STP Timișoara Forum: Pretul imobiliarelor in Timisoara (discutii libere despre preturi, zvonuri etc.) - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (56 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pretul imobiliarelor in Timisoara (discutii libere despre preturi, zvonuri etc.) Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#601 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1223
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 04 februarie 2021 - 19:56

Posibil ca Monarch sa stea mult timp gol de nu lasa din pret. Si pana la urma, din pacate, nici o expertiza nu ma linisteste, stiind cate minuni se pot obtine in Ro. As fi avut mai multa incredere de faceau ceva transpartent, adica sa gasesti analize, date, masuratori pe site-ul lor de vanzare. Eu zic ca exista o oarecare posibilitate ca piata imob din TM sa vada un nou "soc" cu nevanzarea acestui ansamblu in proportie de 50%.

Sunt constient totusi ca pot ramane chiar eu socat, la cat de nepretentiosi si naivi sunt o mare masa de potentiali clientii si needucati unii + multimea combinatiilor care le aduc unora banii usor.
Din pacate in multe zone se vinde orice si oricum, precum am postat legat de Dumbravita. As mai adauga, mergand pe un santier sa vad un bloc din acela in constructie am constatat ca se face o economie la mortar. Caramizile nu erau date cu mortar pe lateral...neavand o structura pe lateral corespunzatoare, iar in anumite zone puteam scoate linearul sau chiar un pix...ceea ce nu e ok(transfer termic, condens, etc). Dar asta e....asa se fac banii de Range Rover in RO ( chiar masina dezvoltatorului unde am fost sa vad ).
1

#602 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 februarie 2021 - 20:42

Poate respectivul apartament are vedere la cladirea din lateral- Adecco,care este cam aproape de blocul Monarch(de aici si pretul aproape rezonabil).Cei de la etajele inferioare vis-a-vis de cladirea asta nu cred ca vor vedea soarele vreodata....Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Seba76: 04 februarie 2021 - 21:05

1

#603 Useril este offline   Cetatean Timisoara 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 26 octombrie 20

Postat 06 februarie 2021 - 18:57

Buna. De proiectul din spate de la turnurile Consorhogar, proiectul celor de la Side Avenue ce se mai stie? A achizitionat cineva acolo? In toamna pretul era de 1400e/mp. Oare a ramas la fel? Multumesc!
0

#604 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 07 februarie 2021 - 22:33

O noua crestere de preturi ale imobilelor la Timisoara (pretul este pe metru patrat util, acesta fiind o medie al pretului cerut de vanzatori, nu pretul real de vanzare). Interesant e ca la nivel national exista o usoara scadere, in Bucuresti in special.

sursa

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ianuarie.JPG

Aceasta postare a fost editata de Claudiu1212: 07 februarie 2021 - 22:36

1

#605 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3426
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 08 februarie 2021 - 08:41

Locuințele din zona zero a Timișoarei rămân cele mai scumpe din oraș

Citeaza

Topul celor mai scumpe cartiere din Timișoara, din punct de vedere al proprietăților imobiliare se menține. Cum era de așteptat, apartamentele din zona centrală sunt cele mai scumpe și în continuare

În capitala Banatului, topul cartierelor cu cele mai scumpe apartamente disponibile spre vânzare a suferit o singură modificare comparativ cu cele trei luni anterioare, arată datele prezentate de Imobiliare.ro.

În pofida unei scăderi de 2,1% la trei luni, zona Ultracentral – Medicina – Piața Unirii s-a menținut pe prima poziție (cu o medie de 1.580 de euro pe metru pătrat util), fiind urmată tot de Central – Bălcescu – Take Ionescu – Piața Maria (1.450 de euro pe metru pătrat, după un plus de 3,7% la trei luni) și Complex Studențesc – Dacia – Elisabetin – Olimpia – Stadion (1.380 de euro pe metru pătrat, după un avans de 0,3%). Spre deosebire de trimestrul trecut, însă, zona Circumvalațiunii (+2,9%, până la 1.370 de euro pe metru pătrat) se situează pe locul al patrulea în top, după ce a devansat Torontalului (-3,8%, până la 1.310 euro pe metru pătrat).

2

#606 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 08 februarie 2021 - 20:57

A apărut ap.de 99 mii, negociabil, 3 cam cf 2 -la 50 mp, bloc de foarte demult ,în Dacia.
O tipa l-a scos la vanzare pe publi 24.
0

#607 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 09 februarie 2021 - 06:45

Fix mizeria aia de ap la 50m2=3cam merita aproape 2000 de euro/m2, indiferent de cat de amenajat e pe interior. Bucatariile acelea inguste, sigur fac toti banii :plemplem:. As putea face pariu, negresit ca blocul arata nasol pe afara si casa scarii e la fel de comunista. Vrem spe' de mii de euro dar nu se strang 15euro/luna/3 cam pentru reparatii. Ori se strang ca "ard" ceva probleme dar 30 de ani nu s-a facut nimic, fapt pentru care poti primi bonus si o factura mai mare la intretinere. Mentalitate romcomunista, vrem valoare/crestere fara investitii. Romanu vrea profit imediat. Si ceea ce zic eu face parte din ansamblul locuintei, degeaba o ard unii ca cumperi numai apartamentul.

Daca mai imi zici ca e si la et4 innebunesc :rad_masa:.

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 09 februarie 2021 - 06:50

2

#608 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 09 februarie 2021 - 09:00

Din fericire nebuni dinastia sunt doar o exceptie, si nu o sa il vanda vreodata cu banii respectivi. Multe apartamente stau nevandute de mai bine de 1 an jumate, in special cele la etajul 4, indiferent de cat de bine sau de rau arata, dar nu e o regula, mai sunt si altele ce nu se vand desi nu cer preturi mai mari decat cele din graficul celor de la imobiliare.ro. Asta e ceea ce am observat eu.
1

#609 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 09 februarie 2021 - 10:51

Claudiu 1212
În Dacia este un astfel de ap ,3 cam cf.2, et 4/5, (decent) mobilat, cu ct, cu 2 balcoane închise trece spre 60 mp, varactrecuta îl lista de la 75 mii si era arogant ,acum e dispus să il dea la 65 mii
E pe Timiș,la lidl,la 80 m de blv si cam e zgomot, blocul în schimb e mai nou, 1987, cred fata de altele de prin 73-74 pe acolo.
Asta înseamnă -15 procente aproape.
De ce nu scad si pe în indici.?
Pai pentru că tot timpul apar ALTI nebuni, care nu is putini.
Un astfel de nebun are tot în Dacia un ap.de 2 cam cf 2 ,parter, finuț amenajat dar fără CT, bloc neizolat si la 35 mp ,modelul mai mic decât al de 38 mp!!,(baia fără geam)
A început cu 60 mii, acum viseaza 56 mii:))
În ultimele 6 luni am observat multe din apartamemtele pe care le urmăresc ,nu se vând, desi proprietarii scad ceva ceva .

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 09 februarie 2021 - 11:05

1

#610 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 10 februarie 2021 - 10:51

Când vor avea nevoie de bani o sa scadă și mai mult. Dă-le ceva timp și o sa vezi ca mai face "reduceri"
1

#611 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 10 februarie 2021 - 11:37

Am mai semnalat aici cazul ....investitorilor care au la revânzare ,imediat după recepție ,un apartament. Deja încep să se înmulțească (si inca nu s-au predat sute de apartamente la Isho ,Vivalia etc)
Curios e haosul din capul lor când cer anumite preturi: la Nord One un cetățean cere pe o camera aproape cat cere un altul pe un ap.cu 2 camere (nemobilate amândouă), la Iris Armoniei sunt doi cetățeni care cer același preț unul pe un ap.cu 2 cam.,altul pe unul cu trei (mobilate fain amândouă). Anunțurile apăreau pe olx pe aceeași pagina!!!
Chiar așa orb te face lăcomia ?

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 10 februarie 2021 - 11:38

3

#612 Useril este offline   Ovi789 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 16 septembrie 16

Postat 10 februarie 2021 - 16:23

investiitori asteapta 5% tva, sincer nu stiu ce au astia in cap...
O varianta ar fi ca si-au luat teapa cu tva 5% ca nu s-a dat si vand repede sa acopere pierderile..
0

#613 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 12:59

Cf. digi24 preturile locuințelor (noi) or să crească cu 15 la sută.
S-a scumpit vopseaua ...

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 februarie 2021 - 12:59

1

#614 Userul este online   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 11 februarie 2021 - 13:24

cf pietei si salarilor din Romania, nu vad cum se poate asta. pretul poate creste, vanzarile ma indoiesc.
1

#615 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 14:04

Am o intrebare si eu? Ceva imi blocheaza rotitele din cap.

Suprafata teren 518m2 => 745200 euro (1438euro/m2)

Eu nu stiu cu ce se intoxica proprietarul?! Cam cate spalari de masina cu 30 de lei ar trebui sa faci sa scoti vreodata profit avand in vedere investitia initiala in teren?

Imagine atasata: Screenshot 2021-02-11 115059.png Imagine atasata: Screenshot 2021-02-11 114832.png Imagine atasata: d3b58baaddb5cf1c9ca9e24e9bcc4324.jpg Imagine atasata: Screenshot 2021-02-11 115002.png

Ca sa fie totusi profitabil, trebuie sa ne asteptam ca va creste ceva turn de 100m daca s-ar putea.

Ceva in genu... Imagine atasata: Screenshot 2021-02-11 115808.png

:jos:
2

#616 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 14:39

Are wifi si centrala telefonica, de aia.
1

#617 Userul este online   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 11 februarie 2021 - 14:56

o fi gresit un 0 sau a vrut sa puna Ron in loc de E :rad_masa:
1

#618 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 15:07

Asta se intampla cand banii se fac ca urmare a tranzactiei si nu ca rezultat al muncii. Totul e ca o loterie in care toata lumea e razna. Si discrepanta aceasta dintre munca si bani e alimentata foarte tare de creditare peste creditare... Just sayin'

Apropo a mai observat cineva multitudinea ap de la ultimele etaje disponibile la vanzare (et4/mansarda)? Am impresia ca multa lume fuge de ele si desigur sunt o idee si mai ieftine ca cele de la etaje inferioare.
0

#619 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 11 februarie 2021 - 15:25

Pai nu is la discounturi semnificative, de aia nu se vand.
Pai jumătate din apartamentele vechi la vânzare sunt la parter sau 4/10,/mansarde
Dacă adaugi pe cele de la bulevarde sau din Blascovici,Dambovita, cf 2 etc
Rezultă că 90 din alea vechi scoase la.vanzare sunt cam junk .
Daca adaugi pe cele noi construite în câmp , rezultă ca proprietățile acceptabile, mai ales pentru cei cu copii, sunt foarte puține.
Cu cât orașul e mai mare cu cât situația e mai de cacao, ex în București numărul apartamentelor complet de ne cumpărat e imens ,acolo media pe mp e înșelătoare, apartamentele ok sunt peste Cluj.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 februarie 2021 - 15:32

2

#620 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 11 februarie 2021 - 19:14

Datorita preturilor ridicate, este momentul acestor oferte de refuzat sa stea la vanzare si poate sa se mai si vanda la preturi pe care nici nu le au visat cand au cumparat, daca nu le-au mostenit, unii.
Zonele noi, incluzand pe acelea "in camp" sunt cum era faza in "doi barbati si jumatate" aseara cand zicea ca si-a gasit locuinta cu chirie intr-o zona ce e in curs de dezvoltare: "adica erau ore la care traficantii mexicani mai trageau si cu pistoalele sau erau razii".
Poate nu e chiar asa, dar pana se dinamizeaza o astfel de zona, nu doar sa aiba asfalt, dar sa inceteze traficul betonierelor, sunetul flexurilor si al generatoarelor electricel, shapelor mecanizate si elicopterizate din cartier, adica sa fie tot top construit, te saturi!
Am vazut o oferta online de case insiruite pe langa DAF Jr inspre campul spre Timisoara, un cumplex facut de ceva arabi, preturi poate ok, dar doar 2 dormitoare.
Sunt oferte ok doar pentru familii tinere, poate chiar batrani pereche, care accepta o casa noua cu conditiile respective, in locul unui apartament.
Nu cred ca ar da cineva 4-500 eur chirie pe o casa acolo, sa se care cu masina sau 12 minute pedestru pana la autobuzul de la parc, doar ca sa stea in Giroc, ca sa justifice macar ca o investitie luata.

Aceasta postare a fost editata de rue: 11 februarie 2021 - 19:24

0

Arata acest topic

• (56 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »