STP Timișoara Forum: InfoTrafic web - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (4 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

InfoTrafic web NOU!

#61 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 743
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 iunie 2026 - 14:57

Teoretic, datele sunt accesibile in format json, practic, este specificat in TOS ca nu ai voie sa faci "scraping": https://live.stpt.ro/termeni.php
Totusi, in acesti termeni apare "Serviciul furnizează informații cu caracter informativ, bazate pe date publice disponibile prin surse deschise.", din ceea ce rezulta ca undeva, aceste date sunt "publice" si "deschise".
Am intrebat si oficial la Relatii Publice daca exista vreo varianta oficiala pentru a accesa datele despre vehicule in timp real pentru a le folosi in aplicatii terte (din ce stiu, mai exista si aplicatii terte, Csuki, Transit, si ele iau datele astea cumva..., poate ne poate cineva da un "pont"). Din pacate, nu am primit niciun raspuns, desi a trecut aproape o luna... Si eu sunt interesat de aceste date. Cele "statice" (GTFS schedule) sunt publice si accesibile (fie prin mobilitydatabase - cautare dupa SMTT, fie direct, exista link catre zip-ul cu datele GTFS de la SMTT, presupun ca este informatie publica, dar nu voi posta link-ul aici).

Am observat ca de astazi apar alte numere de parc / Id-uri la troleibuzele Bozankaya. Inainte aparea nr. de parc (12xx sau 18xx), acum pare sa apara nr. de inregistrare (inmatriculare), dar care se suprapune si cu nr. de parc ale tramvaielor:
Imagine atasata: 2026_06_05_17_08.PNG
Va ramane asa, sau este doar ceva "de moment"?

Aceasta postare a fost editata de Paul85: 05 iunie 2026 - 16:13

0

#62 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2486
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 06 iunie 2026 - 07:41

In versiunea pentru Ios acum dimineata la nici o statie nu arata timpii. Scrie doar mesaj nici un vehicul disponibil. Daca aleg linia imi arata vehicul pe traseu dar din nou la orice statie aleg din acel traseu nu imi da nici un timp...
0

#63 Useril este offline   flav_18 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 21 septembrie 24

Postat 06 iunie 2026 - 11:06

La fel și pe android. Dacă apăs pe vreo stație îmi arată "nicio cursă disponibilă".
1

#64 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30516
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 06 iunie 2026 - 12:37

Da, nici pe web nu merge. Am trimis mesaj sa vedem ce raspuns primesc.

L.E. Raspunsul primit: "până diseară e mentenanță la serverul de api panouri și ori diseară ori mâine ar trebui sa fie ok" Cu scuzele de rigoare, desigur. :(
1

#65 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1487
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 09 iunie 2026 - 07:00

pana la urma, care e cea mai OK varianta pe Android? am avut nevoie in weekend, si din 2 aplicatii mai vechi care le am pe telefon, nici una nu m-a ajutat. a trebuit sa folosesc maps :)
0

#66 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 iunie 2026 - 09:16

Incearca-o pe aceasta de aici
Sper sa o avem curand si pe play.
1

#67 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 iunie 2026 - 20:57

In week end am avut o operatiune de mentenanta, deci daca te refereai la faptul ca selectand o anume statie timpul de asteptare nu era afisat, aceasta era cauza. Asta in cazul in care aveai deja instalata aceasta versiune a aplicatiei si nu vechiul infotrafic, sau tranzy.
0

Arata acest topic

• (4 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi