STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#581 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 24 iulie 2011 - 16:40

Ati avut dreptate. Gemene au fost in T. Ionescu cand au fost masacrate.
Dar daca si pana acolo...
Niste poze de atunci:
Autor: M.N.
Imagine atasata: 417235.jpg

Si #229...
Imagine atasata: 417232.jpg

... si #3735:
Imagine atasata: 417240.jpg

Aceasta postare a fost editata de Visor: 25 iulie 2011 - 09:47

0

#582 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 iulie 2011 - 17:07

Bun si ramane treaba asa, fara o "ancheta" sa vedem ce s-a intamplat de fapt. Acolo a fost de lucru, nu gluma, si ma gandesc ca era nevoie si de ceva lumina, doar nu s-a lucrat pe intuneric. Ciudat!?...
0

#583 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 iulie 2011 - 18:11

Tramvaiele au fost lasate luni de zile nepazite in hala. Vina este exclusiv al directorului general RATT care n-a pus la momentul potrivit o firma de paza (sau macar un paznic) sa pazeasca acele tramvaie, atat in hala din Take Ionescu, cat si in triajul din Dambovita. Asta e... bine ca macar n-au fost vandalizate in alt fel... prin geamuri sparte, scaune rupte sau in cel mai nasol caz puteau pur si simplu sa le dea foc.
0

#584 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 24 iulie 2011 - 18:21

Sa zicem ca directorul "era ocupat sa atraga calatori" ca asa se lauda in presa, dar adjunctul ala ce face?! ca de cand a fost pus acolo nu am mai auzit nimic de el?!
0

#585 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 24 iulie 2011 - 18:33

Vezi postareaChagall, la 24 iulie 2011 - 18:11, a spus:

bine ca macar n-au fost vandalizate in alt fel... prin geamuri sparte, scaune rupte sau in cel mai nasol caz puteau pur si simplu sa le dea foc.

Plsssssssss....nu le da idei ! :nu: :huh: :) :naughty1: :up_arow:
0

#586 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 iulie 2011 - 18:37

Nu cred ca se pune problema, asa ceva fac doar boschetarii, iar cei din urma nu citesc forumul.
0

#587 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 24 iulie 2011 - 18:52

Gemenele au fost scoase in P-ta Libertatii, de aceea erau in mijlocul Bv. Take Ionescu zilele trecute (acum nu stiu daca mai sunt acolo).
0

#588 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 24 iulie 2011 - 20:55

Nu cred ca e principalul vinovat e directorul,insa ar trebui sa-i dea de gandit treaba asta.Sa faca niste calcule si sa vada cat ar costa refacerea/stergerea acelor desene de pe vagoane.Oare nu ar fi mai bine ca regia sa aiba un contract cu o firma de paza care sa raspunda financiar si penal pt eventualele daune aduse acestor bunuri?
0

#589 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 24 iulie 2011 - 21:54

Vezi postareaVisor, la 24 iulie 2011 - 16:40, a spus:

si #3737:

Vezi ca aceea este 3735 :happy: .
Apropo, de la cine vine M.N

Vezi postareaNDY, la 24 iulie 2011 - 18:52, a spus:

(acum nu stiu daca mai sunt acolo).

Acum erau garate in depoul Dambovita.
0

#590 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 25 iulie 2011 - 00:47

Nici nu trebuie măcar firmă de pază, ajung pentru început senzori de mişcare în depoul Take Ionescu şi alarmă conectată la biroul portarului ..
0

#591 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 25 iulie 2011 - 00:58

Cred că ajung câteva lacăte mai de Doamne-ajută la porţile halei.
0

#592 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 26 iulie 2011 - 07:50

Pt a monta senzori de miscare ar trebui renovata hala,astfel incat sa nu intre nici un sobolan sau pasare acolo..asta pt eficienta senzorilor.
0

#593 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 iulie 2011 - 09:28

A, nu e o problema! Senzorii PIR au setare pentru a nu recunoaste animale sub 25 kg.( PET IMMUNITY up to 25 kg) Se pune un jumper pentru a activa optiunea si totul e ok.
0

#594 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 iulie 2011 - 19:15

Viata in roz… Mai multi timisoreni de pe strada Amforei s-au trezit cu masinile vopsite

Surpriza mare pentru mai multi proprietari de masini de pe strada Amforei din zona Dacia din Timisoara. Cand s-au trezit in aceasta dimineata, si-au vazut masinile asortate ceaiului pe care-l savureaza de o vreme celebra doamna Monica, fosta Columbeanu, adica… pink.

Asadar, persoane ramase necunoscute le-au vopsit timisorenilor masinile in roz, realizand pictura abstracta, semn ca nu au avut neaparat ceva cu cineva, ci, probabil, altele au fost motivele pentru care si-au testat vopselurile si indemanarea.

“Artistii” de ocazie nu au muncit doar la masinile locuitorilor din zona. Si-au aratat indemanarea si pe sosea, insa aici lucrarea a fost una mai putin abstracta, am spune chiar dadaista, tinand cont ca se poate vedea, roz pe negru, scris “Uso Rzv”. O fi numele gruparii sau o fi vreun mesaj extrapamantean? Asta vor incearca sa afle cei care vor fi nevoiti sa scoata bani frumosi din buzunar pentru a-si curata autovehiculele.

Acum proprietarii de masini nu au decat sa vada si cat de rezistenta este la curatare vopseaua cu pricina, pentru ca de prins pe cei care le-au deteriorat autoturismele, nu prea poate fi vorba.

sursa :opiniatimisoarei.ro

Iata ca desenatorii nostrii viteji ne-au "urmat" "sfaturile"...si au trecut la masacrarea in graffiti a masinilor private si a carosabilului... :coolspeak:
0

#595 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 31 iulie 2011 - 19:16

Poate abia acum se vor lua masuri...
0

#596 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 01 august 2011 - 08:47

De ar da Dumnezeu sa mazgaleasca vre-un bolid alu' unu' care nu prea suporta asa ceva (a se intelege unu lucrat bine, care are o gasca in spate) si sa-i faca aia pachet, si cu bilet numai dus, sa ii trimita inapoi la m*** ** *****.
0

#597 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 01 august 2011 - 10:07

Cum e reclama aceea cu vopseaua. :coolspeak:

Asa sa patesaca toti tempelii astia!
0

#598 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 05 august 2011 - 11:52

Nu va place adevarul deloc.
Sunt curios ce ar zice directorul regiei cand subordonatii lui il invinuiesc pentru tot ce se intampla?

Aceasta postare a fost editata de celcareuraste: 13 august 2011 - 14:18
Motiv editare: Incalcarea regulamentului

0

#599 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 05 august 2011 - 12:31

Vezi postareacelcareuraste, la 05 august 2011 - 11:52, a spus:

Plimbandu-ma am vazut vagoane pictate de mana…si nu pareau facute intrun mod legal….m-au facut mult mai vesel decat reclamele imense lipite pe exteriorul tramvaielor la “HEMOROIZI SI FISURI ANALE” …..acelea sunt bune ca aduc mii de euro regiei, am dreptate? Si lasand si asta deoparte, deoarece banii sunt ochelari de cal pentru oamenii din ziua de azi, de ce sa vanam copiii care deseneaza cand se intampla lucruri mult mai grave si mai odioase…sa rezolvam ce e important si dupaia prostiile inofensive! Dar ce mai…cred ca ne-am obisnuit cu totii sa traim in minciuni, hotii si prostie…..astea nu trebuie rezolvate

Si mai una: ce e cu atata galagie si nebunie pentru gemenele acelea care oricum erau vandalizate dinainte...chiar de catre regie: decorate cu oua de paste si floricele....sa fim seriosi daca asa arata un tramvai istoric in anul 1872 cand a fost fabricat. V-ati batut joc de el...si ati vrut sa il scoateti de ziua Transportului aratand asa ca un car alegoric de la parada GAY.
Macar cu desenele respective nu ne-am facut de ras cum ne-am fi facut daca se mai vedeau floricelele si ouale de paste.
Am fost rugat de un prieten sa scriu aceste lucruri la care inca nu m-am gandit dar analizandu-le am vazut ca are dreptate.

Daca e asa enervanta reclama aia ce nu a fost mazgalita pana acuma?(pun pariu ca va place) Si pe mine ma seaca dar pana una alta vad ca prietenii tai au reusit sa strice reclamele cat de cat bune si tramvaiele proaspat vopsite. Si tu din ce dracu vrei sa aiba regia bani? habar nu ai deespre ce vorbesti ,ai intrat aici numa sa spui aiureli, nu stiu ce naiba mai cauti pe forum se vede clar ca nu iti este locul aici si mai degraba pe maidan facand numai cacaturi si crezand ca ai dreptate. Pretene societatea are niste reguli care o ajuta sa mearga inainte, ca ai avut tu ghinion ,ca noi toti de aici sa ne nastem in Romania, e alta problema.
Si cum adica galagie?! pai ce or fi proprietatea ta personala tramvaiele alea si nu stim noi?! Dute si te plimba si nu mai vorbi tampenii fara rost, gemenele apartin orasului nu tie sau nu stiu carui boschetar din bucuresti caruia i s-a sculat ca nu is asa cum vrea el. Iti comvine nu-ti comvine asta e situatia pana una alta, si nu se rezolva daca strici ce folosesti si te afecteaza tot pe tine, pe langa asta tramvaiele sunt ale tuturor celor din oras, daca mie nu imi comvine ca unul e mai prost vopsit nu inseamna ca ma duc seara si il fac cum imi place mie ,asa cum fac prietenii tai. Ce vrei tu sa demonstrezi e o prostie, care arata ce se inatmpla daca am face toti ce am vrea. Ce bun era o bucatica de comunism acum, poate nu prea sever, dar nu cred ca mai avea cineva curaj sa mazgaleasca sau sa vandalizeze vreun tramvai daca stia ca il asteapta o noapte la militie unde spuneai si ce nu ai facut. Si nu vati facut de ras pentru ca inafar de 15-20 cati no nameuri sunteti nu stie nimeni de voi, sunteti si veti fi izolati aici, in tentativa asta de tara democrata si din pacat noi vom fi afectati tot timpul de voi, pana o sa cresteti probabil si o sa lucrati la sapat santuri sau cules de capsiuni.

PS: ce faceti voi pe tramvaie e GAY ,fricos, useless, fara pic de originalitate si se simte spiritul de netalentati, dupa cum am spus orice fraier poasa faca graffiti si sa se laude ca e mare desenator.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 05 august 2011 - 14:17

0

#600 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 august 2011 - 13:17

Vezi postareaGygyman6, la 05 august 2011 - 12:31, a spus:

PS: ce faceti voi pe tramvaie e GAY ,fricos, useless, fara pice de originalitate si se simte spiritul de netalentati, dupa cum am spus orice fraier poasa faca graffiti si sa se laude ca e mare desenator.

Sustin... Numai cand ma gandesc la remorca lui #3523, care are acea "fata neagra".
0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou