STP Timișoara Forum: Vatmanii STPT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vatmanii STPT Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#281 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 ianuarie 2012 - 15:10

Mai calm şi cu detalii. Pe ce linie, în ce staţie, la ce oră, dacă-ţi aminteşti numărul vehiculului e perfect.

A, şi CAPS LOCK ÎŢI FACE TEXTUL GREU DE CITIT.
0

#282 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 ianuarie 2012 - 18:41

SI DA IMPRESIA CA URLII LA NOI!!! Pe cand noi nu avem nici o vina :censored:
0

#283 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2520
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 21 ianuarie 2012 - 22:22

Astăzi, ora 18:50, 3477 (linia 1) doamna vatmanita vorbea la telefon(fără handsfree), iar la stația Mocioni și la R.Carol a pus frână bruscă(parcă ar fi transportat legume). Am înțeles de la ceilalți călători că și la stațiile anterioare a făcut la fel. Înțeleg că nu se poate menține graficul, dar nici chiar așa - să demarezi repede și să oprești într-o secundă sau două.
0

#284 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 16 februarie 2012 - 14:46

Vezi postarealloner, la 20 ianuarie 2012 - 10:57, a spus:

Va rog sa va instruiti vatmanii SA PUNA PLACUTA CU RETRASU-N DEPOU DE LA CAPAT DE LINIE!!! E A DOUA ZI CONSECUTIV IN CARE MA URC IN TRAMVAI SI AJUNG PE ALTA LINIE!!! NU SE POATE ASA CEVA!!! VA BATETI JOC DE NOI IN CEL MAI CRUNT MOD CU PUTINTA!!! APOI PIERD IN STATII NECUNOSCUTE ZECI DE MINUTE CA SA MA INTORC PT CA VIN TRAMVAIELE DIN AN IN PASTI!!! Sau nu mai deschideti usile si nu mai pacaliti lumea daca mergeti la depou!!! Sau bagati alt tramvai in spate care merge pe linia normala!! Aveti o placere sadica de a va bate joc de noi!!! Daca eu sunt concediat pe motiv sa intarziere repetata ma despagubiti voi?? Pt ce platim ditamai preturile pe abonamente??

In primul rand te autocontrazici. Daca se retragea se retragea seara nu dimineata cand tu pleci la servici. DECI IMPOSIBIL. N-ai cum sa intarzii la servici.
0

#285 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 16 februarie 2012 - 15:52

Vezi postareaGeorge1000, la 16 februarie 2012 - 14:46, a spus:

In primul rand te autocontrazici. Daca se retragea se retragea seara nu dimineata cand tu pleci la servici. DECI IMPOSIBIL. N-ai cum sa intarzii la servici.

Alo alo domnu! Mai usor!

In primul rand nu ai dreptul sa judeci omul, ci ideea.
Si ba da, tramvaiele se pot retrage dmineata, dupa ora 8, cand varfurile se retrag in depou.
0

#286 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 16 februarie 2012 - 19:02

Postarile de mai sus au fost editate de moderator (cseh_17) si admin.
0

#287 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 17 februarie 2012 - 17:28

Boon, azi am vazut ceva ce m-a cam lasat :(

Ora ~ 16:40 statia CLuj, tramvaiul #3448. Coboram din tramvai, si un domn cam de 55-60 de ani ii adreseaza cateva cuvinte cu si despre mama vatmanului. Ce pot spune eu este ca nu a fost trimis in nici un loc, ci pur-si-simplu printre injurile enumerate s-a aflat si cuvantul mama(forma populara desigur). Pana aici poate nimic socat, insa ceea ce urmeaza este cu adevarat strigator la cer. Vatmanul (un bolovan cam de vreo 30+ maxim) se repede imediat la domn, si mai pe ce sa-l doboare, intre timp ii imparte cativa pumni. Asta sub privirile oamenilorc care inca erau in curs de coborare. Norocul domnului in varsta a fost ca printre cei care coborau erau si 2 elevi mai bine facuti, care au intervenit imediat in ai lua apararea.

Intrebarea mea: este normala o asa reactie? Mai mult deatat se accepta asa ceva? Ba si mai mult se va mai intampla? Tin sa cred ca inafara de primul raspuns, restul sunt DA...
0

#288 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 18 februarie 2012 - 18:27

Vezi postareacseh_17, la 17 februarie 2012 - 17:28, a spus:

Boon, azi am vazut ceva ce m-a cam lasat :huh2:

Din povestirea ta am înţeles că acel domn(?) în vârstă îl cam înjura pe vatman. Amănunte nu ne-ai dat, aşa că nu cunosc motivul altercaţiei.
Or fi ei vatmanii, în serviciul populaţiei, dar nu cred să fie nevoiţi să suporte toate expectoraţiile tuturor frustraţilor.
Observ că te-ai manifestat relativ elegant referitor la domnul în vârstă, chit că ai recunoscut că a proferat injurii la adresa vatmanului. În schimb, reacţia acestuia a fost de-a dreptul strigătoare la cer. Fain!

Vezi postareaaristotelro, la 17 februarie 2012 - 21:23, a spus:

Am vazut si eu azi un sofer pe linia 15 (cu insotitor, se par4e, ca al doilea i-a aseszat pantograful pe fire la semaforul de la Rebreanu) care, trebuind sa astepte dupa o masina cu avariile puse, la intrarea in statia de la Lidia, a urlat la bietul sofer si a fracut niste gesturi de ziceai ca e bataus profesionist. Foarte urat s-a purtat. Rusinos.

Dar şoferul parcat la intrarea în staţie, cum s-a purtat? Faptul că avea avariile puse nu îl exonerează de culpă.
Cum ar fi să-mi pun la intrarea în apartament două becuri galbene care să se aprindă intermitent, drept care să nu mai plătesc nici curentul, nici telefoanele, nici rds-ul, nici întreţinerea, etc?
Nu uita că şoferul are de-a face cu zeci (poate sute) de astfel de dobitoci pe parcursul a 8 - 10 ore de serviciu.
Btw. De când au troleibuzele, pantograf?
0

#289 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 18 februarie 2012 - 19:31

DA,deci in concluzie ai voie sa il injuri sau sa si il bati pe alachiar daca omul care te a injurat nu ti a spus decat cuvinte.Eu lucrez pe o masina inscriptionata la o firma de prestigiu,si nu imi permit sa injur pe nimeni pentru ca poate sa imi faca reclamatie si sa imi pierd jobulDar mai sa ma dau jos la el si sa il bat dar asta e Ratt nu e de prestigiu ,e local si fara pretentii.Cel putin eu nu am
0

#290 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 18 februarie 2012 - 20:29

Vezi postareaemilut, la 18 februarie 2012 - 18:27, a spus:

Din povestirea ta am înţeles că acel domn(?) în vârstă îl cam înjura pe vatman. Amănunte nu ne-ai dat, aşa că nu cunosc motivul altercaţiei.
Or fi ei vatmanii, în serviciul populaţiei, dar nu cred să fie nevoiţi să suporte toate expectoraţiile tuturor frustraţilor.
Observ că te-ai manifestat relativ elegant referitor la domnul în vârstă, chit că ai recunoscut că a proferat injurii la adresa vatmanului. În schimb, reacţia acestuia a fost de-a dreptul strigătoare la cer. Fain!

Perfect deacort cu aristotelo. Cat despre "domn"... Tin sa cred ca dupa o anumita varsat batranii vorbesc chestii (chair si fara rautate), si asta pur-si-simplu din cauza batranetii. Eu personal daca o sa ma "trimita in mama" un batranel de 60 de ani nu o sa reactionez la fel de parca m-ar fi trimis un bolovan de 30-35. Cred ca la acest subiect cadem deacord. Daca nu, insemana ca tu ai sechele de la pensionarii care iti fac ziua de lucru un cosmar...
0

#291 Useril este offline   bogdano 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 06 martie 12

Postat 06 martie 2012 - 14:39

Saluty.

Daca tot vine vorba despre reclamatii...eu as avea cateva cuvinte de lauda catre un "stimabil" domn care azi dimineata a fost foarte..foarte deranjat ca a trebuit sa deschida prima usa ca sa urc (ps1 in ideea ca tranvaiul urma sa plece din statie si nu mai aveam timp sa merg la celelalte usi, ca nu ar fi prima data cand pleaca tranvaiul din fata mea. ps2 pacat ca nu mi-am dat seama ca vorbeste de mine..ca mai citeam despre un scandal intre calatori si vatman) si dupa aia la catedrala acelasi stimabil a inchis prima usa peste o doamna batrana, era sa o dea pe jos..si ea l-a intrebat "Dar ce faci domnule..esti nebun? " si raspunsul lui a fost "La fel ca tine" ....

Cand s-a petrecut: Azi (06.03.2012)
Ora: ~ 08:20
Identificare tranvai: 3554 , linia 2 (sau 1?..venea din dambovita catre 700)

Unde pot sa depun o plangere impotriva stimabilului?
0

#292 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 martie 2012 - 19:12

3554 e pe linia 2. Plangere se poate depune prin email, cu toate datele de contact (un simplu email fara aceste date nu este luat in seama) la adresa celor de la relatii publice sau in scris la registratura RATT de pe Take Ionescu 56.
0

#293 Useril este offline   bogdano 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 06 martie 12

Postat 07 martie 2012 - 14:08

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 06 martie 2012 - 19:12, a spus:

3554 e pe linia 2. Plangere se poate depune prin email, cu toate datele de contact (un simplu email fara aceste date nu este luat in seama) la adresa celor de la relatii publice sau in scris la registratura RATT de pe Take Ionescu 56.

Multumesc.
0

#294 Useril este offline   ligia 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 02 noiembrie 11
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:vestul salbaticit

Postat 13 martie 2012 - 22:11

Faza: veneam cu tramvaiu 1 de la gara si era neobisnuit de plin. La catedrala a doua usa nu se mai inchidea, statea un batranel partial pe scari. Vine vatmanu si spune "ia-ti gheara sa pot inchide", care vatman era de vreo 50-60ani. Am ramas masca :rolleyes: Omu nu era vinovat ca nu avea loc si ma asteptam ca la 50-60ani sa ai umpic mai multa minte, nu vorbesti asa cu un om mai in varsta. Si nenea ala din usa nu a zis nimic, s-a prins ca n-ai ce discuta cu asa specimene.

Deci e o aventura sa mergi cu tramvaiu - nu stii daca ajungi intreg la destinatie.
De ce? Vatmanii pleaca cu tine pe scari urcand sau coborand de parca n-ar avea oglinzi :wub: - deci faza asta e la ordinea zilei, nu se gandesc ca pot nenorocii oamenii si suporta consecintele?; conduc foarte agresiv - frana, acceleratie si daca nu te tii bine ti-o dai de te aduna de pe jos; stau la semafor si se joaca cu tramvaiu - merg 20cm, opresc, iara merg, iar opresc, mai dau in spate, pana se face verde.
E periculos sa folosesti mijloacele de transport in comun si zic asta ca am 20 de ani si inca am reflexe, picioare sanatoase si viteza, dar cei mai batrani sau cu probleme ce fac saracii, ca abia se urca pe scari?

Eu inteleg, e frustrant sa fii in traficul din timi unde toti sunt nervosi si agresivi, calatorii sunt si ei aiuriti si enervanti, dar totusi, cum zicea un calator "nu transporti vite" :rad_masa: , ai o responsabilitate, tii marea masa in miscare. Toata faza asta e legata de faptul de a fi om - unii oameni sunt mai rau ca animalele :(
De apreciat e unii vatmani cand vad ca alergi dupa tramvaiul lor te asteapta, dar altii din rautate iti fac faza si pleaca de sub nas.

Apropo, nu e o regula ca daca se sta la semafor si deja e un tramvai, al doilea nu deschide usile pana nu pleaca primu si are loc sa inainteze? Ca unii vatmani stau, altii pleaca si nu stii exact ce trebe sa faci sa nu ramai pe dinafara.

ps: tot pe idee asta se poate faza un topic legat de calatori, ca nici nu's mai breji.
0

#295 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 martie 2012 - 22:13

Daca peronul statiei e suficient de lung se pot deschide usile, dar daca nu...nu.
0

#296 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 14 martie 2012 - 11:27

Probabil daca am fi avut mai multi soferi si vatmani RATT pe forum am fi putut face un astfel de topic ca ei sa isi dea cu parerea despre calatori la fel cm calatorii isi dau parerea despre ei. Si apropo de asta eu nu am auzit un punct de vedere a unui vatman RATT despre colegii lui de breasla care fac faza de le pleaca de sub nas calatorilor dupa ce ii asteapta sa ajunga langa usi. Avem cativa vatmani si soferi pe forum deci astept si punctul lor de vedere. Ma gandesc ca unii pot face din rautate dar altii pur si simplu sunt in urma cu gradicul. Deci astept o parere oficiala.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 14 martie 2012 - 17:04

0

#297 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 martie 2012 - 13:57

George, sti cum se spune: tramvaiul se asteapta, nu se fuge dupa el.
0

#298 Useril este offline   George1000 

• Membru activ

Postat 14 martie 2012 - 17:05

Dar poate ca omu se grabeste la servici, poate ca omu are seful mai rau, daca el ajunge in statie o data cu tramvaiu e obligat sa astepte 10 minulte alt tramvai dupa care sa auda din gura sefului ca e concediat? La asta nu se gandeste nimeni? Ca unii sefi mai sunt si rai? Sau poate ca babuta care vine de la piata acasa se grabeste sa nu scape postasul cu pensia? Stiti ca Postasul suna doar de 2 ori apoi a plecat? Apropo la mine in Braila nu am vazut pe nimeni sa alerge dupa MICROBUZ, cand acela se pierde inzare, daca te uiti in zare in partea opusa vezi ca deja se iveste altul! Fercventa la microbuze e cam aceeasi frecventa ca a metroului la orele de varf! DOAR 2-3 minute!
Daca si RATT ar avea la autobuze, troleibuze si tramvaie aceeasi frecventa care e in Bucuresti la tramvaiul 41, sau in Braila la microbuze, probabil nu a-ti mai vedea oameni alergand dupa vreun mtc. Si apropo, si in strainatate se mai alearga dupa mtc insa mentalitatea de acolo a soferilor e alta. Ei nu fac faze din astea. Ci asteapta calatorul in 100% din cazuri.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 14 martie 2012 - 17:14

0

#299 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 14 martie 2012 - 17:20

Auzi George, daca vatmanul acela pierde un semafor, pierde doua, pierde 3 pai atunci mai bine spunem ca ne-am deschis firma de taxi si gata. Daca vatmanul acela sta 1min intr-o parte, doua in alta, inca unu in alta parte, tu ce crezi ca ii vor zice ceilalti calatori? Iti zic eu. Pentru ca el l-a ajutat pe unu, va fi rasplatit cu o gramada de "multumuri" de catre ceilalti. Cele doua cazuri prezentate de tine mai sus sunt irelevante. Daca respectivul calator care trebuie sa ajunga la lucru(in cazul in care a pierdut tramvaiul) cat mai repede pentru ca are un sef rau nu va mai astepta urmatorul tramvai ci va lua direct taxiul, iar batrana care asteapta pensia cam are ideie cand vine postatul(pentru ca stie cand a venit si data trecuta). Daca postasul vede ca batrana nu e acasa, poti sa stai linistit ca veni si maine zi.
0

#300 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Locatia:Timisoara

Postat 14 martie 2012 - 21:09

S-a mai discutat de 1000 de ori chestia asta. Regula de baza este ca trebuie sa fii deja in statie cand ajunge acolo MTCul, altfel nu ai ce sa discuti despre faptul ca a inchis sa nu vatmanul/soferul usile.

Citeaza

La asta nu se gandeste nimeni? Ca unii sefi mai sunt si rai?

Subiectul tau ipotetic nu s-a gandit la posibilitatea asta? Imi pare foarte iresponsabil sa risti sa intarzii la munca, stiind ca seful vrea sa te dea afara si-ti cauta motive. Mai bine pleci tu cu 5 minute inainte :up_arow:
0

Arata acest topic

• (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou