Ceva de genul imaginii gasite in OT:
Stadionul Dan Paltinisanu CONCELEX SRL (lider) – CONSTRUCŢII ERBAŞU S.A. (constructor desemnat)
Postat 19 ianuarie 2026 - 19:26
Ceva de genul imaginii gasite in OT:
Postat 19 ianuarie 2026 - 21:29
In 89 ne-au trimis la Bucuresti, copii din toata tara pentru 23 august. Am fost cazati in caminele din Regie si ne pregateam pe baza de antrenament Sportul.
Momentul Vacanta nu a iesit bine la review si a fost eliminat. Avusesem in ultima saptamana antrenamente si pe Stirbei Voda, unde construiau la muzeul de istorie si care nu a mai fost finalizat nici azi. Au facut doar o latura pe care se defila. Totul era turat la maxim. Ne deplasam pe jos pe Splaiul Independentei, pe langa canalul Dambovita pana la Stirbei Voda.
Nici atunci nu l-am vazut pe viu pe Lae daca au eliminat momentul si am vazut defilarea la tv de la o ruda in Buc, pastrandu-ne in oras pana dupa defilare, pt ca profesorii de sport care ne insoteau erau prinsi la alte momente.
Erau camine studentesti pline de politisti adusi din toata tara. Ii recunosteam prin oras dupa tinuta lejera si pantofii negri cu gaurele, de care nu stiu de ce nu se schimbau.
Postat 19 ianuarie 2026 - 21:37
Să se adjudece odată și să demareze construirea că m-am săturat.
Postat 10 martie 2026 - 11:21
"Stadionul Dan Păltinișanu are constructor!
Compania Națională de Investiții a anunțat astăzi numele companiei care va construi noua arenă a Timișoarei. Procedura de selecție a fost finalizată, avem un constructor, iar dacă în următoarele zece zile nu va fi depusă nicio contestație, se poate semna contractul de finanțare.
La finalizarea procedurilor birocratice, societatea câștigătoare va demara etapa de proiectare și mai apoi lucrarile efective de ridicare a noului stadion. Sunt pași obligatorii care durează deja de mult timp, dar ne apropiem de momentul pe care îl așteptăm cu toții de ani buni.
A fost lipsă de încredere, deznădejde, amânări, dar, până la urmă, proiectul nostru merge înainte cu toate piedicile puse de-a lungul timpului de oameni care trebuiau să îl susțină. Vom avea la Timișoara cel mai modern stadion din România!"
Postat 10 martie 2026 - 14:22
Postat 10 martie 2026 - 14:54
https://debanat.ro/2...anu_464147.html
Postat 10 martie 2026 - 17:07
Adica nu prea are cum sa aiba stalpi, un stadion acoperit are proiectoarele pe coronament . Exista posibilitatea ca anumite elemente sa fie mai sus decat marginea acoperisului, pe niste mini-stalpi, dar nu cred.
In schimb uitandu-ma la castigator, ma tem ca o sa puta a r***t mai ceva ca la aeroport ...
Postat 10 martie 2026 - 17:17
Postat 10 martie 2026 - 19:24
nu ascultati de toti pseudo jurnalistii. la o scurta cautare pe pagina seap si descarcarea proiectului se poate vedea exact cum o sa fie.
Postat 11 martie 2026 - 15:41
Postat 11 martie 2026 - 20:37
Postat 23 martie 2026 - 14:28
Postat 23 martie 2026 - 15:50
Citeaza
La acel moment, urma o perioadă de 10 zile în care puteau fi depuse noi contestații. Între timp, acest termen a expirat fără ca vreo firmă să conteste rezultatul.
„Putem spune că avem constructor și că nimeni nu mai poate opri construirea noului stadion al Timișoarei, al Timișului și al Banatului”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Alfred Simonis.
Noul stadion, care va purta numele „Dan Păltinișanu”, va avea o capacitate de 32.150 de locuri și va deveni al doilea cel mai mare din România, după Arena Națională. Proiectul include nu doar facilități sportive moderne, ci și spații pentru evenimente culturale, expoziții și divertisment, fiind gândit ca un hub pentru întreaga comunitate.

Ajutor