Gygyman6, la 22 ianuarie 2023 - 20:19, a spus:
Nu stiu cum sa interpretez postarea ta, ca una serioasa sau una ironica...
Dar daca as avea memorie scurta, n-as mai comenta nimic la postarea ta.
Insa cum nu am memorie scurta, nu ma pot abtine sa nu comentez...

Mi-aduc aminte ca erai foarte nerabdator cu multe lucruri si cumva pe buna dreptate, Acum vi si imi/ne spui ca ar fi bine sa avem totusi rabdare ca lucrurile se vor face intr-o buna zi. Ai dreptate. Multe dintre viziunile mele s-au facut dupa 40 - 45 de ani de la incoltirea lor in mintea mea. Am scris despre ele si nu este vorba de chestiuni de interes personal.
Sa inteleg ca ai trecut intr-o alta etapa a vietii? Cu mai multa rabdare si intelegere. E bine si asa!
Dar totusi parca nu este deloc normal sa astepti 10 ani sau mai mult dupa un trotuar pe o strada de vreo 300 m (cred ca dalele era doar pe o portiune a strazii), pe o strada circulata pietonal.
Nu este normal sa astepti ani de zile pentru niste lucruri marunte. Nu este normal sa astepti ani de zile pentru repararea treptelor la WC-ul public de la Opera, nu este normal sa astepti 10 ani sau mai mult pentru repavarea statiei de tramva de la Posta Mare, pavaj executat cu pomi pe peronul statiei iar apoi sa vi sa tai pomii si sa lasi butucii acolo, nu este normal sa ai zeci de diferiti stalpi prin oras care si-au pierdut utilitatea cu ocazia diferitelor lucrari de modernizare si sa ramana in picioare peste 10 - 15 ani pana acum si cinestie cat de acum incolo...
Iata trei stllpi aproape lipiti unul de altul dar fiecare cu treaba lui. Fiecare a ajuns acolo cu ocazia unor lucrari...Ultima lucrare mare in zona a fost prin 2005 - 2006 (zic din memorie) cand a fost modernizata strada Resitei (Iuliu Maniu acum). Acusi se fac 20 de ani.

Iata un stalp inalt de beton care candva avea alta misiune iar de 15 - 20 de ani sustine un ... semafor...

Oare cati ani mai trebuie sa treaca ca sa vedem o oarecare ordine din acest punct de vedere?
PS Pozele sunt facute in 3 mai 2014, aproape cu noua ani in urma.