STP Timișoara Forum: Inelul IV - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Inelul IV

#681 Userul este online   CataM 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14
  • Sexul:masculin

Postat 05 octombrie 2021 - 21:17

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 05 octombrie 2021 - 21:05, a spus:

Ce fain era un pasaj aici, la ce trafic e. :rolleyes:
Da.

Pe direcția de ieșire/întrare in oraș. Cred ca acolo e fluxul mai mare.

La fel si in intersecția cu calea Aradului, si acolo ar fi mers un pasaj.

Sent from my Samsung Z Flip3 using Tapatalk
2

#682 Useril este offline   Ionut_Daniel 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 05 octombrie 21

Postat 06 octombrie 2021 - 07:56

@CataM Cuiul in gard era doar o metafora, dar tu nu ai cum sa iti dai seama caci esti cu ochii dupa virgule.
Nu, nu s-au activat razboinicii.
In legatura cu cutia de la gaz cauta cateva pagini in urma, sunt ceva explicatii despre subiect. Asta inainte sa arunci cu noroi.
Nici eu nu sunt multumit de ritmul noii administratii, asta ca sa nu zici ca sunt omul lor.
-1

#683 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 09 septembrie 19

Postat 06 octombrie 2021 - 09:26

Vezi postareaIonut_Daniel, la 06 octombrie 2021 - 07:56, a spus:

@CataM Cuiul in gard era doar o metafora, dar tu nu ai cum sa iti dai seama caci esti cu ochii dupa virgule.
Nu, nu s-au activat razboinicii.
In legatura cu cutia de la gaz cauta cateva pagini in urma, sunt ceva explicatii despre subiect. Asta inainte sa arunci cu noroi.
Nici eu nu sunt multumit de ritmul noii administratii, asta ca sa nu zici ca sunt omul lor.

@Ionut_Daniel: si care sunt explicatiile pe acest subiect cu tevile de gaz? Iti spun eu: nici una oficiala (inafara de cea care nu s-a concretizat), decat pareri emise pe zvonuri din popor.
Robu (asa depasit cum era) mai mergea pe santier pentru verificari/mobilizari, dupa care, daca era cazul venea cu un comunicat referitor la probleme si solutii.
De cate ori a fost Fritz pe acest santier, sau macar unul din cei 10 consilieri si sa vina cu un comunicat referitor la situatia dezastruoasa din teren si propuneri/termene?
S-a lucrat orbeste si fara viziune (avari multiple de: curent / apa / internet) si se continua trendul si la nivel de asfalt. Intre primarie / constructor si operatori exista 0 (zero) comunicare!
Mai emite din cand in cand, Latcau cate o parere de la distanta cum ca ar putea fi finalizat in cateva zile .. doar un om care nu a fost pe teren, sau este rupt de realitate poate emite asemenea ineptii.
Pentru cine nu a fost recent, asfaltul proaspat turnat a fost din nou ciuruit peste tot si bineinteles pe alocuri prost semnalizat, am sa revin cu poze de pe traseul de slalom.
Cum zicea cineva pe aici, pe omul de rand il intereseaza efectiv rezultatele si mai putin odele intre membrii de partid, sau lauda de sine.
1

#684 Userul este online   CataM 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 09:32

Tu ești cu metaforele, eu sunt cu ironiile si sarcasmul. Fiecare cu treaba lui.

Stimate coleg, pur si simplu nu ma interesează justificările scoase din joben de ăștia din primărie pentru a-și masca incompetența crasă de care dau dovada de un an de zile.

Aici e teava de gaz, la Catedrala e pavajul, la Opera sunt dungile de pe placi, la fântâna cu pești, peștii cred ca sunt de vină, la strada Constantin Prezan e moș Crăciun și tot așa!

Dacă vouă va convine cum merg lucrurile, ghinion!
Mie nu.

2

#685 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 09:40

@CataM: N-au fost in stare sa puna umbrelutele colorate pe Alba Iulia, care erau de efect si mai ascundeau din slutenia cladirilor nerenovate (din categoria "fa rai din ce ai") ce sa mai vorbim de restul .. gen Colterm? :)
1

#686 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 10:13

1

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_20211006_104338.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104440.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104522.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104545.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104551.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104631.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104713.jpg

0

#687 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 10:14

2

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_20211006_104745.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104845.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_104926.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_105030.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_105051.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_105122.jpg
  • Imagine atasata: IMG_20211006_105131.jpg

0

#688 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1448
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 06 octombrie 2021 - 12:18

cred ca este destul de evident dupa capacele de canal si borduri ca mai urmeaza un strat de asfalt
1

#689 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 06 octombrie 2021 - 12:20

Vezi postareaCataM, la 05 octombrie 2021 - 21:14, a spus:

Am altă treabă, de aia.

Ți se pare doar.

De ce să bat un cui în gard, dacă gardul nu mi-a făcut nimic? N-as vrea să-ți iau locul de muncă.

Mai pune și tu niște virgule, pe alocuri...nu strică deloc.

S-au activat războinicii?

Razboinicii trotinetisti :rad:
0

#690 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 12:23

Vezi postareaBogdan_tmtm, la 06 octombrie 2021 - 10:14, a spus:

2

Cand vad parapetul ala imi zine sa zic doar atat: FMM Latcau
0

#691 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 06 octombrie 2021 - 13:05

Vezi postareaMHN, la 05 octombrie 2021 - 18:23, a spus:

Imi place cum este pozitionat sensul. Solutia aleasa este corecta avand in vedere ca Grigore Alexandrescu nu are continuitate clasica in intersectie.

Insa ma intreb pe unde va trece tramvaiul cand linia 4 va fi prelungita pana la noul spital sau dincolo de el?... :D ...
Sau nu va mai trece tramvaiul pe acolo?...
2

#692 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 06 octombrie 2021 - 14:28

Vezi postareanabucodonosor19, la 06 octombrie 2021 - 12:23, a spus:

Cand vad parapetul ala imi zine sa zic doar atat: FMM Latcau

Esti greu de cap...Poate e prea urat spus dar a mai scris un coleg pe paginile anterioare ca nu se poate face nimic acuma...nu poti sa schimbi solutia ca asa vrei tu intr-un proiect castigat la o licitatie cu un caiet de sarcini clar!

Daca vrei mergi si injura vopsitu, il gasesti in Soarelui sau Bocsig.

Aceasta postare a fost editata de Andu: 06 octombrie 2021 - 14:42

0

#693 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 14:52

Vezi postareaAndu, la 06 octombrie 2021 - 14:28, a spus:

Esti greu de cap...Poate e prea urat spus dar a mai scris un coleg pe paginile anterioare ca nu se poate face nimic acuma...nu poti sa schimbi solutia ca asa vrei tu intr-un proiect castigat la o licitatie cu un caiet de sarcini clar!

Daca vrei mergi si injura vopsitu, il gasesti in Soarelui sau Bocsig.

Pai nu s-a laudat Latzau ala ca a modificat trotuarele si le-a facut mai late, nu se lauda el cum corecteaza proiectele cu hibe ale vechii administratii? Cum incheie el proiectele la toti nasturii? Cum el nu are niciun proiect nou in afara trasarii unor linii numite piste de biciclete, ar putea macar sa le corecteze pe astea ale lui Roibu.

Cred ca e la fel de greu de cap ca tine, de fapt sunt convins
0

#694 Useril este offline   Ionut_Daniel 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 05 octombrie 21

Postat 06 octombrie 2021 - 14:56

@Mile O solutie ar fi trecerea tramvaiului in diagonala prin ovalul sensului.
0

#695 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ
  • Postari: 578
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 06 octombrie 2021 - 15:06

^^
La Szeged există un sens giratoriu unde se intersectează două linii de tramvai, soluția găsită e una foarte bună(chiar dacă sensul din Szeged este unul convențional, de formă circulară).

În altă ordine de idei, sunt curios dacă vor pune niște indicatoare mai civilizate înainte de intrarea în acel sens giratoriu la ieșirea din oraș, având în vedere că DN6 este drumul care duce spre granița cu Ungaria(iar indicatorul actual cu "Cenad-79" nu este unul foarte sugestiv), și sper să scăpăm de aceasta meteahnă cu indicarea(de cele mai multe ori) doar a punctului de frontieră pe "tablă", în loc să apară și un oraș de peste graniță, în cazul menționat, Szeged,sau chiar Makó.

Aceasta postare a fost editata de Janto A.: 06 octombrie 2021 - 15:08

1

#696 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 06 octombrie 2021 - 15:25

Vezi postareanabucodonosor19, la 06 octombrie 2021 - 14:52, a spus:

Pai nu s-a laudat Latzau ala ca a modificat trotuarele si le-a facut mai late, nu se lauda el cum corecteaza proiectele cu hibe ale vechii administratii? Cum incheie el proiectele la toti nasturii? Cum el nu are niciun proiect nou in afara trasarii unor linii numite piste de biciclete, ar putea macar sa le corecteze pe astea ale lui Roibu.

Cred ca e la fel de greu de cap ca tine, de fapt sunt convins

Unele lucruri se pot face, in limita legii, daca se punea problema sa mute gardul acela cativa cm era posibil. Sa inlocuiesti gardul nu se poate fara alt proiect si alti bani.

Dar cand vrei doar sa comentezi pentru ca nu iti place tie ceva sau ca esti partinitor PNL (vezi CataM) atunci normal ca doar asta o sa faci; la fel ca Robu, zi de zi, 4 ani de zile.

Eh, pentru ca balanta sa fie cat de cat egala, am sa fiu aici la fiecare derapaj neuronal si racnete de pestera si am sa explic cum legile facute de fostele partide blocheaza pe oricine vrea sa schimbe ceva. Fie ca e vorba de un gard de protectie, de tevi de gaz sau de organigrama primariei. Lucrurile bine facute si corect dureaza peste tot, cu atat mai mult in Romania. Multi bolnavi de instant gratification "eu, eu eu, mie sa mi se dea, mie sa imi fie bine", cand o sa treaca etapa asta de individualism gresit inteles cand a fost preluat din state poate ca o sa avem o sansa. Cand oamenii o sa fie dispusi sa accepte un proiect pe 10+ ani putem vorbi de civilizatie, pana atunci sa va bucurati de benzi late, ghertoi in trafic, pasaje comuniste reesapate si noxe de la tobe sport. "Am mai inaugurat un petic de asfalt - URAAAA" ...penibil.
4

#697 Useril este offline   brudu 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 25 octombrie 16

Postat 06 octombrie 2021 - 15:35

Vezi postareaCataM, la 05 octombrie 2021 - 19:17, a spus:

Țeava de gaz e tot acolo, in mijlocul drumului.
Bravo băieții de la primărie, aveți capacitatea de a manageria o lucrare ca la carte!
Ca-n Germania la Paris, cum era o vorbă celebră.

Timișorenii vă merită cu vârf si îndesat.

Teava de gaz nu mai este acolo, a fost mutata de luni. Probabil ca filmarea a fost facuta in weekend.
1

#698 Userul este online   CataM 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 15:38

Doamne ajută! E o adevărată performanță pentru ăștia.

Eu trecusem săptămâna trecută pe acolo si era in picioare.

0

#699 Userul este online   CataM 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 15:50

[quote name='Andu' timestamp='1633526732' post='181561'

Dar cand vrei doar sa comentezi pentru ca nu iti place tie ceva sau ca esti partinitor PNL (vezi CataM) atunci normal ca doar asta o sa faci; la fel ca Robu, zi de zi, 4 ani de zile.

[/quote]

Ești in pic pe lângă subiect, stimate coleg.

In primul rând nu sunt fan penele, am fost foarte fericit ieri, "cuie mîțu".

In al doilea rând, eu mi-am mai scos capul din fund in ultimii 4-7 ani si am umblat prin țară destul de mult încât sa observ lucrurile făcute la noi în oraș.
Bun, ca pe tine te doare la bască de pasaje si străzi lărgite, aia e strict treaba ta, e dreptul tău sa locuiești pe o uliță sau in pădure.

Ca vrei tu sa aduci echilibru aici pe forum, unde colcăie de userei, mi se pare chiar drăguț din partea ta, sincer. Nu cred ca citești forumul care trebuie.

Ca vreau eu sa comentez si sa îmi expun părerea, sa critic sau sa-i iau la mișto pe unii plătiți din banii mei...cred ca am voie, nu?
Știu ca voi aveți apucături totalitare (vezi ce se întâmplă în primărie acum), dar ma doare fix la bască de părerea voastră.

Dacă va deranjează atât de mult ca unii nu il pupă în c@r pe Latcau, ghinion, treceți peste postarea mea si vedeti-va de treabă!

Până atunci, rămâne realitatea cruntă din teren. Orașul se degradează pe zi ce trece.

Atenție, winter is coming! Vă vor da ăștia căldură cu porția.
Baftă.

0

#700 Useril este offline   Bogdan_tmtm 

• Membru activ

Postat 06 octombrie 2021 - 16:34

N-o sa mai vrea sa auda nimeni de "revolutia bunei guvernari" in ritmul asta.
Unii zic ca n-a trecut decat un an .. stati sa vedeti dupa ce trec 4! :)))))
Toxici si ipocriti in campanie, incompetenti si mincinosi post-campanie (pacat de oamenii cu intentii bune care sunt pe acolo).
Unde e Ana M. sa se mai dea in scaunul cu rotile prin lucrariile in stadiu de executie? :)
La tronsonul acesta se putea intervenii in multe detalii sa fie facute cum trebuie, nu in stilul hei-rup clasic, iar aici nu au nici o scuza.
Inclusiv legaturile cu trotuarele zonelor rezidentiale, s-a raspuns sec la sesizare ca vor fi facute dupa, cand puteau sa fie realizate de SDM intre timp (au avut luni de zile) si integrate frumos de catre SuperConstruct fara sa mai necesite un santier dupa. As spune ca ignoranta este cuvantul cheie in cazul acestui proiect.

Aceasta postare a fost editata de Bogdan_tmtm: 06 octombrie 2021 - 16:46

0

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »