STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#381 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 27 martie 2011 - 13:42

Vezi postareaemilut, la 27 martie 2011 - 11:54, a spus:

Îndepărtarea desenelor presupune o cheltuială suplimentară, de care regia chiar nu are nevoie.

Eu zic ca are nevoie.
0

#382 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 27 martie 2011 - 14:15

Vezi postareaChagall, la 27 martie 2011 - 13:42, a spus:

Eu zic ca are nevoie.

Hai să fie cum spui tu! Are nevoie! Dar, bani? De unde?
0

#383 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 27 martie 2011 - 15:03

De exemplu 3536 care este la rk, se incearca indepartarea lor, dar se pare ca nu prea vor sa dispara.
Imagine atasata: P1040965.JPGImagine atasata: P1040966.JPG
0

#384 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 27 martie 2011 - 15:34

Vezi postareaemilut, la 27 martie 2011 - 14:15, a spus:

Hai să fie cum spui tu! Are nevoie! Dar, bani? De unde?

Pai uite, de exemplu tocmai lecturam aici ca s-au facut investitii in reamenajarea salii de curs pentru vatmanii si soferii de firobuz. Din cate observ in poza, s-a zugravit, s-a cumparat mobilier nou, jaluzele noi, probabil sala a fost dotata cu geamuri termopan si s-a refacut instalatia electrica si partea de retea din sala, lucru de laudat de altfel.
Eu toata investitia asta o aproximez undeva la 30000RON.
Un contract cu o firma de specialitate care sa inlature aceste mazgalituri nu trece de 2500-3000RON/luna (care ar veni aprox. 36000RON/an).
Este doar un exemplu.

Iti dau un alt exemplu, atunci cand am drum undeva si sunt cu haine noi, evit pe cat se poate sa circul cu tramvaiul (ca sa nu mai vorbesc sa ma asez pe un scaun intr-un MTC), pentru ca pur si simplu dupa o calatorie mi se impregneaza in hanie mirosul specific de transpiratie si urina din tramvaie. Iar cand mai vezi si mazgaliturile alea peste tot, care-ti dau senzatia ca aceste vagoane n-au mai fost spalate de cand au fost aduse din Bremen, ti se taie toata pofta pe ziua respectiva.
In situatia mea fii sigur ca sunt si multi altii, care automat inseamna calatori pierduti pentru regie.
Iti garantez ca pierderea acestor calatori din punct de vedere financiar este muult peste ce ar plati RATT lunar pentru un serviciu de curatare.
0

#385 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 27 martie 2011 - 16:54

Sala a fost renovata cu ani buni in urma, la fel si dotarea cu jaluzele, termopan si AC, s-a facut cu ani in urma. Doar mobilierul e nou.
0

#386 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 27 martie 2011 - 18:09

Vezi postareaemilut, la 27 martie 2011 - 11:52, a spus:

Pe vremea când mai circula tramvaiul 3, vagoanele care deserveau linia respectivă erau cele mai devastate. Acum, cu linia de autobuze E7, se pare că numărul vandalizărilor s-a mai redus. O cauză o poate constitui şi faptul că şoferii pot supraveghea prin intermediul oglinzilor interioare comportamentul călătorilor.
Liceul "Auto" are o "reputaţie" de neinvidiat, cauzată de aptitudinile morale şi intelectuale ale elevilor care îl frecventează. Nu doresc să mă constitui într-un factor discriminator, dar realitatea ţine să îmi dea dreptate. O altă "sursă" de rebeli, ar fi liceul de poştă şi telecomunicaţii.
Pt un observator cât de cât atent, calitatea umană a celor care frecventează aceste instituţii de învăţământ, este relevantă.

Este exact scoala (pepiniera) care "produce" intr-un fel si viitorii conducatori de mtc-uri. Daca acuma se comporta asa, si cand vor fi pe picioarele lor, o parte din ei nu-si vor schimba "obiceiurile" actuale de a distruge, de a fi iresponsabili la locul de munca samd,...
N-am scris aceste randuri cu rautate ci doar ca o constatare...
Totodata, scriau colegii mei de forum in urma cu doi - trei ani ca vagoanele de pe linia 3 erau degradate de locuitorii din Freidorf si ca (de multe ori) nici n-ar merita sa aibe o linie de tramvai, ori din cele scrise mai sus de emilut rezulta ca tocmai copii de oras care veneau la studii in Freidorf (Liceul Auto) erau cei care faceau mizerie sau degradau tramvaiele fiind in "gasca" (ca sa nu zic haita ca la lupi) astfel avand curaj mai mult si ... trebuiau sa le dea lectii si celor de clasa a IX-a...
Pe de alta parte, ati vazut cum au ajuns si vagoanele de pe linia 2. Pomenesc (doar) de linia 2 pentru ca, cu aceasta linie am circulat mai des in ultimul timp...

Iata si cateva poze by phone cu ceva timp in urma...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: tramvai grafiti 1.JPG
  • Imagine atasata: tramvai grafiti 2.JPG
  • Imagine atasata: tramvai grafiti 3.JPG
  • Imagine atasata: tramvai grafiti 4.JPG

0

#387 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 27 martie 2011 - 18:23

Vezi postareaemilut, la 27 martie 2011 - 11:52, a spus:

[...]. O altă "sursă" de rebeli, ar fi liceul de poştă şi telecomunicaţii.
Pt un observator cât de cât atent, calitatea umană a celor care frecventează aceste instituţii de învăţământ, este relevantă.

Si eu am absolvit Liceul de Posta si Telecomunicatii cu mult timp in urma (in 98'), asta inseamna ca sunt un rebel cu o calitate umana indoielnica?
0

#388 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 27 martie 2011 - 19:30

Hai să nu începem cu generalizările. Mie personal mi s-au părut cretini şi bădărani şi cei care frecventează Liceul CFR respectiv liceul Textil (Miu), deşi am avut acolo prieteni. Similar nici cei de la Loga sau Pedagogic nu-s îngeri în adidaşi.
0

#389 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 27 martie 2011 - 21:18

Vezi postareadAImon, la 27 martie 2011 - 19:30, a spus:

Hai să nu începem cu generalizările. Mie personal mi s-au părut cretini şi bădărani şi cei care frecventează Liceul CFR respectiv liceul Textil (Miu), deşi am avut acolo prieteni. Similar nici cei de la Loga sau Pedagogic nu-s îngeri în adidaşi.

Eventual ingeri si "ingerashe" in PORSCHE (Proof of Rech Spoiled Children Having Evrething ) :coolpics:

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 27 martie 2011 - 21:46

0

#390 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 27 martie 2011 - 21:33

Discutia degenereaza cam mult . Stop Offtopic .

Bogdan vezi ca e " Proof of Rich Spoiled Children Having Everything " . :coolpics:

Video-ul cu Bendeac nu isi are locul aici .
0

#391 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 27 martie 2011 - 21:45

Vezi postareaRaoul94, la 27 martie 2011 - 21:33, a spus:

Discutia degenereaza cam mult . Stop Offtopic .

Bogdan vezi ca e " Proof of Rich Spoiled Children Having Everything " . :coolpics:

Video-ul cu Bendeac nu isi are locul aici .

sorry ...my fault :naughty1: Intr-adevar discutia degenereaza. :stop:

p.s. am inlaturat videoclipul.

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 27 martie 2011 - 21:46

0

#392 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 28 martie 2011 - 00:52

Într-adevăr, majoritatea celor care vandalizează vehiculele au vârsta undeva pe la 14-15 ani. Liceul nu e foarte important, aveam foşti colegi de şcoală ajunşi pe la licee mai cu pretenţii decât cel pe care l-am făcut eu (bine... între liceele din cartier era destul de bun şi al meu, ultima medie de intrare era 8 şi un pic, dar nu se compara cu cele din centru unde se intra cu 9,50 - 9,60), care când au auzit că intru prin depouri să fac poze mă întrebau când pot să îi bag şi pe ei să facă nişte taguri şi să zgârie nişte geamuri. Evident, i-am trimis la origini, dar asta nu înseamnă că s-au cuminţit. Şi aici vorbesc de elevi care, în ochii părinţilor, sunt îngeraşi şi elevi silitori, dacă umrează Liceul Teoretic X sau Colegiul Y şi nu Gr. Şc. Ind. Transporturi (cel din Bucureşti). La acel grup şcolar am avut ,,plăcerea" să ţin 2 ore de organe de maşini la o sală cu 3 elevi, că restul erau la ţigară pe hol şi la fotbal în curte, iar ceilaţi 3 se înjurau ca la uşa cortului între ei, iar diriga lor stătea la o masă şi îşi vedea de hârtiile ei şi de formularele ce trebuiau făcute ca să îmi încheie mie practica pedagogică.

De fapt, toată tendinţa asta de distrugere li se trage din educaţia pe care o primesc acasă. Dacă părinţii îi lasă de capul lor şi îi mai şi răsfaţă şi le mai şi iartă orice, de la scuipatul în lift la fumatul de la 13-14 ani, ajung să creadă că nimeni n-are ce să le facă şi pot strica orice, pentru că nu vor fi pedepsiţi (şi chiar dacă sunt identificaţi, tot mama şi tata plătesc pagubele, nu ei). Specimene din astea sunt peste tot, la toate unităţile de învăţământ. Mai grav e că un anturaj format din elevi din ăştia (mai ales că unii nu se omoară cu învăţătură şi de aia ajung prin liceele mai ,,rău-famate") îi ,,strică" şi pe ceilalţi, care ajung să creadă că e ,,cool" să măzgăleşti autobuzul, să te faci mangă zilnic (şi asta în clasa a 9a!) şi să mai şi fumezi (acum vreo 10 ani nu erau etnobotanice) şi să mai şi baţi pe ,,fraierii" care nu vor să facă ce faci tu. De aia se ajunge la situaţii ca cea cu Grupul Şcolar de care am amintit mai sus, unde şi cei care chiar vor să înveţe ceva şi să facă ceva sunt atraşi pe căi greşite de ceilalţi.
0

#393 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 28 martie 11

Postat 29 martie 2011 - 20:08

Prima mea postare:
1. Sa ma prezint: sunt o persoana oarecare care momentan foloseste mijloacele de transpot in comun.
2. Ma gandesc ca dupa ce imi expun parerile pe acest forum voi fi injurat si pus in aceeasi oala cu toti frustratii, dar nu ma cobor la nivelul celor ce au de gand sa faca asta
0

#394 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 29 martie 2011 - 20:28

Vezi postareacelcareuraste, la 29 martie 2011 - 20:08, a spus:

Prima mea postare:
1. Sa ma prezint: sunt o persoana oarecare care momentan foloseste mijloacele de transpot in comun.
2. Ma gandesc ca dupa ce imi expun parerile pe acest forum voi fi injurat si pus in aceeasi oala cu toti frustratii, dar nu ma cobor la nivelul celor ce au de gand sa faca asta

Deci , dupa ce ti-ai postat aici scurta-prezentare , sa ne dam seama ca esti Vandal , sau gresim ?
0

#395 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 29 martie 2011 - 20:29

Despre cei ce deseneaza atat pe exteriorul tranvaielor cat si in interior: Numai respect si admiratie toti sunt baieti faini.
Despre copii de maxim 15 ani care mazgalesc in interior: Ce sa le faci? Decat sa dea banii pe tigari, mai bine pe markere si sprayuri.
0

#396 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 29 martie 2011 - 20:30

Vezi postareaRaoul94, la 29 martie 2011 - 20:28, a spus:

Deci , dupa ce ti-ai postat aici scurta-prezentare , sa ne dam seama ca esti Vandal , sau gresim ?

Considera-ma ce vrei. Fiecare are dreptul la o parere.
0

#397 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 29 martie 2011 - 20:32

Continua cu lauda si te alegi cu un warn! -_-
0

#398 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 martie 2011 - 20:49

Eu cred (am si ceva motive pentru asta) ca Artist s-a intors. Acelasi stil cu IP-uri de prin tara. Daca singurul motiv de a intra pe forum e de a posta laude in acest topic, vizita va fi una foarte scurta. -_-
0

#399 Useril este offline   celcareuraste 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 29 martie 2011 - 20:51

Vezi postareacseh_17, la 29 martie 2011 - 20:32, a spus:

Continua cu lauda si te alegi cu un warn! -_-

Imi cer scuze daca am gresit ceva

Imi poti spune te rog unde m-am laudat si fata de cine?
0

#400 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 martie 2011 - 20:56

Nu te-ai laudat pe tine, i-ai laudat pe vandali in general. Mergand pe stilul asta putem spune ca decat sa dea banii pe droguri mai bine sparg o masina sau violeaza o batranica.
Si sa nu uitam ca a vandaliza vagoane nu exclude fumatul.(sa nu-mi spui ca toti sunt nefumatori, daca da, mai bine sa se apuce de fumat -_- )
0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou