STP Timișoara Forum: Vatmanii STPT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vatmanii STPT Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#181 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 13 iunie 2010 - 19:30

Problema cu acompaniamentul vatmanilor e incalcat chiar si de sefii lor de tura fara nici o problema.
Acestia calatoresc aproape in exclusivitate (zic aproape pt ca acelasi sef de tura a fost vazut, in momentele in care era insotit de un copil mic, stand in cupeu) alaturi de vatmani.

Pai ce sa te astepti de la vatmani sa respecte regulile in contextul in care sefii lor le dau lectii in incalcare in cel mai direct mod cu putinta ? :blink:
0

#182 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 septembrie 2010 - 20:17

Daca tot am vazut ca sorin_vd4ratt scria undeva ca mai nou vatmanii sunt pusi cate 2, unul aspirant. Am sa-ti spun si de ce.

Toti vatmanii care pana acuma au avut orice fel de incidente accidente, tamponari etc., sunt supuis acestor "ture" ca si as[pirant timp de o luna. Eu zic ca este un mod mai interesant de ai maniera. Sa speram ca va da roade!
0

#183 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 23 septembrie 2010 - 20:34

Mi se pare risipa de bani pe de o parte, pentru ca trebuie platiti doi oameni in loc de unul. Pe de alta parte, metoda ete buna pentru a-i mai tempera pe vatmani.
0

#184 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 septembrie 2010 - 18:33

Vezi postareacseh_17, la 23 septembrie 2010 - 20:17, a spus:

Daca tot am vazut ca sorin_vd4ratt scria undeva ca mai nou vatmanii sunt pusi cate 2, unul aspirant. Am sa-ti spun si de ce.

Toti vatmanii care pana acuma au avut orice fel de incidente accidente, tamponari etc., sunt supuis acestor "ture" ca si as[pirant timp de o luna. Eu zic ca este un mod mai interesant de ai maniera. Sa speram ca va da roade!

Eu cunosc cel putin un vatman care nu a avut nici un fel de accident de nu stiu cat timp si a fost , si inca mai circula pe post de aspirant.
E din cauza ca nu au trenuri sa le dea.
Cred ca mai degraba cei care sunt trimisi la spalat de tramvaie, in loc sa le dea trenuri, sunt cei mai abatuti de la disciplina, mai degraba, desi si aici ma cam indoiesc. Mi se pare un pic cam absurd, asa din senin, "ia voi cei cu accidente, la spalat tramvaie cu voi".
0

#185 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 25 septembrie 2010 - 19:28

Apropo de vatmani...nu l-am mai vazut de mult pe vatmanul acela care a accidentat anul trecut o adolescenta pe care mai apoi a dus-o cu tramvaiul la depou. Era pe linia 4. A fost cumva dat afara sau?
0

#186 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 septembrie 2010 - 19:30

l-am vazut ieri... era cu inca un vatman in cabina. o fi fost in concediu

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 25 septembrie 2010 - 19:35

0

#187 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 25 septembrie 2010 - 21:47

Acela mai plinut si cu ochelari? Ciudat, eu de la acel accident nu l-am mai vazut...
0

#188 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 26 septembrie 2010 - 21:17

Vezi postareaNDY, la 25 septembrie 2010 - 21:47, a spus:

Acela mai plinut si cu ochelari? Ciudat, eu de la acel accident nu l-am mai vazut...

Da, corespunde descrierea. :)
Intrebarea e cum de se stie ca el a fost cel implicat in accidentul respectiv...
0

#189 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 26 septembrie 2010 - 21:29

Pai, l-am vazut in ziua respectiva, cu cateva ore inainte pe el in acel tramvai. Si parca si din pozele de pe tion se distingea fata lui...
0

#190 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2520
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 29 septembrie 2010 - 21:15

Azi 16:30 in #3472 erau in cabina 2 oameni + vatmanul, si a oprit in fata pietei iosefin pentru a cobora unul din ei.
Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mederatorii sa il mmute.
0

#191 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 29 septembrie 2010 - 22:11

Vezi postareaandy, la 29 septembrie 2010 - 21:15, a spus:

Azi 16:30 in #3472 erau in cabina 2 oameni + vatmanul, si a oprit in fata pietei iosefin pentru a cobora unul din ei.
Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mederatorii sa il mmute.

Asa si? vrei cumva sa ne sugerezi ca exista vatmani care desi ar trebui sa stea unul cu celalalt in cabina timp de minim 8 ore, ei isi permit sa "paraseasca locul muncii" ???
Bun. Presupunand ca asta vrei sa sugerezi : si crezi ca foloseste altcuiva decat celor care vor sa-si inrautateasca chiar si mai mult parerea despre RATT informatia asta ?
0

#192 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2520
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 30 septembrie 2010 - 10:43

Inteleg ca trebuie sa fie 2 vatmani in cabina, dar al treilea era in plus; putea sa coboare in statie ca toti ceilalti, nu inteleg de ce a oprit in fata pietei ca sa coboare.
0

#193 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 30 septembrie 2010 - 11:40

Sunt colegi bun? Deci banuiesc ca-si permit atata incat sa opreasca... Eu sincer nu cred ca a oprit complet...
0

#194 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 11 februarie 2011 - 20:26

Deci ce pateste un vatman constiincios, si cum se comporta dispecerii! Ce oameni cordona zilnic RATT, si ce interes se depune pentru a face ca regia sa mearga pe roate!

Linia X, vatmanul Y, ziua Z. A intraznit sa plece din bucla cu 3 minute mai repede pentru a reusi sa ajunga la celalt capat in grafic, ca intorcandu-se la punctul actual, sa faca din nou intarziere, si tot asa. Primeste mesaj de la dispecer: "Reglati graficul", peste scurt timp: "Circulati la grafic". Ia contactul cu dipecerul, si ii cere lamuriri, dupa care acesta este invitat sa vada situatia de la traseu, si sa guste din graficul gandit de "cel mai mare creier" din RATT (al carui IQ este egal cu varsta cred). Dispecerul se simte atins la punctul slab, si face scandal. Vatmanul se alege cu pedeapsa.

Deci dragi colegi, ei ne conduc. Cine nu si-a dat sema personajul este unul dintre dispeceri centrali, el avand dreptul de trimitere mesaj. FELICITARI!
0

#195 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 12 februarie 2011 - 02:17

Ce pedeapsă?
0

#196 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 12 februarie 2011 - 08:43

Sanctionarea, paote pleca de la una scrisa, chiar pana la pusul pe post de manevrant, la curatat, sau chiar si pana la datul afara!
0

#197 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 15 februarie 2011 - 21:10

Citeaza

ce interes se depune pentru a face ca regia sa mearga pe roate!

Q.E.D. :) :intrebare:

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 15 februarie 2011 - 21:34

0

#198 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 15 februarie 2011 - 21:40

Vezi postareacseh_17, la 11 februarie 2011 - 20:26, a spus:

Deci ce pateste un vatman constiincios, si cum se comporta dispecerii! Ce oameni cordona zilnic RATT, si ce interes se depune pentru a face ca regia sa mearga pe roate!

Linia X, vatmanul Y, ziua Z. A intraznit sa plece din bucla cu 3 minute mai repede pentru a reusi sa ajunga la celalt capat in grafic, ca intorcandu-se la punctul actual, sa faca din nou intarziere, si tot asa. Primeste mesaj de la dispecer: "Reglati graficul", peste scurt timp: "Circulati la grafic". Ia contactul cu dipecerul, si ii cere lamuriri, dupa care acesta este invitat sa vada situatia de la traseu, si sa guste din graficul gandit de "cel mai mare creier" din RATT (al carui IQ este egal cu varsta cred). Dispecerul se simte atins la punctul slab, si face scandal. Vatmanul se alege cu pedeapsa.

Deci dragi colegi, ei ne conduc. Cine nu si-a dat sema personajul este unul dintre dispeceri centrali, el avand dreptul de trimitere mesaj. FELICITARI!

Citeaza

nu are de ce sa plece mai repede de la capat.TRamvaiul care circula in spatele lui ramane cu distanta si automat sunt mai multi calatori in statie deci, al 2-lea tv avand mai multi calatori pierde mai mul timp in statie fata de cel care circula in avans
0

#199 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 15 februarie 2011 - 21:43

Vezi postareaiulius, la 15 februarie 2011 - 21:40, a spus:

nu are de ce sa plece mai repede de la capat.TRamvaiul care circula in spatele lui ramane cu distanta si automat sunt mai multi calatori in statie deci, al 2-lea tv avand mai multi calatori pierde mai mul timp in statie fata de cel care circula in avans

Era vorba ca daca ar fi plecat la timp din bucla, datorita circulatiei, ar fi riscat sa ajunga cu intarziere la restul statiilor. Exista astfel de linii, precum linia 4.
Cu greu si cu f multa indemanare poti sa ajungi sa ai avans si sa creezi distanta fata de cel din spate. Si iti mai trebuie si o mica doza de nebunie... :oops:
0

#200 Useril este offline   iulius 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 12 decembrie 10

Postat 15 februarie 2011 - 21:47

nu sunt fan al dispecerilor dar atata timp cand sunt niste reguli(grafice) nu vad de ce sa plece mai repede.Si graficul asta daca se poate respecta se respecta dar mai important e sa circuli in conditii de siguranta ptr calatori, vatman si mtc-u
0

Arata acest topic

• (19 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou