STP Timișoara Forum: Calea Bogdanestilor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Calea Bogdanestilor Strada + linie de tramvai - Constructor: SCT & as - finalizat

#541 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 17 decembrie 2023 - 10:40

https://specialarad....-nicolae-iotcu/

Pentru cine e curios sa afle mai multe despre istoria firmei Syl con trans.. Si cum fac băieții deștepți afaceri cu statul...
2

#542 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1456
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 17 decembrie 2023 - 10:51

Am intrat pe site-ul lor. Absolut toate lucările sunt cu statul. De fapt, SCT nu este altceva decât varianta Tel Drum de Arad. Ok...câștigi licitațiile cum le câștigi, dar nu îți bate joc de lucrări.
3

#543 Userul este online   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 17 decembrie 2023 - 11:00

Imagine postataImagine postataDe la 10 metri in fata casei s-a trecut la parcarea interzisa si un trotuar cu pista de bicicleta. Majoritatea nu sunt curiosi sa isi bage masina in curte, este incomod sa tot deschizi-inchizi poarta.
Experienta ar trebui sa aiba, inseamna ca nu au oameni calificati pentru ca nu ii platesc bine. Asta ma gandesc ca este explicatia si la SDM ca a durat o luna de zile sa asfalteze 500 de metri pe Calea Sagului.

Imagine postata In Timisoara este dubios ca Syl Con Trans a schimbat solutia din caietul de sarcini si licitatia de la Pasajul Popa Sapca, de la impingere de doua culee la culee facuta Lego din bucati cu inchidera circulatiei feroviare o saptamana si nimeni nu a vazut o problema (legala) din asta.
6

#544 Useril este offline   Infra 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 27 februarie 16

Postat 17 decembrie 2023 - 15:21

Oare bucla de la capătul străzii Dunărea se mai construiește?
0

#545 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 17 decembrie 2023 - 15:27

La primavara se va face
1

#546 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 18 decembrie 2023 - 10:17

Vezi postareaDoppler, la 17 decembrie 2023 - 11:00, a spus:

Majoritatea nu sunt curiosi sa isi bage masina in curte, este incomod sa tot deschizi-inchizi poarta.

un sistem de automatizare la porti e 1200-1400 ron. cu montaj ajunge la 2400 sa zicem. daca e incomod sa se dea jos sa deschida poarta pot sa-si monteze o automatizare.
daca politia isi face treaba si da amenzi nu o sa mai fie asa incomod.
10

#547 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior

Postat 20 decembrie 2023 - 09:15

19.12.2023

Teste la sistemul de irigare în zona organizării de șantier, aproape de strada Madona.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20231219_165422.jpg
  • Imagine atasata: 20231219_165349.jpg
  • Imagine atasata: 20231219_165356.jpg

Aceasta postare a fost editata de Gioco: 20 decembrie 2023 - 09:17

6

#548 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 decembrie 2023 - 20:44

Noroc ca avem pozele astea, ca nu cred ca o sa vedem sistemul functional vreodata. Cred ca va aduceti aminte de sistemul ce trebuia sa spele Vacarescu automat, sau de sistemul automat de aspersoare din parcul de la Uzina de apa ce nu cred sa fi mers macar o data dupa receptie, etc.
5

#549 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior

Postat 25 decembrie 2023 - 19:21

24.12.2023

S-au (re)poziționat băncile din stații.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 20231224_083030.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_083045.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_083051.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_083653.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_083712.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_084040.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_084047.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_084108.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_104932.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_104945.jpg
  • Imagine atasata: 20231224_104952.jpg

5

#550 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 09 septembrie 19

Postat 25 decembrie 2023 - 23:49

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 20 decembrie 2023 - 20:44, a spus:

Noroc ca avem pozele astea, ca nu cred ca o sa vedem sistemul functional vreodata. Cred ca va aduceti aminte de sistemul ce trebuia sa spele Vacarescu automat, sau de sistemul automat de aspersoare din parcul de la Uzina de apa ce nu cred sa fi mers macar o data dupa receptie, etc.

Absolut orice sistem pe lumea asta necesita intretinere, iar irigatia pe o portiune asa de mare nu este o operatiune triviala (cedeaza: ba aspersorul, ba legaturile, ba electrovalva, ba alimentarea electrica, etc, etc).
Asa simt si eu .. se vor face niste poze .. si dumnezeu cu mila cu instalatia aia. Cel mai probabil se va inchide valva si asa va ramane pentru totdeauna. Chiar m-ar mira si m-ar impresiona sa fie altfel.
3

#551 Userul este online   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 02 ianuarie 2024 - 11:32

10

#552 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 02 ianuarie 2024 - 14:42

la minutu 6:50 alt exemplu Imagine postataImagine postata de maimute proaste... MAMA lor de garaje... Nu vreau sa-mi imaginez cum va arata banda 1 dupa deschidere, sau parcati pe trotuar in dreptul porti. Ar fii aratat mai frumos cu niste stalpi decat uratanile alea deai impiedica sa parcheze pe trotuare.
3

#553 Useril este offline   Gioco 

• Membru senior

Postat 06 martie 2024 - 21:35

Cu excepția câtorva coșuri de gunoi care au rămas între Cetății și Macilor (doar pe partea dreaptă), toate celelalte...au "dispărut"! :eusa_think: Mă rog, au rămas cele din refugii.
0

#554 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 12 martie 2024 - 15:10

Nasol, poate-l mai ia din dalta pana termina lucrarea :)) Pe filmare se vede ca se urca pe bordura autocarul de pe banda 2 sa dea cu spatele :Facepalm_emote_gif:
3, 2, 1... stire pe opiniapnl.ro ca le-a scapat asta, sursa pressalert :))

Citeaza

Premiera mondială a administrației Fritz – bulevardul din Timișoara pe care nu încap două autocare

Un cititor PRESSSALERT.ro a trimis mai multe imagini în care se vede cum Calea Bogdăneștilor s-a blocat, recent, atunci când un autocar a avut o problemă tehnică, iar un altul nu a avut loc să treacă pe a doua bandă. Circulația a fost dată peste cap, iar nervii șoferilor întinși la maxim.
Imagine postata
Imagine postata

https://www.pressale...-doua-autocare/

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 12 martie 2024 - 16:06

2

#555 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 martie 2024 - 20:28

Exact ce spuneam in topicul paralel despre Cetatii: "nu circula doar masinute electrice gen Tazzari si Renault Twizy, Spark, Matiz, Tico, ci mai sunt si camioane, autobuze de felul celor articulate ale STPT, etc."
1

#556 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 13 martie 2024 - 16:05

E un fel de ala-bala-portocala-cine-drq-a-ingustat-banda-esti-chiar-tu. Sunt mentionati aici de la Ciuhandu, la Robu, la Fritz, la ADR Vest, nu am inteles, daca sunteti altii mai perspicace poate treceti concluzia aici :)) Ce e clar, e ca am avut o sansa si am dat cu palma la shit sa facem ceva calumea si vom suferi tot noi locuitorii, ca astia azi sunt in functie, maine nu mai sunt. Ne mai auzim peste 50 de ani :D
,

Citeaza

Bogdăneștilor, „drum comunal” cu două benzi, acuză liberalii. Dimensiunea actuală apare și în documentele fostei administrații

Când a fost aprobată lățimea tramei stradale de 2,75 metri?
În ciuda celor reclamate de liberali, de fapt, pe Bogdăneștilor, indicatorii tehnico-economici fuseseră aprobați în 2019, deci pe vremea administrației Robu. Atunci, s-a stabilit și ca lățimea tramelor stradale să fie de 2,75 metri, totul purtând semnătura lui Culiță Chiș. Prima hotărâre de consiliu local de aprobare a proiectului și cheltuielilor este 254/2019 (disponibilă AICI). Aceasta a fost modificată ulterior prin HCL 413/2020 (disponibilă AICI), dar prevederile din anexe privind lățimea au rămas neschimbate.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Timișoara au spus pentru Tion că această variantă nu ar fi decât una dintre propunerile trimise, realizate în etapa de proiect tehnic. ADR Vest, însă, nu a aprobat acea variantă. În schimb, a fost cea actuală, cu 1,5 metri lățime la benzile de bicicliști.

În orice caz, anticipând că și în cazul șantierului de pe Bogdăneștilor vor apărea aceleași discuții privind cine este inițiatorul proiectului, ca pe Cetății, ar fi de spus că și aici, ca și în cazul proiectului de pe Cetății, exista un studiu de fezabilitate de pe vremea administrației Ciuhandu, pe care administrația Robu l-a considerat învechit și inadecvat. Astfel, prin STPT, s-au achiziționat serviciile de realizare a unuia nou.

Că lățimea a fost sau nu modificată de actuala administrație, ar fi de amintit și că primarul Dominic Fritz nu a avut ceva împotriva lățimii benzilor de pe Cetății și Bogdăneștilor.

https://www.tion.ro/...tratii-1823675/

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 13 martie 2024 - 16:07

2

#557 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 13 martie 2024 - 16:30

cu alte cuvinte cand e de bine toti striga ca e al lor, cand e de rau toti zic ca e alalalt devina.
iar situatile in care nu au loc doua masini mari una pe langa alta sunt si o sa fie foarte rare. deci pana atunci sa ne bucuram de reabilitare si sa speram ca cocalarii care parcheaza pe pista de biciclete desi au curte o sa fie amendati pana se obisnuiesc sa nu mai parcheze asa.
7

#558 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 martie 2024 - 18:36

Citeaza

nu vrem să se circule în mijlocul orașului ca pe autostradă

Afirmatia asta imi aduce aminte de cea a prostului de Basescu ce zicea ca Romania nu are nevoie de autostrazi... -_-

Daca legea prin norme si reglementari prevede 3,5 metri latime pentru o banda (am postat deja pe forum documentul respectiv), nu cred ca un HCL poate in mod legal sa prevada altceva.

@DanielT La ce te referi cand spui ca:

Citeaza

Astfel, prin STPT, s-au achiziționat serviciile de realizare a unuia nou
?
-3

#559 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 14 martie 2024 - 07:30

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 13 martie 2024 - 18:36, a spus:

Afirmatia asta imi aduce aminte de cea a prostului de Basescu ce zicea ca Romania nu are nevoie de autostrazi... -_-
?

@Florin, o fi asa cum spui, dar esti administratorul forumului, din pacate nu o poti zice cum ai facut-o, trebe sa editezi postarea :)

Legat de articol, eu am niste "mici" intrebari:

-"cititorii" aia, care au trimis imaginile si care filmeaza, cum se face ca sunt chiar 2 (mai fuge unul prin spatele masini la un momendat in filmare), si sunt asa bine pregatiti sa i-a imagini din toate unghiurile;

-apoi, un autocar cu trapa de la motor ridicata, nu inseamna ca are neaparat o defectiune tehnica, e umpic cam ciudat ca "s-a defectat" chiar in fata scolii si are si o foaie in partbriz;

-benzile intradevar, ingreuneaza trecerea a doua vehicule mai mari (nu neg ce se vede in filmare), dar chiar si cel mai mare camion pe care il are in dotare armata romana nu are decat 2,5m si el, da mai pui oglinzile, dar se pot ocolii, daca e un caz exceptional sa zicem. Incadrat cum trebuie se poate trece, ambele autocare au in jur de 2.5, pentru cine nu ma crede vedeti cartea tehnica pentru dimensiuni (Neoplan Tourliner P21 si Mercedes Irizar);

-tot de benzi, dimensiunea nu e aceeasi ca si pe Cetatii? Daca da, cum se face ca acolo cand s-a mers la o banda pe sens drumul era lat, iar apoi s-a ingustat?

-Nenea care era "pilot" pe autocarul gri, daca a considerat ca trebuie sa se opreasca pentru ca are defectiune, de ce nu a tras cu usa acolo unde nu era gard, sa poata iesii mai usor, nu sa trebuiasca sa fie pe mijloc, sa nu mai poata trece nimeni de el...

-si sa mai zic ceva de titlul articolului? :rad_masa:

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 14 martie 2024 - 07:30

3

#560 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 14 martie 2024 - 10:57

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 13 martie 2024 - 18:36, a spus:

Daca legea prin norme si reglementari prevede 3,5 metri latime pentru o banda (am postat deja pe forum documentul respectiv), nu cred ca un HCL poate in mod legal sa prevada altceva.

@DanielT La ce te referi cand spui ca:
?

Nu cred ca exista in Timisoara un drum care sa aiba benzi de 3.5 metri latime, nici macar Take Ionescu nu are latimea asta.
Mai jos sunt benzile de la semaforul din dreptul ING pe Take Ionescu....nu a plans nimeni pana acuma...dar propaganda ciorii vopsite (pe par)...

Imagine atasata: Capture.JPGImagine atasata: Capture2.JPG

Aceasta postare a fost editata de Andu: 14 martie 2024 - 10:59

5

Arata acest topic

• (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30