STP Timișoara Forum: Vandalizare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vandalizare Evaluare topic: ****- 3 Voturi

#361 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 24 ianuarie 2011 - 21:40

Sincer daca ar fi dupa mine, as prefera mai bine sa fie desenate la exterior(pentru ca se mai revopsesc), decat sa fie mazgalite, rupte, murdarite, sparte etc. la interior .
0

#362 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 ianuarie 2011 - 22:36

Pana nu o luati toti razna... 0 toleranta!!! :regulamentul:
0

#363 Useril este offline   trecator 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 24 ianuarie 11

Postat 24 ianuarie 2011 - 23:57

deci, sa nu se inteleaga gresit, eu nu am zis k este "opera" mea, am spus doar k nu artist este autorul. vad ca voi interpretati lucrurile aiurea pe aici:)

bafta!

Aceasta postare a fost editata de trecator: 24 ianuarie 2011 - 23:58

0

#364 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30200
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 ianuarie 2011 - 00:05

Pai... e o discutie aiurea despre un subiect aiurea care, daca nu ar exista aiuriti, nu ar avea loc.
0

#365 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 05 martie 2011 - 15:54

In razboiul cu vandalii, RATT nu poate decat sa numere victimele

ntre regia locală de transport şi călătorii timişoreni pare să se fi instituit starea de beligeranţă, zecile de validatoare deteriorate şi panourile de afişaj electronice sparte, aducând, ca imagine, cu victimele căzute la datorie, pe un câmp de luptă.

Zeci de aparate deteriorate, cu ecranul zgâriat, spart ori ars cu ţigara – în condiţiile în care, se ştie, fumatul e interzis în mijloacele de transport -, sau chiar smulse de pe dispozitiv cad frecvent victimă unora dintre căşători. În momentul de faţă, din totalul celor 1160 de validatoare ale RATT, 175 sunt nefuncţionale din motive de...proastă creştere.

„Cel mai mare număr de cazuri se înregistrează pe tramvaie, acolo unde nu sunt amplasate, ca în troleibuze sau o parte din autobuze, camere de supraveghere”, spun cei de la RATT.

Nu-i vorbă, sistemul de ticketing are hibele lui, în ciuda faptului că s-au plătit pentru el 4,1 milioane de euro. Softul dă rateuri, te poţi trezi, de exemplu că un validator de pe linia 8, de exemplu, este setat pentru linia 4, 6 ori 9, multe se încăpăţânează să nu scoată bipul sonor ce atestă validarea sau, în cazul celor duale, să nu imprime tuşul pe bilet. Nu numai validatoarele sunt ţinte ale acestor forme de huliganism. Multe dintre scaunele ori geamurile mijloacelor de transport în comun, ba chiar şi unele panotaje electronice din staţii împărtăşesc aceeaşi soartă.

sursa tion.ro
0

#366 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889

Postat 05 martie 2011 - 16:19

Aha. Aş fi curios dacă l-a apucat brusc pe purtătorul de cuvânt al regiei să discute despre vandalizare sau doar n-aveau TiON despre ce să scrie. Că de adus lucruri noi, articolul nu prea aduce .. :intrebare:
0

#367 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 05 martie 2011 - 19:38

Doameeee ... Deci prostia umana ma uimeste inca odata si vred ca o va face la infinit ... Cititi Comentariile , pana acum toata lumea avea ceva cu Moldovenii acum toti au inceput cu Oltenii :intrebare: ... Nu-s normali ... :)
0

#368 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 05 martie 2011 - 19:58

Explicatia este foarte simpla, moldovenii scriu despre olteni si oltenii despre moldoveni. :intrebare:
0

#369 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 05 martie 2011 - 21:02

Şi bănăţenii despre toţi. Hai să nu începem ...
0

#370 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 06 martie 2011 - 07:47

Vezi postareadAImon, la 05 martie 2011 - 21:02, a spus:

Şi bănăţenii despre toţi. Hai să nu începem ...

Adică......să nu continuăm! Deşi sunt bănăţean get-beget, am fost de mii de ori făcut moldovean prost, de către majoritatea celor cu care am avut de-a face.
0

#371 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 06 martie 2011 - 11:35

Asta pentru ca toti sunt inchisi la minte si ei cred ca toti angajatii RATT sunt moldovni si olteni, in special soferii si vatmanii... :eusa_think:
0

#372 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 27 martie 2011 - 00:08

Remorca 3748
Imagine atasata: P1040774.JPGImagine atasata: P1040775.JPG
0

#373 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 27 martie 2011 - 10:50

OAMENI NEBUNI sau mai degraba TINERI NEBUNI (DEZORIENTATI),... le-as spune ca sunt niste animale dar nu pot pentru ca ... as jicni animalele...
0

#374 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 27 martie 2011 - 11:42

Aceste grafiti-uri se pot curata cu solutii speciale de catre firma care asigura curatenia in vehicule. Daca in contract n-a fost prevazut acest aspect (sau firma nu-si indeplineste sarcinile conform contractului), e deja alta poveste.
0

#375 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 27 martie 2011 - 11:52

Vezi postareamile, la 27 martie 2011 - 10:50, a spus:

OAMENI NEBUNI sau mai degraba TINERI NEBUNI (DEZORIENTATI),... le-as spune ca sunt niste animale dar nu pot pentru ca ... as jicni animalele...

Pe vremea când mai circula tramvaiul 3, vagoanele care deserveau linia respectivă erau cele mai devastate. Acum, cu linia de autobuze E7, se pare că numărul vandalizărilor s-a mai redus. O cauză o poate constitui şi faptul că şoferii pot supraveghea prin intermediul oglinzilor interioare comportamentul călătorilor.
Liceul "Auto" are o "reputaţie" de neinvidiat, cauzată de aptitudinile morale şi intelectuale ale elevilor care îl frecventează. Nu doresc să mă constitui într-un factor discriminator, dar realitatea ţine să îmi dea dreptate. O altă "sursă" de rebeli, ar fi liceul de poştă şi telecomunicaţii.
Pt un observator cât de cât atent, calitatea umană a celor care frecventează aceste instituţii de învăţământ, este relevantă.
0

#376 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 27 martie 2011 - 11:54

Vezi postareaChagall, la 27 martie 2011 - 11:42, a spus:

Aceste grafiti-uri se pot curata cu solutii speciale de catre firma care asigura curatenia in vehicule. Daca in contract n-a fost prevazut acest aspect (sau firma nu-si indeplineste sarcinile conform contractului), e deja alta poveste.

Îndepărtarea desenelor presupune o cheltuială suplimentară, de care regia chiar nu are nevoie.
0

#377 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 martie 2011 - 12:14

Si chiar daca avem 2 colegi care fac parte din acest liceu, fara nici o suparare insa si Grupul Scolar Electrotimis are ceva exemplare, sa nu uitam ca #3527+#3531 nu a prea frecventat alte linii!

Asta e!
0

#378 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 27 martie 2011 - 12:26

Vezi postareacseh_17, la 27 martie 2011 - 12:14, a spus:

Si chiar daca avem 2 colegi care fac parte din acest liceu, fara nici o suparare insa si Grupul Scolar Electrotimis are ceva exemplare, sa nu uitam ca #3527+#3531 nu a prea frecventat alte linii!

Asta e!

Grup Scolar Industrial Electrotimis , deci te rog frumos . Si da , si eu sunt de acord ca sunt animale in acest liceu , si da , si eu ma numar printre ei , dar eu am invatat sa respect bunurile comune . Daca stam sa o luam asa , fiecare liceu are astfel de elevi , iar la Electrotimis recordul il detin cei de la sate , de aici se vede fluxul de cultura . Asta e , zonele marginase ale orasului vor fi tot-timpu asa .
0

#379 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 martie 2011 - 12:31

Aici nu-ti dau dreptate!

Posta nu e la margine! Aici de vina este tot sistemul educational. Daca vor exista scoli care sa nu ridice nivelul si ii camdoare in cur de elevi la ce sa te astepti. Daca am avea doar scoli cu clasa, cei din sate nu ar putea ajunge toti adunatii la oras, asa doar cei care au un nivel cat-de-cat de civilizatie si intelect arr putea supravietui, in asa fel am reduce acest numar!
Dar pana cand sistemul educatioanl permite existenta a astfel de scoli...
0

#380 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 27 martie 2011 - 13:07

Deşi risc un offtopic, ţin să te contrazic.
Nivelul de cultură şi civism îşi are obârşia în cei "7 ani de acasă". Chiar dacă copilul (mă rog, adolescentul) a fost crescut la Poplaca, faptul că nu i s-au inoculat din start percepţiile referitoare la răspunderea morală şi civică, relevă faptul că însăşi părinţii nu le stăpânesc în suficientă măsură.
Şi aici ar fi mult de discutat.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 27 martie 2011 - 13:08

0

Arata acest topic

• (38 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21