cseh_17, la 22 decembrie 2010 - 19:52, a spus:
1 la mana, chiar nu inteleg de ce te bagi mai ales aici la tramvaie... Pun pariu ca nici un sfert dintre drumurile tale nu duc cu tramvaie... Deci clar ca nu stii situatia zilnica deaici!
Pe frig nici nu as mai vrea sa circul cu tramvaiele, dar n-am ce face! Numai cand merg la scoala folosesc doua trasee, 4 si 8 sau 5 si 8 ca doar tramvaiele trec pe acolo, iar prin alte locuri unde merg de multe ori gen Traian, Printul Turces, toate traseele care trec pe acolo, iar din Dambovita (nu neaparat cand plec de la depou) numai 2-ul il iau de acolo. E adevarat caci cu 9-le circul extrem de rar (cand ma intalnesc cu Viktor doar:) ), altfel n-am de ce, iar 7-le nu am mai mers de un an prin sudul orasului, iar in Mehala/Ronat numai cu 5-ul pot. Satisfacut de traseele mele?
Vad care tramvaie abia trag, dar nu ma chinui nici sa le tin minte, iar tot de lene nu tin minte situatia lor zilnica pe trasee, dar, daca vrei, de-acum incolo o sa scriu mai des despre subiectul topicului, poate vad ceva ori un tv pe o linie, ce altii n-au apucat.
cseh_17, la 22 decembrie 2010 - 19:52, a spus:
2. la mana zimi cand ai timp liber si te duc sa vezi tot ce ai de vazut, auzit... Nu esti la autobuze sau la trolee, aici sunt tramvaie, alta politica alte prostii!
De vazut da, daca spui ca ai vazut pe forum o chestie te cred. Auzite si eu aud multe de la soferi si prin depou, dar nu le cred, le consider zvonuri numai.