STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#3541 Useril este offline   link 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 03 noiembrie 20

Postat 25 ianuarie 2021 - 16:11

Eu cred ca postarea lui michiduta este de bun augur:
1) arata setea de a livra cu orice pret contrargumente pe proiectul ISHO si clarifica lipsa de obiectivitate care este pe acest forum
2) este o pata la adresa dezvoltatorului, care sper sa reuseasca prin alti ochi sa vada si unele imperfectiuni care efectiv nu isi au sensul. Adica nu investesti enorm in diferite solutii si tocmai la fatada aparenta cumperi gurile alea de aerisire ieftine si fara sens. Sunt destule de obiectat.

Insa revin la concluzia mea generala, oameni buni, voi pe ce lume traiti? Voi stiti ca in lumea civilizata, in orase comparabile, pretul pe mp nu scade sub € 4.000,- , nu vorbesc de apt de 50mp din Paris unde pretul este de € 15.000,- / mp si nici de apt decente in Munchen unde pretul este de € 10.000,- la constructiile noi si centrale - evident alt standard.
Insa pentru a intelege corect, comparatia trebuie sa respecte criteriile aplicabile atat la ISHO cat si in orice alt oras.

In acest moment nu exista niciun alt proiect care sa se poata compara cu ISHO, iar exact acesta este unul din motivele pentru care probabil este mai scump. Fara a discuta alte avantaje si puncte forte meritate, efectiv un proiect similar nu exista.
Si asta va spune unul dintre cei mai critici proprietari la adresa ISHO, dar asta nu inseamna ca emotia si frustrarea intarzierii imi orbesc modul de gandire si analiza. Spuneti-mi doua alternative la acest proiect si edificam situatia.
3

#3542 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 25 ianuarie 2021 - 16:13

Vezi postareaShhhh, la 25 ianuarie 2021 - 13:08, a spus:

Dorin: compari un apartament de 90m2 cu ce anume de la ISHO? Unul de 73 vad ca e 153 + TVA, adica 180+.
Asa pot sa iti arat apartamentul asta in care poti sa bagi cati bani vrei tu si nu o sa ajungi niciodata la preturile de vis-a-vis

Compar 2 apartamente avand in vedere ca la cel vechi oricat "aur" as baga in el nu va putea fi egalat cu cel de "vis-a-vis", blocul tot vechi si inestetic va fi si va arata, inclusiv ce il inconjoara. Am precizat ca sunt preturile mari acum, dar pentru o diferenta de 20-30k intre un ap vechi facut premium si un ap la isho, clar as alege ap din ISHO si pentru simplul fapt ca exista subteran si alte facilitati, asta pe langa aspect, faptul ca e nou blocul si etc. Oricat ai reconditiona o vechitura nu va egala niciodata ceva nou, luat ca un intreg.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 25 ianuarie 2021 - 16:14

1

#3543 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 25 ianuarie 2021 - 17:17

Link
Preturile din ce numești lumea civilizată nu au legătură cu vechea lume civilizată, ci cu tipărirea în neștire de dolari si euro, altfel preturile alea se ...ajustau la crize (2008,2020 etc) Iar asta e un experiment.ent periculos care a dus între altle ,la ..întârzierile de la Isho, dar nu stiu daca poți vedea corelația,oricum.
Altfel e un sofism să zici: preturile sunt mari de tot la Isho, dar uite ,în alte locuri sunt mai umflate (așa și? consumul de droguri tari e mai mare la Paris, de ex)
Apoi int-adevar Isho e unicul dezvoltator care propune un bloc de 240 apartamente in Timișoara. Printre ele câteva zeci de locuințe de sub 35 mp.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 25 ianuarie 2021 - 17:19

1

#3544 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 25 ianuarie 2021 - 17:55

Si eu am cerut in postarile mele exemple de proiecte concurente in Timisoara pentru ISHO. Atunci poti critica mai usor.
0

#3545 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 25 ianuarie 2021 - 17:58

La clădirile U 1 si 2 nu is proiecte asemănătoare.
0

#3546 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 27 ianuarie 2021 - 11:54

Vezi postareacaius, la 14 februarie 2009 - 00:27, a spus:

Arata super, dar va dura mult pana sa vedem cartierul asta! :blush:

"tWelve years laterr": eh... timpul trece repede!
1

#3547 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 27 ianuarie 2021 - 12:04

Trece, trece, dar inca nici faza 1 nu e terminata (lipsesc blocurile B-C)...
0

#3548 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 27 ianuarie 2021 - 16:39

Faza 1 va fi gata prin 2025-2026 dupa parerea mea.
1

#3549 Useril este offline   Adirus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 26 martie 20

Postat 06 februarie 2021 - 18:12

Aveti update legat de livrare la RA si PD?
0

#3550 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 11:45

La pod sigur nu încep lucrările anul acesta. Nu s-a zis nimic.
0

#3551 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1223
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 11 februarie 2021 - 11:53

Tacerea e de aur :rad_masa: :pinochio:
0

#3552 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 12:12

Eu nici nu cred ca primaria va fi in stare sa faca acel pod in urmatorii 2 3 ani.
0

#3553 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 11 februarie 2021 - 18:03

Eu nu cred ca Primaria vrea/are vreun interes sa faca acest pod fara o strategie clara (gen sa il faca ca parte din finalizarea inel 2). Sigur sunt alte poduri/proiecte prioritare.
1

#3554 Useril este offline   Decebal 

• Membru activ
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 27 iunie 17

Postat 11 februarie 2021 - 18:27

Pentru locatarii ISHO e mult mai bine fara pod. Podul ala nu va face decat sa mareasca traficul de masini pe strazile adiacente. Eu am apartament la ISHO si nu-mi doresc nici un pod pentru masini in zona. In schimb imi doresc pasarela pietonala. In loc de masina voi merge cu transportul in comun.
3

#3555 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 11 februarie 2021 - 19:10

Pasarela pietonala probabil ca ar trebui sa fie facuta de dezvoltator (cred ca asa era oricum vorba, daca tin bine minte).
0

#3556 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 12 februarie 2021 - 08:30

Eu spun ca fara podul rutier, după predarea RA și U2 D splaiul va fi o teroare, inclusiv drumurile ce realizează conturul ISHO, nu vad avantaj pentru clienții isho prin lipsa acestui pod. Da, acum nu e nevoie de el și e liniște, doar U1 este locuit in proportie de 60%.( a se vedea traficul la ora pranzului inclusiv in prezent) Trebuie obligatoriu degajat traficul pana nu se vor forma blocaje. Ma indoiesc ca sunt locuitori la ISHO pe partea cu bega ce doresc un trafic continuu pe la geamul lor. Dezvoltatorul a predat proiectul pentru ambele in 2017-2018, primăria trebuie sa le facă. Ei probabil se asteptau la o donație 100% ca la Iulius, sa tragă apoi laudele. Face parte din inelul 2 acest pod, ajutand Podul Decebal si Podul Dacilor. Cred ca ajunge o donatie 100% prin drumul ce trece prin centrul complexului, drum ce va fi in mare masura inutil fara continuare cu podul rutier. Proiectul e blocat de 1 an la ceva avize, oricum se va face, dar viteza e una foarte amuzanta si cred ca vom vedea problemele amintite imediat ce va fi predat urmatorul bloc dupa U1. ( tind sa cred ca este vorba de D). Ca si o paranteza, ar fi foarte utile cateva locuri gandite special pentru opriri scurte, exemplu curieri, mobila, gunoi etc. E o aventura momentan oprirea pe splai.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 12 februarie 2021 - 10:12

2

#3557 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 12 februarie 2021 - 09:13

La Iulius sa nu uitam totusi ca a fost in avantajul lor, ca au facut parcul peste, ca primaria ar fi putut sa ii exproprieze si sa faca drumul pe acolo sa inchida inelul daca voiau. Cei de la Iulius nu au facut-o din bunatatea sufletului, au facut-o din motive de profit, la cat se cere pe mp in oras, sigur au iesit mai ieftin sa faca pasajul si sa castige terenul respectiv. Oricum e clar ca atunci cand se muta toti la Isho o sa fie nebunie daca nu o sa existe acel pod

Aceasta postare a fost editata de Claudiu1212: 12 februarie 2021 - 09:16

1

#3558 Useril este offline   brutuss 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 30 iunie 17

Postat 13 februarie 2021 - 12:35

Vezi postareaRadon ZR, la 11 octombrie 2020 - 20:13, a spus:

Câteva poze cu aspectul actual înspre Take Ionescu. A fost demontat gardul din fața Office și din viitoarea intersecție iar în locul lui s-a asfaltat; pe trotuar se conturează și o pistă de biciclete. La hotel nu s-a mai lucrat nimic, din timpul carantinei.

Salut, ce se mai intampla la fatada cu Take Ionescu? @Radon ZR ne mai ajuti te rog cu poze din unghiul tau, poate o panorama daca ai timp.
Au terminat de amenajat intrarile in parcarea subterana? Se stie ceva de accesul in parcare?
0

#3559 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 15 februarie 2021 - 19:49

Aveti cumva parametrii tehnici ai parchetului triplustratificat? Parca de la Haro folosesc.
M-ar interesa in special grosimea, rezistenta termica si cea la foc. Multumesc.
0

#3560 Useril este offline   Radon ZR 

• Membru activ
  • Postari: 240
  • Inregistrat: 13 ianuarie 17
  • Locatia:Timișoara
  • Interese:Bike, Foto, Trips

Postat 18 februarie 2021 - 00:01

Vezi postareabrutuss, la 13 februarie 2021 - 12:35, a spus:

Salut, ce se mai intampla la fatada cu Take Ionescu? @Radon ZR ne mai ajuti te rog cu poze din unghiul tau, poate o panorama daca ai timp.
Au terminat de amenajat intrarile in parcarea subterana? Se stie ceva de accesul in parcare?

Nu am prea multe poze din ultima perioadă dar am făcut azi două în fugă (*6006 și *6008), una pe lumină și una de noapte, pentru că de azi Office are un fel iluminare arhitecturală; iar de ceva timp pe partea cu ISHO iluminarea stradală este făcută cu LED-uri. Intrările în parcarea subtereană sunt finalizate și funcționale, chiar am văzut câte o mașină intrând sau ieșind. De asemenea, la ultima ninsoare am observat că funcționează și degivrarea rampelor.Despre Mega Image probabil știți, e deschis de câteva săptămâni la parterul Parkside dinspre Take I. iar de câteva zile funcționează și o sucursală OTP Bank la parterul Office, colțul dinspre Casa ISHO.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 21_0117_1933a_s.jpg
  • Imagine atasata: 21_0117_1934a_s.jpg
  • Imagine atasata: 21_0217_6006_s.jpg
  • Imagine atasata: 21_0217_6008_s.jpg
  • Imagine atasata: 20_1219_5715_s.jpg
  • Imagine atasata: 21_0209_5872_s.jpg

9

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima