Gygyman6, la 2 Mar 2010, 13:47, a spus:
Schimbarea traseului cu ce ar ajuta

, ca eu unul vad ca ar fi mai lung decat acuma, si sa iei o garnitura nu ar merge ca sar mari timipii de asteptare, cu ce folos atunci?
Cu ce folos? Îţi spun eu.
I-ar obliga pe călătorii din Circumvalaţiunii să mai cumpere un bilet în plus pt a putea ajunge la gară.
Suficient?
Florin.B RATT, la 2 Mar 2010, 18:39, a spus:
Pare "vrajeala", dar statisticile ne arata ca linia 10 are numarul cel mai mic de validari (2% din totalul pe toate liniile (autobuz, troleibuz, tramvai)) dintre toate liniile de tramvai, validari de bilete si abonamente, in perioada iunie-octombrie 2009. O fi crescand populatia orasului, dar si gradul de nepasare si delasare.

Domnule Florin, se poate reinstituii verificarea gradului de încărcare al unităţilor, prin privire directă. Aşa cum era şi până acum un an. Două sau trei persoane (alese dintre cei care urmează să intre în şomaj tehnic), pot face acest lucru, prin rotaţie, la toate liniile. Sistemul de monitorizare a validărilor prin GPS şi-a dovedit deja inutilitatea. Se impune luarea de măsuri drastice pt conştientizarea publicului călător de importanţa actului validării.
Am încercat împreună cu cseh şi cu Viktor, să realizăm acest deziderat, dar intenţia noastră s-a soldat cu un eşec lamentabil. Afişele pe care le-am lipit în autobuz au fost rupte din ordinul conducerii.
Florin.B RATT, la 3 Mar 2010, 00:12, a spus:
Trebuie sa intelegi un lucru: banii pentru sistemul de ticketing au putut fi obtinuti doar pentru acest scop. Deci se putea face acest sistem sau...nimic. In nici un caz nu puteau fi deturnati spre cumpararea de tramvaie, piese de schimb, etc. Sa nu crezi ca RATT a primit 5 milioane de euro cu care sa faca ce-i trece prin cap.
Lipsa acestui sistem nu ar fi dus marirea parcului circulant, infiintarea de noi linii de transport sau alte chestii similare. Pur si simplu ramaneam la vechiul sistem si ... atat.

Domnule Florin, să înţelegem că cei 5 milioane de € sunt nerambursabili? Dacă e aşa, promit să nu mai cârcotesc. Dar dacă trebuie returnaţi?