Postat 04 noiembrie 2009 - 10:34
Legat de linia fosta 31 actuala expres , de ce nu stiu, am foarte multe de spus.
In primul rand atitudinea soferilor, sau soferului, care e probabil unu singur si care din plictiseala ii place sa se distreze cu calatorii.
Neoprirea in statii e una din probleme, daca stie el ca nu se urca nimeni in statia respectiva nici nu oreste, cum ar fi statia de la brancoveanu.
Inchiderea usilor in nas calatorilor, si multe alte magarii pe care soferul de pe 31 , ca expres nu pot sa-i spun continua sa faca.
Chiar nu se poate schimba autobuzul, si macar unu sa fie model nou, macar o data la 3 zile sa avem un autobuz model nou in care sa nu inghetzam, totusi e expres si platim pret de expres.
Chiar nu se poate eventual lua de pe linia lu 33 unu nou si sa se faca schimb cu unu de la 31 vechi, si asa pe linia 33 toate autobuzele sunt noi si vin din 3 in 3 minute.
Inteleg ca nu sunt autobuze si linia 31 nu se preteaza pentru mai multe atobuze, totusi, daca tot are program o data pe ora, ar putea sa fie punctual, daca pe tabel scrie ca vine la si 35, la si 35 sa vina, nu la si 31 sau la si 38.
stiu ca depinde de trafic, si o intarziere de 2 minute e de inteles, dar sa ajunga la si 31 cand programul e la si 35 chiar nu inteleg.
Problema e ca daca pierdem acest autobuz, altul nu mai avem decat peste 1 ora.
Si daca tot scumpiti biletele asa in mod constant , din luna in luna, ca si transformarea din autobuz normal in express tot scumpire e, macar sa simtzim si noi ceva, o schimbare cat de mica.