In alte tari multe se intampla diferit, chiar daca unele chestii sunt de bun-simt.
Dupa 6 ani de santier...au constatat si ei ceva. Problema la noi e ca autoritatile dorm in post. Da ce ne dorim noi mai bun cand multi sunt rezultatul valorilor societatii pe care o avem?
Trec destul de des pe langa IPJ Timis si nu are nimeni nici o problema cu masinile parcate pe trotura chiar sub botul lor. Ba chiar cateodata sunt masini chiar in poarta parcate, ba odata o masina a oprit in poarta sa povesteasca cu unul(posibil politist) (da ocupa si prima banda din sosea), dar hei unde e problema?!
Sa fim seriosi ca Fritz nu se poate sesiza cu absolut orice problema din oras... Nu am mai vazut locala sa patruleze la pas de ani buni. Ca sa nu zic ca ei nu vad masinile abandonate decat daca le face cineva sesizare...
Si revenind la gunoaie... Chiar e greu sa vrei sa le arunci civilizat. O sa las doar intrebarea aceasta aici, eu nu ii stiu solutia practica. La teorie stiu pe multi care sunt buni.
Am un bax de polistiren, de la ambalaje... Mobila, electrocasnice, etc. Stiati ca Retim oficial nu ridica astfel de deseuri?! (nici macar la punctul de colectare) si daca vrem sa fim corecti, unde il aruncam?
Aceasta postare a fost editata de michidutza: 21 septembrie 2021 - 07:11