Timisoara in imagini Poze din Timisoara
Postat 30 aprilie 2012 - 16:44
Citeaza
Poza este facuta in piata Blacescu de acum. A fost adaugat un etaj cladirii din imagine, astfel s-au pierdut majoritatea ornamentelor si turnul, singurele ramase neschimbate sunt ornamentele geamurilor. Oamenii din fotografie lucreaza la linia de tramvai care astazi trece prin piata Balcescu.
Sursa: Discover Timisoara
Postat 03 mai 2012 - 16:00
Doppler, la 02 mai 2012 - 13:05, a spus:
Orasul a fost invadat de panouri publicitare pe care este scris doar 1:
[...]
Probabil este un panou electoral, pina la startul oficial al campaniei electorale o sa fie ambiguu. Ma intreb care este partidul cu culoarea albastra?
[...]
Probabil este un panou electoral, pina la startul oficial al campaniei electorale o sa fie ambiguu. Ma intreb care este partidul cu culoarea albastra?
Eu ma gandeam ca ar putea fi o reclama la vreo unitate de retail care are aceasta culoare, insa si presupunerea ta este plauzibila.
Citeaza
I Love Timisoara (36) by Andrei Constantin
Postat 04 mai 2012 - 12:18
Reclamele sunt clar electorale. Am vazut completari de genul ("Timisul e pe primul loc...")
Postat 04 mai 2012 - 13:06
Incepand de astazi le-am remarcat si eu. Ramane de vazut cine si ce anume vrea sa comunice.
Postat 07 mai 2012 - 16:57
Incredibil cum arata spatiul verde!
Ai zice ca locuitorii zonei inca nu au iesit din casa in primavara asta.
Ai zice ca locuitorii zonei inca nu au iesit din casa in primavara asta.
Postat 08 mai 2012 - 13:52
Excelente! Mai sunt si altele?
Pot fi preluate si postate pe alte forumuri?
Postat 08 mai 2012 - 13:57
Ma bucur ca ti-au placut.
Voi mai continua sa fac poze si la noapte. Da, toate pot fi postate si pe alte forumuri, cu watermark-ul existent in imagine.
Voi mai continua sa fac poze si la noapte. Da, toate pot fi postate si pe alte forumuri, cu watermark-ul existent in imagine.
Postat 08 mai 2012 - 14:06
Multam. Da, sunt foarte faine.
Ce camera? Dar obiectiv?
Evident ca nu voi face absolut nicio modificare asupra fotografiilor.
Ce camera? Dar obiectiv?
Evident ca nu voi face absolut nicio modificare asupra fotografiilor.

Ajutor