Am vazut pe site-ul dumneavoastra ca aveti niste denumiri ciudate de linii 6/1 6/2 7/1 si 7/2 Nu era mai simplu sa le numiti 6,6b,7 si 7b ?
Pagina 1 din 1
denumiri ciudate de linii
Postat 27 septembrie 2009 - 09:04
Aceste linii sunt defapt una, si aceeasi, numai aici pe forum le numim asa, deoarece ele nu au o bucla, ele sunt linii circuit, si au 2 sensuri de mers.
Postat 27 septembrie 2009 - 09:32
Da, in Radfleet ele sunt denumite 6a, 6b, 7a, 7b. Oricum, pe vehicule nu apare decat 6 sau 7, deci calatorii nu vor fi incurcati de aceste denumiri.
Postat 27 septembrie 2009 - 10:35
Si ina o intrebare. De unde stiu calatori timisoreni ca un 6 sau un 7 merge pe traseul par sau pe cel impar?
Noi avem linia de maxi taxi 8 cu traseu par sau impar si cand ajunge la gara desi opresc in aceeasi statie ca aceeasi este si imbarcare si debarcare, pe langa tablita cu traseul mai au inca o tablita pe care scrie Vidin sau Viziru. Astfel ca la Gara Braila sa nu fiti surprinsi daca veti vedea doua 8-uri unul mergand spre viziru iar celalat spre Vidin.
Noi avem linia de maxi taxi 8 cu traseu par sau impar si cand ajunge la gara desi opresc in aceeasi statie ca aceeasi este si imbarcare si debarcare, pe langa tablita cu traseul mai au inca o tablita pe care scrie Vidin sau Viziru. Astfel ca la Gara Braila sa nu fiti surprinsi daca veti vedea doua 8-uri unul mergand spre viziru iar celalat spre Vidin.
Aceasta postare a fost editata de George1000: 27 septembrie 2009 - 10:38
Postat 27 septembrie 2009 - 11:10
George1000, la 27 Sep 2009, 11:35, a spus:
Si ina o intrebare. De unde stiu calatori timisoreni ca un 6 sau un 7 merge pe traseul par sau pe cel impar?
Nu ai inteles. Au acelasi traseu dar sensuri diferite, statii diferite.

Number of downloads: 177
Arata acest topic
Pagina 1 din 1