03.07.2025
Nord One Brediceanu - strada de legătură
Nord One Albedra; pe strada P.I.Zaicu (T1-finalizat; T2-in constructie)
Postat 21 iulie 2025 - 18:19
Gioco, la 21 iulie 2025 - 08:13, a spus:
18.07.2025
Mi se pare aiurea ca pe o parte să pună dale crem și pe cealaltă parte dale gri. Iar "bonus" este umplutura cu pietriș (vezi pozele 3 și 4).
Mi se pare aiurea ca pe o parte să pună dale crem și pe cealaltă parte dale gri. Iar "bonus" este umplutura cu pietriș (vezi pozele 3 și 4).
Aia e trotuar + pista de biciclete? E foarte îngust trotuarul și parcă văd că pietonii vor folosi exclusiv pista.
Cât de frustrant e că niciunde în Timișoara nu e nimeni în stare să facă infrastructură pietonală+velo la dimensiuni cât de cât rezonabile.
.jpg)
Aceasta postare a fost editata de Lotilyx: 21 iulie 2025 - 18:21
Postat 22 iulie 2025 - 01:43
Imi vine sa rad cand ii aud de locuinte sustenabile. Toate blocurile noi au zeci de metri patrati de fatada cu tencuiala decorativa la un apartament si zero panouri solare pentru a fi chiar sustenabila.
Cat o sa coste intretinerea piscinei per apartament?
Locatia este super si privelistea nu o sa fie blocata in viitor de alte blocuri. Pacat de dotari care aduc costuri mari de intretinere cum ar fi piscina. Cine vrea balaceala, sa mearga la Amazonia.
Cum o sa evolueze preturile din august? Nord One va fi unul din dezvoltatorii care o sa reziste apocalipsei bolojan.
Cat o sa coste intretinerea piscinei per apartament?
Locatia este super si privelistea nu o sa fie blocata in viitor de alte blocuri. Pacat de dotari care aduc costuri mari de intretinere cum ar fi piscina. Cine vrea balaceala, sa mearga la Amazonia.
Cum o sa evolueze preturile din august? Nord One va fi unul din dezvoltatorii care o sa reziste apocalipsei bolojan.