MHN, la 06 iulie 2011 - 10:00, a spus:
Concluzia mea este oarecum diferita: avem si noi nevoie de premier ...de TM

Primele 3 parcari s-au facut inainte de a avea Clujul premier, la fel modernizarea aeroportului (asta a fost din banii Consililui Judetean) sau stiu eu ce proiecte mai mari. Deci nu cred ca asta e o scuza pentru primaria TM.
Primul parking a fost inaugurat in 2007, premier era Tariceanu si deja incepuse scandalul in alianta DA. Citez dintr-un ziar clujean:
"Costurile de realizare ale acestui parking au fost estimate în jurul cifrei de 14.600.000 de lei, proveniti de la bugetul local si din taxa speciala achitata de banci si de firme (controversata „taxa Boc”)." Parkingul primariei incaseaza cam 1 milion de lei pe an.
Boc (pe vremea cand era primar) a pus o taxa firmelor si bancilor cu spatii in centru pentru parcare, i-a obligat sa aiba parcari in functie de numarul de angajati/spatiu la strada sau daca nu sa plateasca ca si cum ar avea. Al doilea si al treilea parking sunt parteneriate cu privati si facute cu credite luate de la banci de acestia (cred ca primaria a venit cu terenul), deci n-au nici o treaba cu guvernul sau cine stie ce fonduri. Contin si magazine, cluburi, terase, piete, etc deci sursa de venit pentru privati a fost multipla.
Ca exemplu, bugetul final rectificat in 2008 al Timisoarei a fost 775 milioane lei, iar a Clujului a fost 759 milioane lei.
In 2010, buget local final rectificat, Timisoara 694 milioane, Clujul 677 milioane ... subventii la bugetul local de la bugetul de stat Timisoara 54 milioane, Cluj 50 de milioane. Deci nu cred ca asta e motivul. Clujul a primit bani de la guvern pentru stadion, cam 40% din costul total (care insa e facut de Consiliul Judetean) si pentru sala polivalenta, dar asta e alta poveste. Bugetele locale sunt comparabile. In schimb la atragerea de fonduri europene cred ca a fost mai harnica primaria Cluj, care are proiecte in derulare de 120 de milioane de euro, finantate din fonduri europene. Iar alta sursa de bani sunt imprumuturile bancare, in 2006 si Timisoara si Cluj s-au imprumutat cu 150 de milioane de lei, acum insa Clujul vrea sa mai ia credit de vreo 300 de milioane lei (deja s-au inteles cu CEC), iar Timisoara doar de vreo 30 de milioane. Iar Consiliul Judetean Cluj deja are credite luate la greu pentru modernizarea aeroportului, stadion, modernizare drumuri judetene, etc ... Autostrada, centurile, etc sunt facute din bani de la guvern (si la Cluj si la Timisoara), in plus la Cluj mai e stadionul si polivalenta cu bani de la guvern (la stadion doar 40%), dar in rest bugetele locale sunt cam aceleasi. Asa ca daca vrei sa construiesti mai mult, ori iei credite, ori atragi fonduri europene, ori gasesti privati pentru parteneriate public-private ... astea trei capitole sunt cele unde Clujul a reusit sa faca treaba mai buna (si diferenta e mare fata de ce era inainte). E drept ca privatii aia care au facut parcari nu sunt foarte multumiti de incasari (parcarea primariei e de departe cea mai de succes), important e insa ca s-au facut. Parcarile supraterane din cartiere sunt in alt regim (doar pentru rezidenti), asa ca nu le iau in considerare. A, si se mai lucreaza acum la o parcare (subterana de data asta), cea de la polivalenta/stadion. Dar asta dupa cum am zis, nu e pe cheltuiala primariei, ci a CJ/guvern.
Aceasta postare a fost editata de utopium: 06 iulie 2011 - 13:50