STP Timișoara Forum: Intamplare hazlie cu un vatman. - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Intamplare hazlie cu un vatman.

#21 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 20 noiembrie 2008 - 23:06

Vezi postareadAImon, la Nov 20 2008, 00:06, a spus:

cred ca se considera si ala capat de linie, dar nu stiu daca si bucla de intoarcere. ma indoiesc, la o bucla ai statii la intrare si la iesire, ori in Steaua opreste o singura data.

cel mai nasol mi se pare cand opreste in Kuttl (Sinaia) sa-si ia vatmanul apa de la pompa.

in Dambovita nu exista o linie secundara in bucla, pe care sa poata fi tras tramvaiul pana ia vatmanul pauza?

nu nu este nicio kinie de rezerva,doar acea unde sta tramvaiul de rezerva,dar si in dambovita opreste tramvaiul pe linia de mers si se duce la pompa:D
0

#22 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 22 noiembrie 2008 - 02:22

Vezi postareaalecs, la Nov 19 2008, 21:07, a spus:

totusi,nu poate vatmanul sa isi bea cafeaua pe traseu?...adica in timpul zilei si asa o fac,sau chiar manca,dar mai fain opresc tramvaiul in mijlocul intersectiilor sa isi ziarul sau langosi si cafea,azi dimineata o vatmanita s-a oprit in fata pietei si acolo este un fast food,a lasta tramvaiul in mijlocul strazii,a blocat tot traficul si s-a dus femeia sa isi ia mancare si cafea,toti claxonau dar ea a stat pana ia facut langosi si cafeaua=)):mellow:)sau altii se duc sa isi ia ziarul sau chiar apa si la fel opresc in mijlocul intersectiilor:D

Se pare ca unii vatmani se cred ca conduc masina personala. Inteleg ca poti parca o masina din nesimtire in fata unui fast food care ceilalti o pot ocoli fara probleme. Dar sa vii cu ditamai mastodontul si sa il opresti in fata fast-foodului sau unde vor muschii tai, de incurci toata circulatia?

urmatorul pas ar fi sa folosesti tramvaiul sa te duci la piata :)
E economic si ecologic

De ce? Ecologic = consuma curent,
Economic: Nu platesti tu, din buzunarul tau, plateste Regia.

Mai ales daca ai casa la cativa metri de depou, si linia trece prin piata, te duci, ei un tramvai din depou si il conduci pana la piata ca pe masina personala

Nu luati in seama, ce am scris inclinat a fost o gluma

Ma intreb ce ar fi fost daca ar fi existat mai multe linii de tramvaie decat in prezent incat sa acopere 75% din strazile din Timisoara restul fiind acoperite de autobuze si trolee si toti soferii ale acestor mijloace de transort in comun ar fi oprit oriunde aveau chef...

Precis ar fi fost un haos generalizat.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 22 noiembrie 2008 - 02:30

0

#23 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 06 ianuarie 2009 - 01:26

Stiu ca aveti curiozitate. Asa ca saptamana viitoare voi posta niste poze cu semafoare amplasate aiurea din Braila. 2 semafoare chiar nu departe de blocul meu. Pe langa ca pe Bulevard cand vreau sa merg la chiioscul de ziare, masinile trec cate una la 5 minute, deoarece majoritatea soferilor folosesc bulevardul paralel, s-a mai montat semafoare. Intradevar pe strada ce intersecteaza bulevardul e foarte circulata. Insa nu le inteleg rostul la 2 dintre cele 6 semafoare. Daca as respecta semafoarele, in calitate de pieton as face 20 minute minute pana la chioscul de ziare in loc de 5 ca pana acum.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 06 ianuarie 2009 - 01:41

0

#24 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 ianuarie 2009 - 15:47

In concluzie nu respecti regulile.... :coolpics: :( :coolpics: de circulatie..
Oricum aici vorbim despre vatmani... si intamplari!
0

#25 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 06 ianuarie 2009 - 21:01

Pai de ce sa stau eu 3 minute la semafor cand la orizont nu se vede nici o masina?

La noi toti soferii folosesc bulevardul Cuza care e paralel. Pe Independentei vine o masina la 5 sau 7 minute. De ce sa stau eu ca prostul 3 minute in care si asa nu vine nici o masina? Semafoarele au fost amplasate chiar la inceputul vacantei elevilor. Si chiar degeaba. Parerea mea nu isi aveau rostul. Cele de la bd Cuza au rost insa nu functioneaza decat galben intermitent iar pt pietoni nu. Doar traim in ROMANIA!
Acolo unde chiar sunt amplasate cu CAP respect semafoarele. Insa cele de pe bulevarsul meu cred ca au fost gandite cu dosul amplasarea lor. Au umplut orasul de semafoare unde vrei si unde nu vrei. Doar 2 sau 3 s-au nimerit la locuri unde chiar era nevoie de ele.

Acum sa revenim insa on-topic

La mine in Braila nu prea se intampla amuzante. Insa chiar pe 23 decembrie am avut o intamplare cu un vatman. Ma dusesem la Astral sa ma informez daca in ajunul craciunului e deschis. Cand sa plec acolo nefiind automat iar chioscul se afla la 5 metri de statie si in plus eu nu aveam decat 1 leu iar chioscul vinde doar cu 2 calatorii. A venit tramvaiul m-am dus sa ma uit, vad ca usa de la vatman era inchisa, m-am retras sa astept maxi-taxi, vatmanul insa deschide usa de la cabina si ma invita sa urc in tramvai. I-am dat 1 leu si i-am multumit.
Pe parcursul traseului a stat cu usa deschisa cel putin cat am fost eu si am mai discutat asa putin. S-a intamplat sa fie unul din categoria "draguti" :rad_masa:

Alta data cand ma intorceam din Vidin am intalnit o vatmanita cam la 40 de ani sa fi avut iar la scchimbarea unui macaz am intrebat-o despre macaz si mi-a raspuns pe un ton cumsecade la intrebare. O intrebasem daca cumva stie sa schimbe macazul dupa grafic /(stie ca inaintea ei a trecut tramvai care a schimbat) sau se vede cu ochiul liber ca eu unul nu vad. Mi-a raspuns ca se vede daca te uiti foarte atent.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 06 ianuarie 2009 - 21:11

0

#26 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 06 ianuarie 2009 - 21:46

Cum adica i-ai dat un leu? Ciubuc, sau primesti bilet in schimb?
0

#27 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 07 ianuarie 2009 - 00:27

La noi se poate plati si la sofer/vatman dar in cazul acesta biletul e invizibil :lol: Au imprumutat obiceiul de la colegii lor maxi-taxisti :o

Interesanta e urmatoarea problema: de ce la Braila soferii de la Braicar au imprumutat obiceiul maxi-taxistilor iar la Galati soferii Transurb nu? cu toate ca la Galati circula mult mai multe maxi-taxiuri. In timp ce la Braila sunt 500 de microbuze pe 12 linii la Galati sunt 850 de microbuze pe 25 linii.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 07 ianuarie 2009 - 00:35

0

#28 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 ianuarie 2009 - 23:26

Vezi postareaGeorge1000, la 7 Jan 2009, 00:27, a spus:

La noi se poate plati si la sofer/vatman dar in cazul acesta biletul e invizibil :lol:

Ciudat obicei :D
0

#29 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 07 ianuarie 2009 - 23:32

Da e un obicei ciudat. Si cauza este ca soferii nu au un salariu destul de motivant si in felul acesta mai adauga cateva zeci sau sute de lei la salariu. Cel putin in tarile occidentale acolo unde se poate cumpara de la sofer/vatman el e mai scump decat cel de la chiosc si vizibil.
Ce se face la Braila, acest obicei ciudat se numeste evaziune fiscala
Am prins si de vreo 2 ori control. Si cum se practica: controlul urca vorbeste cu sofrul si el ii spune vezi ca ala de colo, ala de dincolo au bilet de la mine si ii arata controlorului in oglinda pe cei cu bilete invizibile astfel controlul ii ocoleste.
Culmea e ca controlul accepta situatia si nu ia nici o masura impotriva acestor soferi care dau "bilete invizibile"

Aceasta postare a fost editata de George1000: 07 ianuarie 2009 - 23:37

0

#30 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 ianuarie 2009 - 23:40

Evaziune fiscala e daca transport pe cineva cu tramvaiul meu personal si nu-i dau chitanta, nu platesc impozitul.

Faptele astea intra la ceva mai grav.
0

#31 Useril este offline   cocaina 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 54
  • Inregistrat: 12 aprilie 08
  • Locatia:timisoara

Postat 17 ianuarie 2009 - 02:00

Vezi postareaCristian, la 13 Aug 2008, 01:06, a spus:

Buna seara! Stateam in fata computerului si mi-am amintit de o intamplare care s-a petrecut acum vreo 5,6 zile. Veneam de la Gara de Nord spre casa pe jos. La Elba daca stiti sunt acele semafoare pt. linia de tramvai. Chiar inainte sa ajung la linie, i spun unui prieten care era cu mine:" Sa vezi ca tramvaiu trece pe rosu, cand noi avem verde". Ajung la linia de tramvai, si ghiciti! Tramvaiul a trecut pe rosu la el si verde la mine! Eu m-am oprit pe linia de tramvai si am stat acolo, nu m-am dat la o parte. Tramvaiul a fost nevoit sa opreasca si a ramas cateva secunde pe strada, blocand circulatia. Vatmanul ma injura, l-am injurat si eu de tot ce-am apucat. A tras tramvaiul mai in fata acolo in "bucla" si sa coborat jos din tramvai. Eu de abia asteptam sa faca asta!! Era un om foarte gras, care era de vreo 4 ori cat mine. Probabil isi facea impresia ca mi se facea frica si mergeam mai departe, dar nu domne, m-am dus hotarat la el. Si tot eu l-am luat tare (intre timp scoteam din buzunare 2 scrumiere care mi le-a dat un prieten imprumut), la care omul, dupa ce ca la inceput ma chema acolo sa ma bat cu el, m-a chemat si ma lua cu dinalea ca el trebe sa prinda semaforul celalat, etc, etc. Pacat ca s-a razganidt.

Morala e ca in urma cu vreo 2 saptmani la acelasi semafor, un bicilist trecea pe acolo si tramvaiul era la un cm sa dea peste el. Eram in spatele lui si l-am impins, altefel era luat deja. Asta m-a enervat pe mine. Pai tu dupa ce ca treci pe rosu, mai omori oameni si tot pe mine ma injuri? Pai stai frate ca nu e asa :).

Ce dracu, chiar nu pot sa respecte regulile de baza ale circulatie?

sal si poti sal descri pe vatman cum era asa mici asalmente
0

Arata acest topic

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi