STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#521 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 07 iulie 2011 - 20:29

Vezi postareacelcareuraste, la 07 iulie 2011 - 18:25, a spus:

Cu toate ca ai dreptate nu ai cum sa dovedesti acest lucru. Imagine postata
Dar de unde stii ca nu toti sunt sunt Timisoara?

Probabil ca stiu muult mai multe decat am spus, sa zicem doar ca stiu si ca inainte de Florii pretinii tai planuiau sa faca o mare "mazgaliada", care continua si azi. De unde stiu, treaba mea de unde stiu, de ce nu spun mai multe..., ar avea rost?! siasa nu sunt amenzile destul de mari si stiu ca multi au fost prinisi, iar in timp ce plateau amenda parintii lor ei se intorceau la mazgalit.
Nu am cum sa dovedesc? da sa zicem ca nu am cum in mod direct(intr-un fel),pentru ca nu i-am urmarit si nu am date care sa consolideze afirmatia, dar nu au fost in Timisoara la aceea vreme iar asta vad ca stii si tu. Dar stiu un lucru, stiu ca ii motiveaza faptul ca vor sa isi puna amprenta pe ceva, orice, nimic mai mult, nu ii doare de nimic ,niciunde, indiferent ca e nou, vechi s-au cu valoare, pe ei ii mana teribilismul. Spunemi si mie, daca tot sustii ca "respecta ceea ce e nou", de ce sunt mazgaleli pe "sagetile albastre" ale Cfr, sunt prea vechi deja?!
0

#522 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 07 iulie 2011 - 20:30

Au fost INCHISE la Take Ionescu!
0

#523 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 07 iulie 2011 - 22:44

N-ati vrea sa mutati discutia la "vandalizare"? Acolo s-ar potrivi mai bine, ideea acestui topic este total opusa (am inteles ironia, apropo).

Si ca sa imi spun si eu cuvantul daca tot dau un reply: e inadmisibil ca gemenele sa fie mazgalite in acest fel chiar in curtea sediului RATT. Chiar nimeni nu sta acolo? Erau portile deschise? Care a fost problema? Asa cum am mai spus-o: RATT va suferi pana va fi capabila sa ia o masura. Iar daca gemenele vor "marsalui" asa maine, mai mult ca sigur ca ziarele vor urla si conducerea RATT poate va fi trezita din somnul adanc...
0

#524 Useril este offline   manu vatmanu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 352
  • Inregistrat: 08 aprilie 10
  • Locatia:TIMISOARA
  • Interese:PASIUNEA MEA TRAMVAIELE

Postat 08 iulie 2011 - 00:58

Uite asa se pazeste bunurile din muzeu .Gata daca sunt inchise in hala sa rezolvat totul .Nu fratilor puneti paza .Si pentru handicapati care le mazgalesc sa se scrie pe ochi poate o sa vada lumea lor asa cum o doresc :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
0

#525 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 08 iulie 2011 - 14:37

Sincer este aiurea sa avem un topic in care sa apreciem ceva care nu-si are locul! Topicele se unesc!
0

#526 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 09 iulie 2011 - 06:11

Văd că scrie MSER pe ele... dacă e cine cred eu că e, e din Bucureşti, unde a măzgălit deja toate ramele de metrou IVA (că Bombardierele sunt păzite inclusiv cu senzori de mişcare, pe când în remizele de IVA... chiar e pe net o poză cu el şi cu vreo 10 inşi în Dep. Militari, ziua în amiaza mare, făcând grafitti şi nimeni nu le zice nimic... pe când eu ca să intru acolo a trebuit să aştept câteva săptămâni ca să îmi aprobe cererea, să mă trezesc apoi că sunt programat cu un grup de ,,pasionaţi" care veniseră să îşi pozeze legal operele).

Apropo, ieri au ieşit aşa sau au fost curăţate?

Aceasta postare a fost editata de Dr2005: 09 iulie 2011 - 06:16

0

#527 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 09 iulie 2011 - 06:23

Vezi postareaDr2005, la 09 iulie 2011 - 06:11, a spus:

Ieri gemenele au "defilat" in halul de mazgaleala pe care l-ai vazut.. :censored:
0

#528 Useril este offline   Vali25 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 02 iunie 11

Postat 09 iulie 2011 - 11:03

ziua buna la toti s-ar putea sa posteze cineva cateva poze cu gemenele desenate ca sunt socat de ce am citit pe aici...multumesc mult
0

#529 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 09 iulie 2011 - 11:45

Bine ai venit pe forum !

Urmareste te rog in acest topic postarea din 7 iulie ora 16.09 a colegului Cseh_17. Acolo sunt doua poze cu gemenele "masacrate" de graffiti.. :censored: :censored: :censored:

Revenind la problema pazei in depourile de tramvaie (vad ca si curtea muzeului incepe sa fie "vizitata". Daca cei din conducerea regiei doresc CU ADEVARAT rezolvarea problemei, ar putea incheia un contract de paza cu o firma de securitate, contract care sa stipuleze EXPLICIT ca in cazul in care apar asemenea mazgaleli pe vehicule, firma va suporta costul revopsirii si curatarii acestora. In acest fel agentii si-ar da interes MAXIM in a asigura paza lor.

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 09 iulie 2011 - 11:51

0

#530 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 09 iulie 2011 - 12:54

@Dr2005: Si cum ati reusit sa-i "alungati"? Sau pur si simplu nu au mai avut ce mazgali?
0

#531 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 09 iulie 2011 - 14:54

Vezi postareaBogdanTm, la 09 iulie 2011 - 11:45, a spus:

Bine ai venit pe forum !

Urmareste te rog in acest topic postarea din 7 iulie ora 16.09 a colegului Cseh_17. Acolo sunt doua poze cu gemenele "masacrate" de graffiti.. :plang: :plang: :respekt:

Revenind la problema pazei in depourile de tramvaie (vad ca si curtea muzeului incepe sa fie "vizitata". Daca cei din conducerea regiei doresc CU ADEVARAT rezolvarea problemei, ar putea incheia un contract de paza cu o firma de securitate, contract care sa stipuleze EXPLICIT ca in cazul in care apar asemenea mazgaleli pe vehicule, firma va suporta costul revopsirii si curatarii acestora. In acest fel agentii si-ar da interes MAXIM in a asigura paza lor.

Hai sa fim seriosi!
Nicio firma de paza nu ar semna asemenea aberatii intr-un contract pe langa asta nu este rentabil nici pentru regie care si asa nu se omoara ca sa curate exteriorul tramvaielor.
Ar fi o idee mai buna sa angajeze o firma de curatenie care macar sa se ocupe cu maturatul prin tramvaie.
0

#532 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 09 iulie 2011 - 15:03

Vezi postareacelcareuraste, la 09 iulie 2011 - 14:54, a spus:

Hai sa fim seriosi!
Nicio firma de paza nu ar semna asemenea aberatii intr-un contract pe langa asta nu este rentabil nici pentru regie care si asa nu se omoara ca sa curate exteriorul tramvaielor.
Ar fi o idee mai buna sa angajeze o firma de curatenie care macar sa se ocupe cu maturatul prin tramvaie.

TU le consideri aberatii. Eu le consider cereri REZONABILE. Fiecare firma isi negociaza in mod individual contractele. Asa ca nu fi asa sigur ca nu se poate introduce o asemenea clauza.
0

#533 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 iulie 2011 - 15:08

Vezi postareaDr2005, la 09 iulie 2011 - 06:11, a spus:

Văd că scrie MSER pe ele... dacă e cine cred eu că e, e din Bucureşti, unde a măzgălit deja toate ramele de metrou IVA (că Bombardierele sunt păzite inclusiv cu senzori de mişcare, pe când în remizele de IVA... chiar e pe net o poză cu el şi cu vreo 10 inşi în Dep. Militari, ziua în amiaza mare, făcând grafitti şi nimeni nu le zice nimic... pe când eu ca să intru acolo a trebuit să aştept câteva săptămâni ca să îmi aprobe cererea, să mă trezesc apoi că sunt programat cu un grup de ,,pasionaţi" care veniseră să îşi pozeze legal operele).

Este fix persoana care crezi tu ca este!
MSER din Bucuresti.
Si asa ca fapt divers tin sa te informez ca si pe bombardiere s-a desenat.
Nu aveti cum sa-i opriti pe cei care deseneaza, nici cu senzori de miscare, nici cu paznici, nici cu stiu eu ce. Atat va zic.
0

#534 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 iulie 2011 - 15:10

Vezi postareaBogdanTm, la 09 iulie 2011 - 15:03, a spus:

TU le consideri aberatii. Eu le consider cereri REZONABILE. Fiecare firma isi negociaza in mod individual contractele. Asa ca nu fi asa sigur ca nu se poate introduce o asemenea clauza.

Nu ar fi rau, mai multa adrenalina.
Si la metrou este firma de paza si se deseneaza la greu.
0

#535 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 09 iulie 2011 - 15:24

Vezi postareacelcareuraste, la 09 iulie 2011 - 15:08, a spus:

Nu aveti cum sa-i opriti pe cei care deseneaza, nici cu senzori de miscare, nici cu paznici, nici cu stiu eu ce. Atat va zic.

Mhm. Probabil mai esti si mandru de asta? Strange World!
0

#536 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 09 iulie 2011 - 15:37

Vezi postareaWegmann, la 09 iulie 2011 - 15:24, a spus:

Mhm. Probabil mai esti si mandru de asta? Strange World!

Imi sustin prietenii... Cu toate ca sunt tentat merg si eu odata cu ei...
0

#537 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 09 iulie 2011 - 15:51

Pentru? Doar ca sa distrugi ceva? Ar fi suprafete cacalau unde puteti picta in voie. De ce MTC-urile? Spune-mi. Vreau sa stiu raspunsul!
P.S.: Clar, s-a carat fiindca...whatever.
0

#538 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 09 iulie 2011 - 16:20

evident "vitejii" nostri graffiti maker sunt in stare sa se exprime doar pe mtc-uri..nu au "balls" sau curajul sa deseneze orice altceva din oras..pentru niste 'lame pussy' ca si ei nu ne putem astepta sa indrazneasca sa atinga ceva cu adevarat important...gen cladirea prefecturii sau a politiei..so...lame pussy =))
0

#539 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 09 iulie 2011 - 16:34

Cam aceeasi parere. Pana doar gura le umbla, ca asa in sus si asa in jos, sunt de parere ca nu prea au ce comenta. Cea mai usoara prada sunt MTC-urile si .
0

#540 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 09 iulie 2011 - 16:56

Pai sunt ca niste iepuri...adica fricosi...Sunt tari cu cei fara aparare iar cu institutiile statului sunt niste lasi...
0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou