STP Timișoara Forum: InfoTrafic web - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

InfoTrafic web NOU!

#41 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30438
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 21 martie 2026 - 14:56

Avem de ieri seara o noua aranjare in pagina. Va rugam sa accesati live.stpt.ro pentru a vedea cum arata acum. (pe un monitor full HD sau UHD ne incadram fara derulare acum, butoanele liniilor fiind in stanga)
1

#42 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 21 martie 2026 - 15:11

Am accesat pe un laptop cu ecran de 17 inch se vede perfect e mult mai comoda actuala asezare a butoanelor . Felicitari si multumim pentru efort !
1

#43 Useril este offline   fleetwood 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 181
  • Inregistrat: 04 iulie 19

Postat 22 martie 2026 - 11:11

OK, acum chiar arată cum trebuia să arate de la început. Bravo pentru efort! În altă ordine de idei, n-am lansat, anterior, informații false - doar păreri personale, mă bucur că, în fapt, STPT nu a plătit pe nimeni și că "colegul care a realizat-o a facut-o din proprie initiativa, in timpul liber (si-a pierdut multe dupa amieze si week end-uri pentru asta, fara vreo plata...)". Asta demonstrează, pentru mine, cât de neserioasă este Societatea TPT, dacă acceptă inițiative de heirupism făcut pe moca.
-2

#44 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 740
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 22 martie 2026 - 12:48

Nu sunt de acord cu afirmatia ta. Exista in lumea asta o gramada de proiecte, unele chiar open-source, facute din initiative proprii ale unor pasionati. Nu denota niciun fel de neseriozitate. Mai ales ca aici vorbim strict de aplicatia web, nu despre intregul proces de monitorizare si dispecerizare al flotei (care, din cate am inteles, este facut de Radcom SA).
2

#45 Useril este offline   fleetwood 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 181
  • Inregistrat: 04 iulie 19

Postat 22 martie 2026 - 13:31

Vezi postareaPaul85, la 22 martie 2026 - 12:48, a spus:

Nu sunt de acord cu afirmatia ta. Exista in lumea asta o gramada de proiecte, unele chiar open-source, facute din initiative proprii ale unor pasionati. Nu denota niciun fel de neseriozitate. Mai ales ca aici vorbim strict de aplicatia web, nu despre intregul proces de monitorizare si dispecerizare al flotei (care, din cate am inteles, este facut de Radcom SA).

OK, eu sunt de acord cu afirmația ta, că există și pasionați - cunosc și eu foarte mulți - care fac lucruri importante, pe moca. În acest context lipsește, însă, o perioadă de testare, fără a fi aruncat ceva, cu mari defecte inițiale, direct pe piață. Pasionații tăi sunt prea spontani, la fel ca Societatea TPT, nu ca și ai mei. Imediat după lansare am dat feedback (dispărut după multiplele căderi de sever) - de care abia acum s-a ținut seama - mulțumesc, sincer, pentru produsul final! Ca rezumat: ar fi util ca entuziaștii care le fac chiar și pe moca să fie mai atenți cu calitatea produselor puse pe vizibil. Am avut critici severe și pentru Csuki, dar ei sunt entuziaști privați - Societatea TPT trebuie să se abțină de la aruncarea pe piață a unor aplicații/pagini web încă în construcție. Mai mult, eu aș dori ca acel om, angajat la STPT, să fie recompensat corect, chiar cu forța - InfoTrafic web este foarte ok, acum. Domnilor, obligați-l, măcar, să-și ia un concediu bine meritat! :beer2: Staycation | The Big Bang Theory | Comedy Central Africa

Aceasta postare a fost editata de fleetwood: 22 martie 2026 - 13:31

0

#46 Useril este offline   flav_18 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 21 septembrie 24

Postat 27 martie 2026 - 12:48

Salut, pe linia 17 în direcția Arena Aqua nu apare nicio stație după Poliția Locală
Imagine atasata: IMG_20260327_110517.jpg

Aceasta postare a fost editata de flav_18: 27 martie 2026 - 12:49

0

#47 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 martie 2026 - 21:51

Da, multumesc! Transmit lui Edi.
0

#48 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 31 martie 2026 - 14:11

Din păcate, iar a apărut problema cu lipsa completă a unei linii: astăzi - 6b
Imagine atasata: 2026_03_31_14_55_T.PNG Imagine atasata: 2026_03_31_14_55_R.PNG

Iar problema cu 1031 persistă: el circulă pe linia 2 astăzi între 1016 (T5?) și 1005 (T7?), dar în aplicație nu apare (probabil aplicația nu primește date despre el):
Imagine atasata: 2026_03_31_14_58_A.PNG Imagine atasata: 2026_03_31_14_58_B.PNG
0

#49 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 martie 2026 - 19:06

Da, 1031 este planificat tren 4 (1016 este T3 si 1005 T5), dar apare in AVL-ul celor de la Radcom. O sa sesizez din nou, sa vedem de ce pe harta nu apare.

L.E. Am aflat ca pe 1031 cineva a taiat cablul antenei GPS ce vine la modulul de urmarire (acest tracker e suplimentar, pe langa OBC-ul Radcom). Se incearca rezolvarea prin refacerea cablului taiat.
2

#50 Useril este offline   Lotilyx 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 07 iulie 23

Postat 01 aprilie 2026 - 01:06

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 15 martie 2026 - 13:40, a spus:

Colegul care a realizat-o a facut-o din proprie initiativa, in timpul liber (si-a pierdut multe dupa amieze si week end-uri pentru asta, fara vreo plata, asa cum insinuezi) Aceleasi replici ("cat or fi platit pe ea?", "niste IT-isti de la gradinita", "parca e realizata in Windows 95", etc) le-am mai auzit si atunci cand impreuna cu Cosmin am scos prima aplicatie pentru Android. Ne-au facut toti cum le venea la gura, de zici ca le-am bagat mana in buzunar si ca le-am instalat prin vreun hack aplicatia pe telefoane, fara voia lor, cand de fapt aplicatia nu a costat STPT-ul niciun ban sau vreo ora de munca platita pentru ea. A fost pur si simplu ceva realizat din hobby (pasiune), la fel cum a fost si city radar a lui Mihai si Vlad.

Ati luat in considerare sa faceti codul open source? Atat cat se poate, fara a expune date interne?

Parerea mea e ca daca tot e din pasiune (si intr-adevar mie imi place si consider ca are potential) si neoficial, s-ar putea accepta si ajutor voluntar de la alti oameni interesati (si priceputi).

Daca l-ai pune pe github si ati avea issues/pull requests cred ca ar exista interes.

De exemplu mie mi se pare ca accesibilitatea/contrastul sunt cam mici acum si animatia are un FPS cam mic. Nu sunt sfarsitul lumii dar daca as avea putin timp as investiga codul sa vad motivele. Si la fel exista zeci altii care poate ar fi interesati.
2

#51 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 aprilie 2026 - 09:50

Nu stiu daca exista intentia asta. O sa intreb.
0

#52 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 01 aprilie 2026 - 14:04

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 31 martie 2026 - 19:06, a spus:

L.E. Am aflat ca pe 1031 cineva a taiat cablul antenei GPS ce vine la modulul de urmarire (acest tracker e suplimentar, pe langa OBC-ul Radcom). Se incearca rezolvarea prin refacerea cablului taiat.

S-a rezolvat :beer2: :goodjob:
Imagine atasata: 2026_04_01_15_02.PNG
0

#53 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 aprilie 2026 - 16:16

Da, colegii au reusit sa-l prinda la AEM si sa rezolve in scurtul timp ce l-au avut la dispozitie.
2

#54 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 aprilie 2026 - 10:09

Daca in primul moment in care deschideti infoTrafic in browser vedeti inca traseele nemodificate, stergeti cache-ul browserului dupa care dati un refresh (sau F5) al paginii si veti avea informatiile actualizate. S-a inclus si linia 5c.
1

Arata acest topic

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi