STP Timișoara Forum: InfoTrafic web - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

InfoTrafic web NOU!

#21 Useril este offline   AndPa 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 07 martie 10

Postat 02 martie 2026 - 15:15

Cel putin pe linia lui 7, mie imi face o chestie interesanta. Informatia afisata pentru statii pare sa fie corelata cu directia opusa de mers. De exemplu, pe sensul spre Dambovita, selectand statii care sunt in directia de mers, ele afiseaza timp de asteptare din ce in ce mai mic, desi tramvaiul (se vede in capturi) e in spate.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: InfoTrafic.png

0

#22 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30455
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 martie 2026 - 20:26

Verificam. Multumim ca ai sesizat!

L.E. Am gasit ca sunt id-uri gresite pentru mai multe statii. Se va corecta.
0

#23 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 742
  • Inregistrat: 23 februarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 martie 2026 - 11:50

Astazi lipsesc vehiculele de pe linia 8
0

#24 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 martie 2026 - 12:17

Da, corect. E acelasi "fenomen" ca saptamana trecuta cand nu se "vedeau" E2-urile. Problema nu e din infoTrafic, ci cu datele ce vin de la dezvoltator. O sa sesizam catre ei.
0

#25 Useril este offline   ccos_77 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 07 noiembrie 08

Postat 04 martie 2026 - 07:28

Acum lipsesc tramvaiele de pe linia 5 ambele sensuri. Fizic ele circula.
2

#26 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 martie 2026 - 14:58

Am transmis :beer2:
1

#27 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Postari: 1599
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 04 martie 2026 - 16:48

02.03.2026
:eusa_think:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20260302_193528.jpg
  • Imagine atasata: 20260302_193534.jpg

1

#28 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 martie 2026 - 21:25

Da, ieri a lucrat ceva Radcom la sistem. Acum seara am verificat si la o citire a panoului pare totul ok:

Imagine atasata: madona.png
1

#29 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 martie 2026 - 21:30

Vezi postareaccos_77, la 04 martie 2026 - 07:28, a spus:

Acum lipsesc tramvaiele de pe linia 5 ambele sensuri. Fizic ele circula.

Avem promisiunea ca in acest week end se rezolva.
2

#30 Useril este offline   Andrey_18 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 14 septembrie 25
  • Locatia:Timișoara

Postat 05 martie 2026 - 07:49

Din nou lipsesc autobuzele de pe E2 ambele sensuri
0

#31 Useril este offline   ccos_77 

• Membru activ
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 07 noiembrie 08

Postat 05 martie 2026 - 10:55

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 04 martie 2026 - 21:30, a spus:

Avem promisiunea ca in acest week end se rezolva.

S-a rezolvat ieri undeva intre 15.00 si 16.30. Am verificat si acum si inca functioneaza. Sper sa nu "il repare" din nou in weekend. :)

1

#32 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 martie 2026 - 12:49

A! Nu! In week-end (din cate spuneau) se repara acest bug in general, nu faceam referire la vreo linie anume. :)
1

#33 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Postari: 1599
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 05 martie 2026 - 16:36

Și-a "revenit" linia 5. :)
1

#34 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 13 martie 2026 - 21:14

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 05 martie 2026 - 12:49, a spus:

A! Nu! In week-end (din cate spuneau) se repara acest bug in general, nu faceam referire la vreo linie anume. :)

S-a reparat. Nu am mai vazut vreo linie 'lipsa' saptamana aceasta :beer2:

Ar mai fi o problema care stiu ca NU tine de aplicatie:
Vagonul Bozankaya 1031 (proaspat reintrat in circulatie, cam de 1 saptamana) are o problema similara cu ce a avut 1035 anul trecut. Presupun ca nu transmite date GPS, pentru ca nu este "vazut" nici de aplicatie, nici de panouri (pe panouri, uneori apare - dar fara nr. de parc, alteori nu apare deloc). Ieri a fost pe 5, azi pe 4, dar in aplicatie nu apare deloc. De asemenea vagoanele 1037 si 1038 uneori "dispar" si reapar mai tarziu.
0

#35 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 martie 2026 - 21:54

Interesant e totusi ca in Radfleet apare vagonul fara probleme. O sa sesizez, poate se rezolva.

Imagine atasata: 1031.jpg
0

#36 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 14 martie 2026 - 13:52

M-am bucurat prea devreme :( (trebuia sa tac, sa nu-l jinx-ui :D)

Linia 18
Imagine atasata: 2026_03_14_13_50-Tur.PNGImagine atasata: 2026_03_14_13_50-Retur.PNG
0

#37 Useril este offline   fleetwood 

• Membru activ
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 04 iulie 19

Postat 14 martie 2026 - 14:23

InfoTrafic web a fost încă de la început și rămâne, din păcate, o struțo-cămilă, enervantă. Se pare că Tranzy a fost dat afară pentru varianta asta web, proprie - nasol. Cam care este economia făcută de STPT prin internalizarea (?!) unui serviciu care, de la începuturi, arată și funcționează prost și enervant?
Pe Chrome, PC, am făcut zoom (negativ) la 65%, și tot nu pot cuprinde întreg ecranul aberant, care redimensionează tot meniul când schimb sensul de deplasare al MTC-ului. Varză măreață ca design - de toată jena și ca utilizare practică. Nu știu ce absolvent de informatică, care a făcut facultatea în 7 ani, probabil, în loc de 3, a fost plătit pentru cam nimic.
1

#38 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 martie 2026 - 13:40

Vezi postareafleetwood, la 14 martie 2026 - 14:23, a spus:

Se pare că Tranzy a fost dat afară pentru varianta asta web, proprie - nasol.

Nici vorba! Total fals! :uimit2: Tranzy e o chestie mult mai vasta, pe care utilizatorul nu o vede. Cuprinde monitorizare si dispecerizare flota, gestiune revizii si piese de schimb, planificari ale vehiculelor si soferilor/vatmanilor, afisare pe panouri, etc. Nu avea cum sa fie inlocuita de infoTrafic ce e doar o interfata web ce incearca sa afiseze cum "se misca" MTC-urile pe o harta. Tranzy a fost inlocuita de AVL-ul de la Radcom, cei cu care am si inceput in 2008 acest proiect si care functiona in paralel cu Tranzy.

Citeaza

Varză măreață ca design - de toată jena și ca utilizare practică. Nu știu ce absolvent de informatică, care a făcut facultatea în 7 ani, probabil, în loc de 3, a fost plătit pentru cam nimic.

Pare o replica stereotip deja, ce denota multa frustrare cauzata de serviciile societatii. Am vazut-o intotdeauna din partea celor ce au pierdut tramvaiul, MTC-ul planificat nu avea sofer si in consecinta nu a mai venit deloc, le-a inchis soferul usa in nas, au fost prinsi si amendati de controlori, etc.
In prezent, toate aplicatiile ce functioneaza au aceleasi date ca cele afisate de infoTrafic, deci ai o gramada de variante din care sa alegi una ce sa le afiseze pe placul tau. (pentru PC, vezi pagina web a SMTT, pentru ceva asemanator, sau pur si simplu Google Maps)
STPT nu a platit nimic, niciunui absolvent IT, iarasi diseminezi informatii false, nebazate pe nimic, doar pe "se pare că". Colegul care a realizat-o a facut-o din proprie initiativa, in timpul liber (si-a pierdut multe dupa amieze si week end-uri pentru asta, fara vreo plata, asa cum insinuezi) Aceleasi replici ("cat or fi platit pe ea?", "niste IT-isti de la gradinita", "parca e realizata in Windows 95", etc) le-am mai auzit si atunci cand impreuna cu Cosmin am scos prima aplicatie pentru Android. Ne-au facut toti cum le venea la gura, de zici ca le-am bagat mana in buzunar si ca le-am instalat prin vreun hack aplicatia pe telefoane, fara voia lor, cand de fapt aplicatia nu a costat STPT-ul niciun ban sau vreo ora de munca platita pentru ea. A fost pur si simplu ceva realizat din hobby (pasiune), la fel cum a fost si city radar a lui Mihai si Vlad.

Citeaza

Pe Chrome, PC, am făcut zoom (negativ) la 65%, și tot nu pot cuprinde întreg ecranul aberant, care redimensionează tot meniul când schimb sensul de deplasare al MTC-ului.

Nu stiu exact la ce te referi dar banuiesc ca ai vrea ca pagina sa nu trebuiasaca derulata. (pentru asta ar trebui afisata o harta mult mai mica, banuiesc) Cat despre meniu, la mine functioneaza perfect, nu se redimensioneaza nimic cand schimb sensul (tot pe PC, tot cu Chrome). I-am propus lui Edi sa grupeze liniile pe tipuri de MTC, sa nu fie vizibile toate liniile in acelasi timp. (pe harta Tranzy, pur si simplu te pune sa selectezi dintr-un dropdown menu)

Vezi postareaPaul85, la 14 martie 2026 - 13:52, a spus:

M-am bucurat prea devreme :( (trebuia sa tac, sa nu-l jinx-ui :D)

Linia 18

Azi totul e ok pe linia 18. Mentionez inca o data (pentru critici): infoTrafic afiseaza datele pe care le primeste, nu e vina lui cand apare o problema de genul acesta.
1

#39 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 15 martie 2026 - 18:08

Postarea mea nu era menita sa fie o critica. Imi dau seama ca InfoTrafic este doar partea de front-end, iar datele vin din alta parte (Radfleet). De aceea am si mentionat mai sus cand am spus de vagonul 1031 ca stiu ca NU tine de aplicatie. Mai degraba am dorit sa fie un feedback constructiv, deoarece imi doresc ca lucrurile sa functioneze cat mai bine. Poate pe cei care se ocupa de partea de back-end ii ajuta sa stie cand si in ce context apar probleme (care da, din perspectiva utilizatorului final se vad "in aplicatie"), ca sa le poata rezolva. Si chiar am vazut multa bunavointa, atat pe partea de back-end (ca exemplu, cand am sesizat anul trecut problema cu vagonul 1035, a fost rezolvata, drept dovada, astazi se vede pe linia 1 in aplicatie Imagine atasata: 2026_03_15_18_06.PNG :coolspeak: ), cat si pe partea de aplicatie (InfoTrafic).

Da, vad ca pe 18 apar astazi firobuzele (chiar este si unul din firobuzele noi lungi, 1802 :) ). Ieri, din ce am observat, apareau de dimineata si au reaparut seara, doar candva pe la mijlocul zilei a fost ceva problema.

De asemenea, sunt convins ca nu faptul ca aveau o interfata web a fost problema cu Tranzy. Si Csuki are, si nu vad sa fie vreo problema, de asemenea si in Google Maps apar vehiculele.
0

#40 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 martie 2026 - 18:43

Vezi postareaPaul85, la 15 martie 2026 - 18:08, a spus:

Postarea mea nu era menita sa fie o critica.

Nici raspunsul meu nu iti era adresat tie, ci criticilor :)
Ale tale sunt observatii bine venite. (critica constructiva)

L.E. Imi spune Edi ca dimensiunea ferestrei este dictata si de numarul de statii ale liniei respective, cele afisate in stanga ecranului. Iata un exemplu de pe E3, una din liniile cu foarte multe statii:

Imagine atasata: size.jpg
1

Arata acest topic

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi