nu stie nimic..
Maine tre sa-mi fac iar abonament ,am ceva sanse sa-l fac pe gratis?
0

#380 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 decembrie 2012 - 21:06

Nici una. Chiar daca protocolul e semnat el intra in vigoare din 1 ianuarie, actualul protocol fiind valabil pana la finele anului. Si actualul protocol a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2012, nu la 1 decembrie 2011. Probabil, doar din data de 3 ianuarie vei beneficia de aceasta gratuitate.
0

Arata acest topic

• (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »

2 useri citesc topicul