STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#861 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 11 ianuarie 2012 - 22:04

Citeaza

Începând de luni 16 ianuarie, cu prilejul reluării cursurilor anului şcolar, toţi beneficiarii de gratuitate totală pe mijloacele de transport în comun sunt invitaţi la centrul de gratuităţi de pe strada Intrarea Doinei nr. 2 după cum urmează:
- LUNI 16, 23 şi 30 ianuarie beneficiarii care au numele de familie de la A la E (inclusiv);
- MARŢI 17, 24, 31 ianuarie beneficiarii care au numele de familie de la F la K (inclusiv);
- MIERCURI 18 şi 25 ianuarie beneficiarii care au numele de familie de la L la Q (inclusiv);
- JOI 19 şi 26 ianuarie beneficiarii care au numele de familie de la R la Ţ (inclusiv);
- VINERI 20 şi 27 ianuarie beneficiarii care au numele de familie de la U la Z (inclusiv).
Programul la cele două ghişee de pe Intrarea Doinei rămâne acelaşi până pe 31 ianuarie inclusiv: de luni până vineri de la 8.00 la 20.00.
Până la sfârşitul lunii ianuarie, adică până pe 31.01.2012 (inclusiv) vă puteţi reînnoi abonamentele la centrul de gratuităţi de pe strada INTRAREA DOINEI, nr. 2 (prima stradă la dreapta din Piaţa Mărăşti spre Iulius Mall; fostul ACR). Gratuităţile se acordă în baza documentelor stipulate în HCL 421 din 13.12.2011 doar conform planificării de mai sus. Această planificare intră în vigoare de luni 16.01.2012.
Pentru detalii referitoare la acordarea gratuităţilor puteţi să sunaţi de luni până vineri între 7.30 şi 15.30 la Biroul Relaţii Publice RATT: 0356 803 720 şi 0741 046 750. Sau ne puteţi trimite oricând e-mail la relatii.publice@ratt.ro.
Orarul de acordare a gratuităţilor se găseşte pe site-ul oficial www.ratt.ro

0

#862 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 12 ianuarie 2012 - 12:47

:up_arow:
0

#863 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 12 ianuarie 2012 - 13:27

Problema principala e ca pensionarii n-au net. Treaba ar fi trebuit organizata din octombrie-noiembrie si comunicata intensiv prin media locala. Acum e cam prea tarziu. Vor fi aceleasi cozi.
0

#864 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2012 - 13:59

Maine o sa incepem sa punem mesajul si pe afisajele din autobuze.
0

#865 Useril este offline   1nt3rp0l 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 12 ianuarie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 ianuarie 2012 - 23:02

Am si eu o nelamurire...Pe site este postat un anunt prin care studentii pot sa isi pot obtine abonamentele doar cu carnetul de student si buletinul/cartea de identitate...De ce doamnele de la chioscuri nu sunt informate de acest lucru...Ieri am dorit sa imi cumpar un abonament de la chioscul din spate de la posta mare, m-am prezentat cu canetul de student si B.I si doamna de la chiosc mi-a zis ca imi trebuie si cardul euro>26 ca doar asa imi poate elibera abonamentul am incercat sa o lamuresc ca pe site este hotararea de consiliu local si pot sa achizitionez si fara card, dar raspunsul dumneaei a fost daca am card euro>26 imi poate face daca nu am sa merg sa imi fac si sa revin...
Nu stiu daca poastez bine intrebarea, dar o pun si rog un moderator sa o mute in locul corespunzator.....

0

#866 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2012 - 23:40

Incearca sa suni la Relatii Publice si sa expui problema (o sa-i anunt si eu). In mod sigur o sa-l anunte pe seful lor care va lua masurile ce se impun.

L.E. Am trimis deja mesajul tau celor de la Relatii Publice.
0

#867 Useril este offline   1nt3rp0l 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 12 ianuarie 2012 - 23:48

Ms mult Florin sper sa se rezolve problema, o sa incerc maine sa vad la alt punct de vanzare daca se intampla acelasi lucru
0

#868 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 13 ianuarie 2012 - 01:22

Da, chiar, nici n-am observat discordanţa. Şi eu umblam cu cardul Euro26, nici măcar nu se uita doamna de la ghişeu la carnetul de student.
0

#869 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10

Postat 13 ianuarie 2012 - 09:14

Bună dimineaţa,

La toate chioşcurile RATT se eliberează abonamente cu reducere de 50% pentru studenţi pe baza carnetului de student vizat pentru anul acesta universitar şi a buletinului de identitate. Această regulă este valabilă până la semnarea unui nou protocol care va adăuga şi cardul securizat ptr studenţi ca necesitate alături de CI şi carnet.
Şi ieri era valbilă această regulă.
Ne pare rău că nu aţi reuşit să vă faceţi abonamentul ieri la chioşcul de la Grozăvescu (Poşta Mare). Vă rog să îmi spuneţi la ce oră aţi avut dialogul cu doamna casieriţă pentru a verifica şi a-i reaminti doamnei acest aspect.
Dacă mai întâmpinaţi astfel de situaţii vă rog să ne anunţaţi 0356803720.
0

#870 Useril este offline   1nt3rp0l 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 13 ianuarie 2012 - 10:37

Vezi postareaRelatii Publice RATT, la 13 ianuarie 2012 - 09:14, a spus:

Vă rog să îmi spuneţi la ce oră aţi avut dialogul cu doamna casieriţă

In jurul orei 9:30...
0

#871 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 13 ianuarie 2012 - 17:45

Credeam că Robu e ceva mai inteligent de atât?

Citeaza

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, este de părere că actuala conducere a Primăriei Timişoara şi-a stabilit eronat priorităţile investiţionale, atunci când, cu concursul majorităţii consilierilor locali s-a luat decizia de a achiziţiona tramvaie noi cu suma de 50 de milioane de euro. În opinia senatorului liberal aceşti bani ar putea fi folosiţi pentru reabilitarea clădirilor din Timişoara şi refacerea sistemului de termoficare.

„Cred că trebuie să renunţăm la a da explicaţii pentru ce nu putem face, trebuie doar să facem. Eu cred că primăria poate susţine reabilitarea clădirilor. Nu consider că este prioritar ca Timişoara să dea 50 de milioane de euro pe noi tramvaie. Este bine să avem tramvaie noi, ar fi bine să avem şi haine noi în fiecare zi, dar cred că pentru Timişoara este mult mai important ca infrastructura de transfer a căldurii să fie impecabilă şi cetăţeanul să plătească mai puţin. Este mult mai important să se facă reabilitarea clădirilor de patrimoniu, inclusiv din bugetul local”, a afirmat Robu.

http://www.tion.ro/r...2%80%9D/1040190
0

#872 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 ianuarie 2012 - 18:41

S-ar parea ca ne-am inselat... :up_arow:
0

#873 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 13 ianuarie 2012 - 20:06

Dl.Robu, la fel ca si restul politicienilor se plimba prin oras cu limuzina sau cu SUV-ul. De RATT n-au habar.
0

#874 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 13 ianuarie 2012 - 22:36

Nu sunteti singurii dezamagiti de Robu. Pe mine m-a dezamagit deja de ceva timp si l-am si sters de pe lista ca si candidat principal. Poate doar daca ajunge in turul 2 cu Ciuhandu, voi merge pe el si nu ca vot pozitiv, ci ca vot negativ la adresa lui Ciuhandu...sau nu ma voi prezenta la urne... :offtopic: ...
0

#875 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 13 ianuarie 2012 - 23:10

Poza lui dAImon in NewsTimisoara (probabil fara acordul lui).
0

#876 Useril este offline   Ciulea0 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 10 octombrie 10

Postat 13 ianuarie 2012 - 23:19

Fara suparare dar Robu zice bine. Acum ca s-au scumpit gogacaloria, gazul si curentul. Trebuie sa facem economie. Daca cladirile pierd mai putina caldura, ramanem cu bani in buzunar. In plus achizitionarea tramvaielor pe credit e exagerata. Daca erau din fonduri europene, atunci ar fi fost ok.
0

#877 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 ianuarie 2012 - 00:14

Vezi postareaChagall, la 13 ianuarie 2012 - 23:10, a spus:

Poza lui dAImon in NewsTimisoara (probabil fara acordul lui).

Pai, da. Au pus-o pe aia cu un tramvai care arata bine ca lumea sa vada clar ca nu avem nevoie de tramvaie noi. :offtopic:

Parerea mea e ca proprietarii care cred ca-i ajuta izolarea termica a blocurilor sa scoata banu' si sa nu mai astepte mila primariei. Nu cred ca nemtii sau orice alt stat european si-au pus vreodata problema sa izoleze blocurile in detrimentul transportului in comun. La fel si cei care locuiesc in cladiri istorice, sa puna banu' si sa le renoveze. Daca nu au bani pentru asta, sa-si cumpere o garsoniera la bloc ca nu e obligatoriu sa stai in cladiri istorice. Fiecare dupa buget.
Si eu stau la bloc si nu astept sa vina primaria sa-mi izoleze blocul, sa-mi repare acoperisul, fatada, sau sa-mi puna geamuri termopan.
0

#878 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 14 ianuarie 2012 - 02:11

Wegmann : Mda, nu mi s-a cerut acordul. Mersi de semnalare, le-am lasat un comentariu.

Florin: Pozitia lui Robu se inscrie in traiectoria stangista a USL, imi pare. Sa dam la saraci, sa facem lucrari pe bani publici unor cladiri particulare, etc.

Ciulea: Economie face fiecare pe barba proprie.

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 14 ianuarie 2012 - 02:12

0

#879 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 14 ianuarie 2012 - 08:25

Nu ştiu de ce, am impresia că această traiectorie este doar o fiţă electorală.
0

#880 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 15 ianuarie 2012 - 13:34

Vezi postareadAImon, la 14 ianuarie 2012 - 02:11, a spus:

Wegmann : Mda, nu mi s-a cerut acordul. Mersi de semnalare, le-am lasat un comentariu.

Florin: Pozitia lui Robu se inscrie in traiectoria stangista a USL, imi pare. Sa dam la saraci, sa facem lucrari pe bani publici unor cladiri particulare, etc.

Ciulea: Economie face fiecare pe barba proprie.

Cred ca au schimbat poza... Sau? :)
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »