Extindere Mareșal Constantin Prezan, fosta Lidia, la patru benzi Constructor: STRABAG
Postat 30 ianuarie 2021 - 12:57
Ce rahat de proiect ar trebui? Se inlocuieste o teava ruginita cu alta noua. E o lucrare de reparatie/intretinere, nu o lucrare noua, de la zero. Se respecta traseul existent si se folosesc aceleasi materiale ca in proiectul initial.
Postat 30 ianuarie 2021 - 16:02
Dar asa scump ar fi o inlocuire de conducta? Suma respectiva nu s-ar recupera daca nu se mai sparge strada proaspat reabilitata pentru inlocuirea ei?
Sper sa se dea lege ca daca exista proiect de largire/reabilitare strada si alt proiect de inlocuire conducta, sa le cupleze.
Sper sa se dea lege ca daca exista proiect de largire/reabilitare strada si alt proiect de inlocuire conducta, sa le cupleze.
Postat 30 ianuarie 2021 - 16:04
Sunt câteva postări care lămuresc (oarecum) subiectul. Vezi postările din 16 și 28 octombrie.
Eu nu îmi aduc aminte vreo investiție publică mai serioasă care să se fi desfășurat "ață".
Eu nu îmi aduc aminte vreo investiție publică mai serioasă care să se fi desfășurat "ață".
Postat 27 februarie 2021 - 10:38
sincer, decat sa fi grabit lucrarile si sa fi fortat o deschidere cum se facea pana nu demult ( gen inaugurare de ziua primarului si apoi inca 2 luni de retusuri) mai bine sa le faca cum trebuie si sa taie panglici cand e totul finalizat 100%
Postat 27 februarie 2021 - 12:24
Se vede ca nu locuiești în zona afectată de oprirea lucrărilor.
Sincer, mai bine se deschidea acu' 2 luni cu 80% din lucrări finalizate, urmând apoi a se face retușuri și amenajări mai ușoare "sub circulație cu restricții".
Îmi aduc aminte cum s-a făcut în 2012 la pasajul Michelangelo. Trebuia sa fie un imbecil Robu sa țină oprita complet circulația 2 ani de zile pana a fost gata 100%.
Înțeleg ca forumul e un fan-club al actualului primar dar hai sa fim totuși oameni raționali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sincer, mai bine se deschidea acu' 2 luni cu 80% din lucrări finalizate, urmând apoi a se face retușuri și amenajări mai ușoare "sub circulație cu restricții".
Îmi aduc aminte cum s-a făcut în 2012 la pasajul Michelangelo. Trebuia sa fie un imbecil Robu sa țină oprita complet circulația 2 ani de zile pana a fost gata 100%.
Înțeleg ca forumul e un fan-club al actualului primar dar hai sa fim totuși oameni raționali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat 27 februarie 2021 - 16:44
Printr-o anexă la bugetul național (anexă aprobată azi) s-au obținut fonduri suplimentare pentru județul Timiș și Timișoara. Mai concret, pentru șantierul de pe Prezan sunt prevăzuți 18.000.000 lei.
Anexa cu sumele defalcate este spre sfârșitul articolului.
https://economie.hot...icare-video.htm
Citeaza
Finanțarea obiectivului ”Modernizare și extindere la 4 benzi str. Mareșal C-tin Prezan (Lidia) - Venus” -18.000 mii lei
Anexa cu sumele defalcate este spre sfârșitul articolului.
https://economie.hot...icare-video.htm
Postat 13 aprilie 2021 - 14:53
Am descoperit canalul acesta de Youtube. A făcut filmări din dronă cu Lidia și cu Sudului.
Strada Lidia, 12 aprilie
Strada Lidia, 12 aprilie
Postat 16 aprilie 2021 - 21:13
dar cu masina asta de mutat copaci ce s-a intamplat? https://www.opiniati...time/07/02/2017