STP Timișoara Forum: București - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (83 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

București

#501 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 15 ianuarie 2010 - 23:35

Mi se pare destul de aiurea treaa cu arncatul acelui carton(acelei sume)... :mellow:
0

#502 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 ianuarie 2010 - 23:44

E o varianta ieftina de card. Nu costa mult. E aproape la fel de ieftin ca si cardul de carton cu banda magnetica.
0

#503 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2281
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 16 ianuarie 2010 - 23:06

Pai atunci sa-l faca din carton. Ala macar mai putrezeste cu timpul.
0

#504 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 16 ianuarie 2010 - 23:47

Păi tocmai pentru că e ieftin, RATB ni-l vinde cu 1,6 RON bucata. Nu-i de ajuns că, zilnic, validatoarele setate aiurea înghit creditul celor care au şi portofel electronic pe lângă abonament. Mai sunt şi alte situaţii... una şi mai răspândită (de care profită controlorii), e schimbarea semicrusei de către şofer după plecarea de la cap de linie, eventual după ce toţi călătorii au validat (sau, mai frumos, pe la mijlocul traseului). Cum , în opinia RATB, o călătorie e valabilă maxim o semicursă, nu ai cum să demonstrezi că ai validat, mai ales că majoritatea controlorilor nu are/nu ştie să folosească aparatul pentru verificat cardurile. Am mai întâlnit şi validatoare cu erori, care afişează greşit data şi/sau ora. Dacă vine controlul şi îţi verifică cardul la alt validator, o să îi zică ,,Card nevalidat", iar dacă îl pune la aparat o să apară altă dată şi oră, deci, din nou, eşti bun de plata suprataxei, că tre' să îşi facă şi ei planul de amenzi şi/sau şpăgi.

Apropo de card... Metrorex vinde cartele cu bandă magnetică şi 2 călătorii la 2,2 RON. Vă daţi seama că bucata aia de carton nu are cum să valoreze 1,6 RON nici dacă e decupată manual şi scrisă de mână.
0

#505 Guest_zofei.2006_*

• Grup: Guests

Postat 18 ianuarie 2010 - 21:45

Vezi postareaDr2005, la 16 Jan 2010, 23:47, a spus:

Apropo de card... Metrorex vinde cartele cu bandă magnetică şi 2 călătorii la 2,2 RON. Vă daţi seama că bucata aia de carton nu are cum să valoreze 1,6 RON nici dacă e decupată manual şi scrisă de mână.

Defapt 2 calatorii la metrou costa 2.5 lei de cand nu ai mai folosit metroul ?

#506 Useril este offline   Iasmin 

• Membru onorific
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 01 decembrie 08
  • Locatia:Tara lu Boc, orasul lu' Oprescu, zona Piata Infrangerii, colt cu GARA RT BASARAB

Postat 22 ianuarie 2010 - 16:01

Vezi postareaDr2005, la 16 Jan 2010, 23:47, a spus:

Vezi postareazofei.2006, la 18 Jan 2010, 21:45, a spus:

Defapt 2 calatorii la metrou costa 2.5 lei de cand nu ai mai folosit metroul ?

La cat de des calatoresti cu metroul nu prea mai esti la curent cu preturile. Daca iti platea Facultatea de Transporturi si abonamentul de metrou prevedeam ca iti procurai si la metrou abonament preorasenesc cum preocedezi la RATB. Plateste Primaria ce ne „doare pe noi”.

Apropo de metrou: se fac mutari de trenuri intre Magistrala 1 si 2 astfel:
- pe Magistralei 2 s-au mutat trenurile Bm: Nicosia (1122-2122), Madrid (1108-2108), Copenhaga (1113-2113).
- pe Magistrala 1 s-au mutat trenurile Bm: Violeta (1005-2005) si Margareta (1006-2006).

Poze mai incolo pentru ca nu se incarca extrem de greu.

Cateva clipuri:
- The locomotive LDH45 is taking the metro Bombardier Movia 346 to the underground Depot Berceni (Locomotiva LDH45 trage un tren metrou Bombardier Movia catre Depoul subteran Berceni):

- Rama de metrou Bombardier Movia 346 Haga (1117-2117) plecand din statia Gara de Nord spre Dristor 2:

- Anunt vocal vechi al Temul de metrou Iva Astra 110-107-172 iesit in traseu dupa luni bune de stat in conservare in Depoul Pantelimon (2):

- Anunt vocal vechi al Temul de metrou Iva Astra 110-107-172 iesit in traseu dupa luni bune de stat in conservare in Depoul Pantelimon (1):

- Ultimul metrou de noapte plecand din statia Basarab 1 spre Dristor 2, 7 Noiembrie 2009:

- Ramele de Metrou ale Metrorexului Bombardier Movia iesind/intrand din/in subteran la Depoul Berceni (IMGB):

- Temul Iva Astra 037-056 intrand in statia Basarab 2 de pe magistrala M4:
.
- Graieste Moldoveneste - Metroul:

- O calatorie de 5 minute in rama Bombardier Haga:
.

- Bucharest Metro / Bucharest subway / Metroul Bucurestean Bombardier Movia 346 I.V.A. :
.

Bonus: Tramvaie V3A-93 tranzitand pasajul Victoria in primele zile dupa modernizare:
.

Aceasta postare a fost editata de Iasmin: 24 ianuarie 2010 - 00:28
Motiv editare: Am sters atacul direct

0

#507 Useril este offline   tm 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 126
  • Locatia:Timisoara

Postat 22 ianuarie 2010 - 18:36

Bravo!!! Frumoasa replica domnule Iasmin. Am o intrebare: De ce voi, unii bucuresteni va credeti asa de superiori?? Cu ce e mai superior Bucurestiul decat celelalte orase, caci nu pot sa imi dau seama; gropile din asfalt sunt la fel ca peste tot, ba chiar mai adanci, respectul in trafic il aveti pe masura superioritatii la care ati ajuns, si nu va mai puteti cobora la nivelul celor care v-au ramas in urma.?? Ma scuzati, totusi mi-am amintit cu ce sunteti mai presus decat provincia: cu 3 linii de metrou si un ciot??
0

#508 Useril este offline   Iasmin 

• Membru onorific
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 01 decembrie 08
  • Locatia:Tara lu Boc, orasul lu' Oprescu, zona Piata Infrangerii, colt cu GARA RT BASARAB

Postat 24 ianuarie 2010 - 00:21

Vezi postareatm, la 22 Jan 2010, 18:36, a spus:

Bravo!!! Frumoasa replica domnule Iasmin. Am o intrebare: De ce voi, unii bucuresteni va credeti asa de superiori?? Cu ce e mai superior Bucurestiul decat celelalte orase, caci nu pot sa imi dau seama; gropile din asfalt sunt la fel ca peste tot, ba chiar mai adanci, respectul in trafic il aveti pe masura superioritatii la care ati ajuns, si nu va mai puteti cobora la nivelul celor care v-au ramas in urma.?? Ma scuzati, totusi mi-am amintit cu ce sunteti mai presus decat provincia: cu 3 linii de metrou si un ciot??

Ma scuzati ca va persiflez: legam nordul Muncipiului Bucuresti cu sudul orajului in aproximativ 17-20 minute! (aproximativ 20 de km de tunel pe M2). La Timisoara nu se va crea niciodata metrou din mai multe puncte de vedere. Daca ati fi studiat cateva "documentare" despre metroul in orasul Timisoara a-ti fi observat ca nu se va crea din cauza solului, panza freatica este la adancime mica, iar solul este noroios!

Ne "mandrim in capitala" cu 4 magistrale si 70 km de tunele. In 30 de minute ajungi din cartierul Industriilor (actulmente Preciziei) la Autostrada Soarelui (fosta Linia de Centura), statie situata in vecinatatea Autobazei Titan + Sectia a 7-a din Urac.

Nu putem compara o Metropola Bucuresti (axa Voluntari - Afumati - Mogosoaia - Pipera, Balotesti - Caciulata :rolleyes: - P. Leordeni) cu un oras de"provincie" precum este Timisoara!

Aceasta postare a fost editata de Iasmin: 24 ianuarie 2010 - 00:27

0

#509 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 ianuarie 2010 - 00:35

Sper sincer ca Timisoara sa ramana asa cum e acum (cu toate ca deja e prea aglomerat). Daca o sa ajunga "metropola" ca si Bucurestiul, o sa ma mut de aici. :rolleyes:
0

#510 Guest_zofei.2006_*

Postat 24 ianuarie 2010 - 00:57

Hai ca a fost tare Iasmine cum iai inchis gura lu nestiutoru ala . :rolleyes: :) :coolspeak: :coolspeak:

#511 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 24 ianuarie 2010 - 01:06

Vezi postareaIasmin, la 3 Jan 2010, 09:30, a spus:

. Eu atat am vrut sa zic, si va rog sa nu mai aduceti jigniri asupra Bucurestiului si nici asupra ORADEI, prin faptul ca eu, pesonalul nu ma i-au de RATT. Va rog frumos. Nu reactionati cu violenta la violenta. :rolleyes:

Va astept personal cand sositi in Bucuresti. Nu ezitati sa ma contactat.

Dumitale ai deviatii de personalitate, s-au ti-a furat cineva contul de pe forum, ai uitat ce ne-ai cerut mai demult?! Nimanui nui pasa daca Timisoara va avea s-au nu metrou acuma, problema asta sa mai discutat si oricum nu e nevoie pentru ca nu ar fi rentabil la momentul asta.
Bucuresti se poate lauda doar cu dimensiunile sale, atata tot ,nu e cu nimic mai special fata de alte orase si asta pentru ca ce e important si de valoare nu se pune in exploatare cum trebuie.
0

#512 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 ianuarie 2010 - 01:13

Dar din pacate Bucurestiul sta cel mai slab la capitolul "metrou" in comparatie cu celelalte capitale din Europa, asa ca laudele de mai sus sunt puerile si amuzante in acelasi timp. :rolleyes:
0

#513 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 24 ianuarie 2010 - 01:19

Eu nu inteleg, daca sunteti asa superiori de ce ati mai deschis topicul asta? Va ajuta ratb sa va faceti un forum unde erau doar membri din bucuresti iar acolo ne puteati injura cat vroiati voi. Nu stiu cu ce rost e acest topic pana acuma "voi astia din bucuresti" nu ati adus nici o informatie interesanta de dezbatut, dupa ce ati vazut ca nu merge nimic ati trecut la atac cu tot felul de insulte, eu nu mai vad nici un rost topicului acesta, deja e jumate plin de insulte, atacuri si tot felul de alte aberatii. Mai are rost sa avem un astfel de topic? degeaba se sterg insultele acuma daca tot o sa apara altele.
0

#514 Useril este offline   Eta Floreasca 

• Membru onorific
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 26 iunie 09
  • Locatia:Fundeni Jud. Ilfov

Postat 24 ianuarie 2010 - 01:35

Scuzati-ma dar cine a inceput ultimu scandal.Dupa ce a fost ceva timp liniste iar ati inceput.IASMIN a incercat sa va prezinte putin din reteaua de metrou iar voi ati sarit iar cu gura.
0

#515 Guest_zofei.2006_*

Postat 24 ianuarie 2010 - 01:40

Nu aici e vorba de orgoliu de ce Bucurestiul sa fie laudat la ei pe forum, asa ceva ei nu permit ca ii roade invidia.
Dece sa recunoasca ca in anumite privinte Bucurestiul merita apreciat .

Nu apelam la mila altora pentru mijloace de transport in comun la mana a doua. :rolleyes:

#516 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 ianuarie 2010 - 02:00

@ Eta Floreasca
Daca Iasmin ar fi prezentat doar informatii despre metroul din Bucuresti, nimeni n-ar fi avut nimic de impartit cu el, doar ca Iasmin voalat a strecurat cateva jigniri la adresa noastra in postul respectiv, fraze care ulterior au fost editate. Iar Zofei la randul sau a inceput sa jigneasca inutil pe toata lumea care a indraznit sa intre in discutie, cuvinte ca "gura" sau "taran" au devenit o obisnuinta in postarile sale, lucru inacceptabil pe un astfel de forum.

Iar daca domnii Zofei si Iasmin vor continua la fel, in curand aventura lor pe forumul RATT va lua sfarsit.
0

#517 Useril este offline   tm 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 126

Postat 24 ianuarie 2010 - 02:06

Nu cred ca am mentionat ceva legat de introducerea metroului in Timisoara pentru ca multi cunoastem problemele, chiar daca nu le mentionam. Sincer eu nu ma pot mandri cu o capitala ca Bucuresti, e doar o parere personala si multi ma pot contrazice, dar daca tu te mandresti cu o retea de 70 km de tunele majoritatea construite pana in anii '90, eu imi pun un mare semn de intrebare... Iti dau un exemplu scurt: Orasul, metropola, cum vrei tu sa o numesti, Madrid, a construit in ultimii 20 de ani peste 70 km de linie la reteaua existenta si expansiunea continua (ma refer doar la ultimii 20 de ani caci ei au metrou din 1919 si voi din 1979 si nu as vrea sa consideri un handicap acesti 60 de ani). Bucurestiul cat a mai construit??? (cred ca imi da cu virgula). Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de tm: 24 ianuarie 2010 - 02:13

0

#518 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 24 ianuarie 2010 - 03:19

Vezi postareaIasmin, la 24 Jan 2010, 00:21, a spus:

La Timisoara nu se va crea niciodata metrou din mai multe puncte de vedere. Daca ati fi studiat cateva "documentare" despre metroul in orasul Timisoara a-ti fi observat ca nu se va crea din cauza solului, panza freatica este la adancime mica, iar solul este noroios!

Mersi de informaţii, Căpitane Evident. Deşi .. am discutat chestiunea asta pe la începuturile acestui forum, a long long time ago, mersi totuşi că ai încercat să ne iluminezi. Însă a-m observat de atunci că nu se poate face mare lucru datorită solului.

Iar întrebarea dacă s-ar scala costurile metroului cu beneficiile rezultate văd că nu v-aţi pus-o. Normal, în Bucureşti a construit Ceauşescu folosind mâna de lucru a vremii, nu v-aţi pune voi problema costurilor reale, ce-s alea? Defapt ia stai puţin, să punem nişte sare pe rană acolo-şa, câţi kilometri s-au construit după 1989, într-o economie reală şi cu bani reali? Da, aşa mă gândeam şi eu. Zic să faceţi petiţie la puşcărie, poate vă mai dau ei nişte muncitori să extindeţi reţeaua.

Vezi postareaIasmin, la 24 Jan 2010, 00:21, a spus:

Nu putem compara o Metropola Bucuresti (axa Voluntari - Afumati - Mogosoaia - Pipera, Balotesti - Caciulata :rolleyes: - P. Leordeni) cu un oras de"provincie" precum este Timisoara!

Metropolă doar pe o axă, sau cum :coolspeak: ? Uite, mie chiar îmi place actualul status qvo: oraşul vostru, perla ţării şi cum vreţi să-i spuneţi, oraşul Bucureşti e liber deci să atragă toate leprele ţării şi să le condenseze ca pe nişte sardine în conservă, sub mirajul salariilor mari tocate pe nişte preţuri la fel de mari. Puteţi să vi-i ţineţi, să vă puteţi lăuda că sunteţi mulţi. Strength in numbers, sau cum era.

Între timp restul "provinciei", vestul ţării, Timişoara, Aradul, Clujul, Oradea, chiar Braşovul şi care-or mai fi ne ducem crucea de provinciali oleacă mai puţin stresaţi, oleacă mai săraci dar şi oleacă mai omenoşi, pe scurt cu timpul necesar să ne educăm o parte dintre lepre. Pe restul vi le facem pachet şi le exportăm. E bine?

Vezi postareazofei.2006, la 24 Jan 2010, 01:10, a spus:

Vedetiva de RATT si de Oras ca la ora actuala sunt vai de mama lor.
Iar ca sa realizati metrou la Timisoara costurile sunt duble daca nu triple fata de Bucuresti.
Taceti naibi din gura si vedetiva ograda voastra inainte sa ne criticati, taranu tot taran va ramane mai ales cei din Timisoara .

Ai dreptate. Cred că aş putea să dau şi câteva exemple de ţărani de Bucureşti, ce zici iubire? :) Ai vreo idee vagă la cine mă gândesc?

Noi ne vedeam de RATT şi de oraş. Am mai zis-o ... când ne va interesa vă găsim noi pe Tramclub, Transira, Ro-Trans şi unde mai bântuiţi. Deocamdată sunteţi la noi în ogradă.

Vezi postareazofei.2006, la 24 Jan 2010, 01:33, a spus:

Lasi si orgoliosi mai sunteti, nu mai anunmiti useri care sunt paraleli cu trasportu in comun.
Se stiu aceia .

De când e orgoliul ceva rău prin sine?

Vezi postareatm, la 24 Jan 2010, 02:06, a spus:

Iti dau un exemplu scurt: Orasul, metropola, cum vrei tu sa o numesti, Madrid, a construit in ultimii 20 de ani peste 70 km de linie la reteaua existenta si expansiunea continua (ma refer doar la ultimii 20 de ani caci ei au metrou din 1919 si voi din 1979 si nu as vrea sa consideri un handicap acesti 60 de ani). Bucurestiul cat a mai construit??? (cred ca imi da cu virgula). Multumesc!

Pe la noi prin România este obişnuinţa să ne mândrim cu absolut orice "realizare", oricât de puţin semnificativă ar fi ea prin comparaţie cu realitatea. Au metrou şi noi n-avem? Este! Păi să nu-i pupăm în fund şi să fim deci mândri de ei? Ce contează că aglomeraţia este la ea acasă sau că dimensiunile în kilometri sunt sub orice medie europeană?

Lasă-i să se compare cu cine vor, dacă asa le face plăcere :coolspeak:
0

#519 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 ianuarie 2010 - 10:01

La cererea lui zofei.2006 contul lui a fost sters. Oricum ultimele lui postari nu mai erau compatibile cu forumul nostru. :D
Daca discutia in acest topic continua pe acelasi ton voi fi nevoit sa activez previzualizarea de catre moderatori, deci ce scrieti nu se va vedea pe forum pana ce un moderator/admin nu citeste si editeaza posturile. :lol:
0

#520 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Locatia:Timişoara

Postat 24 ianuarie 2010 - 12:35

Vezi postareaGygyman6, la 24 Jan 2010, 01:19, a spus:

Eu nu inteleg, daca sunteti asa superiori de ce ati mai deschis topicul asta?

Eu am deschis topicul asta in momentul in care m-am intors, anul trecut, de la Bucuresti. Am pus cateva poze, vreo 4 filmulete si i-am rugat pe distinsii mei colegi bucuresteni sa binevoiasca a completa topicul cu cateva poze, facute de ei bineinteles si asta doar daca vor. Dar nu s-a intamplat asa. :angry: Imi pare rau ca topicul acesta a ajuns groapa de gunoi a forumului. :(
Ca sa imi expun si eu opinia, legat de metrou in Timisoara, util ar fi. Dar de existat vreodata... Ma indoiesc. Si asta si din cauza solului, dar si din cauza numarului de calatori redus. Ganditi-va ca in Bucuresti, conform statisticilor, circula zilnic aprox. 500000 de calatori. Pe cand la noi, populatia de-abia atinge cifra de 350000! :( In plus, nu cred ca putem compara traficul rutier din Timisoara cu cel din Bucuresti (cei care au fost in Bucuresti isi pot da seama) :lol:

zofei.2006 a scris: "Dece sa recunoasca ca in anumite privinte Bucurestiul merita apreciat."

Domnule zofei, care nu mai sunteti pe forum, dar probabil vor comenta colegii dumneavoastra, eu apreciez Bucurestiul aproape din toate punctele de vedere. Insa in momentul in care apar oameni gen... nu dau nume dar stim cu totii despre cine vorbim :D (daca nu, contactati-ma pe PM si va spun) chiar nu mai e nimic de apreciat. Toate orasele au partile lor bune si partile lor proaste. Fiecare oras e unic prin felul sau. Bucurestiul este, intr-adevar unic! :lol: Si locuitorii lui mai ales. <_<

Sper sa nu se ajunga la ce a scris dl. Florin mai sus! :huh:
0

Arata acest topic

• (83 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »