STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#801 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 15 decembrie 2011 - 10:36

Vezi postareaweg_mann4ratt, la 14 decembrie 2011 - 20:49, a spus:

Parcul de tramvaie al RATT e bun de casat

Asta ar fi a doua problema. Ani de zile TM a primit SH-uri din Germania si le-au folosit in stil Kamikaze. Veneau tramvaiele vechi de 40 de ani in stare buna si peste cativa ani erau praf fiindca nu s-a investit un leu in ele. Acum domniile s-au trezit ca sursa de tramvaie moca a cam secat si ca nici bani de tramvaie noi nu sunt. Daca ar fi ales din toate cele primite unele mai bune si ar fi investit un pic in repararea/modernizarea lor acum cel putin partial ar mai avea un parc pentru urmatorii ani.

P.S.: Chiar daca ar gasi bani undeva tot n-ar reusi sa inlocuiasca intreaga flota. Pana la urma poate am ajunge in situatia Oradei, care au 10 tramvaie de lux, restul fiind Tatre de pe care curg tablele.
0

#802 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 15 decembrie 2011 - 19:30

@Wegmann, sa stii ca acele Tatre merg brici. Pun mana in foc pentru ele!

Cat despre ce spunea dAimon, perfecta dreptate. Poate sa fie orice problema, CONDUCEREA este problema. Incepand de sus, pana la sefii de depou toti ar trebui sa plece. O curatenie calumea la RATT nu ar strica de loc. Sincer uitandu-ma in trecut, decizia domnului director adjunct, mi se pare cea mai OK. Nu esti lasat sa faci, pleci nu stai pe curul tau si iei banii ampu***a. Adica tu ca si sef de depou, bagi dume ca eu vreu, dar aia de sus nu ma lasa, si staai pe curu tau,. freci ore in sir menta, si cand vine vorba sa ai grija cat-de-cat de tramvaie bagi scuze penibile! Hai sa fim seriosi. In loc sa fie bagat un tramvai calumea la RK, se baga jegurile care au probleme minore, si se pot repara luand piese de pe alt tramvai. Si asta cand in depozit zac mult mai multe alte piese care daca ar fi puse cap la cap, cel putin inca 2 tramvaie "moarte" ar putea circula lejer. Sau alta. Ai material, si oamnei care zi de zi ofreaca la rece, si tu astepti enspemii de hartioi de la director ca sa faci un gard la depou. Si de ce? Pentru ca te doare direct in dosul pe care stai 12 ore de ce se intampla cu tramvaiele si asa varza. Este orelitate cruda pe teren ,si credetima pe cuvant ca cea mai mare problema nu este chiar sus de tot, chiar daca pestele de la cap se impute. Daca am lua de la mijloc in sus am rezolva mult mai mult, decat sa tot piscalim doar capul.
0

#803 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 decembrie 2011 - 19:40

Cristi, sa sti ca sefii depourilor s-au schimbat destul de des in ultimul timp.
0

#804 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 15 decembrie 2011 - 19:44

Bine, poate ca nu cunosc eu exact denumirea postului la care ma refer, nu stiu, insa un lucru e clar, la Dambovita sunt vreo 3-4 sefi care sunt constanti de o vreme buna... Poate ma corecteaza Viktor.
0

#805 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 decembrie 2011 - 13:05

Anunt oficial:

Citeaza

ÎN ATENŢIA PENSIONARILOR CARE BENEFICIAZĂ DE ABONAMENT GRATUIT PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN DIN TIMIŞOARA

R.A.T.T. vă informează că pe tot parcursul lunii ianuarie 2012 veţi putea reînoii abonamentele la cele 16 chioşcuri ale Regiei. Chioşcurile R.A.T.T. vor fi deschise începând cu data de 03.01.2012. Programul lor de funcţionare va fi între 06:00 şi 21:30, de luni până vineri.
Va trebui să aveţi la dvs buletinul sau cartea de identitate şi talonul de pensie de pe luna decembrie 2011.
Până la începutul lunii februarie sunteţi invitaţi să vă reînoiţi abonamentele pentru tot anul 2012.

Sărbători cu bucurii!

CONDUCEREA R.A.T.T.

0

#806 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 decembrie 2011 - 22:01

Nu stie nimeni ce decizie s-a luat azi pana la urma in legatura cu imprumutul pentru tramvaie?!
0

#807 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 17 decembrie 2011 - 00:43

O sa fie reintrodus proiectul pe ordinea de zi a CL, candva. Cel putin asa am inteles eu.
0

#808 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 17 decembrie 2011 - 11:40

Eu am inteles ca Vineri ( ieri ) s-a organizat o sedinta speciala in acest sens .
0

#809 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 17 decembrie 2011 - 20:21

Vezi postareaRaoul94, la 17 decembrie 2011 - 11:40, a spus:

Eu am inteles ca Vineri ( ieri ) s-a organizat o sedinta speciala in acest sens .

si eu la fel, dar pare-se nu e chiar asa de important subiectul pt consiliul nostru
0

#810 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 18 decembrie 2011 - 13:54

Poate nu s-a specificat bine in articol care vineri, poate vinerea de saptamana viitoare, ma gandesc ca 2 zile este "prea putin" pentru alesi ca sa citeasca despre ce este vorba intr-un proiect.

Iata, probabil, unul din motivele pentru care nu s-au votat unele dintre proiecte : Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost decorat de presedintele Traian Basescu. A primit Ordinul National pentru Merit in grad de Ofiter
0

#811 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 decembrie 2011 - 18:46

Peste ce am dat din intamplare:

http://www.scrigroup...ORT-TI73774.php
0

#812 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 18 decembrie 2011 - 20:32

WTF?!

Cine si de ce? Oricum sper sa observati acea aplicatie pentru PC. Domnul Florin, poate ne lamureste. :coolspeak:
0

#813 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 decembrie 2011 - 21:35

Aplicatia (ca si datele de pe site) e una foarte veche, de mult utilizata, experimental. Modulele GPS erau realizate de ETA Industrial, la fel si programul respectiv. Modulele respective au fost instalate pe cateva troleibuze (Skodele nu erau venite pe vremea aceea) si cred ca si pe cateva tramvaie. Au fost doua generatii de aparate produse de ETA, ultima generatie era un fel de computer de bord cu un mic display LCD pe care se afisau cateva date si in special viteza si distanta parcursa.
Cred ca mai am cateva prin laborator si daca le gasesc o sa va pun si niste poze.
0

#814 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 18 decembrie 2011 - 21:40

Cred ca tin minte despre ceea ce vorbeste Florin , probabil am prins asa ceva pe la tata prin cabina .
0

#815 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 decembrie 2011 - 21:44

Primele modele nu afisau nimic (pentru condcatorul vehiculului), deci erau doar niste cuti de aluminiu. Modelele mai noi erau din aluminiu cu panoul frontal albastru si un mic afisaj LCD iluminat cu verde.
0

#816 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 decembrie 2011 - 12:20

Asa cum am promis, iata computerul de bord produs de ETA:

Imagine postata
0

#817 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 20 decembrie 2011 - 13:38

Vom avea tramvaie noi. Primaria Timisoara cumpara 15 garnituri cu 50 de milioane de euro si modernizeaza un depou al RATT, in 2012

E OFICIAL !

Articol Complet !
0

#818 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 decembrie 2011 - 13:50

Super! Chestia cu scumpirea biletelor (calatoriei) imi pare normala. Vehiculele costa ca in EU, energia si carburantii la fel, piesele de schimb sunt si ele importate... Doar mana de lucru (din pacate) e platita cu mult mai putin decat in EU.
0

#819 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 20 decembrie 2011 - 14:25

HURA :)! 2 lucruri ma cam ingrijoreaza: 1) nu s-a mentionat nimic de modernizarea liniilor ramase nemodernizate, si 2) mi-e cam teama ca si cu si fara tramvaie noi Goia tot o sa puna in aplicare ce a spus in primul articol ("mai scoatem din trasee").
0

#820 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 20 decembrie 2011 - 15:46

:)
1. Se va lua alt credit pentru modernizarea liniilor ramase nemodernizate
2. Se scot sau în cel mai fericit caz se combină trasee. Acum trebuie să așteptăm și să vedem.

Aceasta postare a fost editata de Andy: 20 decembrie 2011 - 15:48

0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Ultima »