STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#3181 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 08 noiembrie 2020 - 14:16

Posibil ca acest zvon sa aibe legatura si cu marketingul agresiv pe care il au in ultimele saptamani.

Nu stiu daca ati urmarit dar recurenta postarilor pe FB a ajuns sa aibe o medie de 1 postare la 2 zile cand pana acuma era 1 postare pe saptamana in cel mai bun caz.
2

#3182 Useril este offline   Adirus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 26 martie 20

Postat 08 noiembrie 2020 - 15:31

Azi am trecut cu bicicleta peacoli si faceau fotosession in fata la U. O tipa cu bicicketa. Ceva se pregateste
1

#3183 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 10 noiembrie 2020 - 17:48

Parkside D si Mega Image in amenajare:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-006.jpg
  • Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-007.jpg
  • Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-008.jpg
  • Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-009.jpg
  • Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-012.jpg
  • Imagine atasata: viv,ish,sud-10.nov.2020-013.jpg

9

#3184 Useril este offline   Adirus 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 26 martie 20

Postat 10 noiembrie 2020 - 19:33

Pe langa mega, ce mai e jos la.parter? Totusi e un spatiu ff mare si in spate.
0

#3185 Useril este offline   razvansg 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 24 septembrie 18

Postat 11 noiembrie 2020 - 10:33

Vezi postareaDorin55, la 06 noiembrie 2020 - 11:09, a spus:

450 de euro pe un apartament gol, nu mi se pare chiar putin. Vrei sa iti mobilez eu apartamentul si dupa ce plec sa imi iau totul? Care e ideea? Unde as ajunge cu costurile? Poate se practica si treaba aceasta. Legat de "view-ul catre Bega si mai stiu eu ce...fratilor, oare nu traim in acelasi oras? Ce rahat de view este in orasul asta indiferent de unde te uiti? Ce sa vezi? Niste acoperisuri de tabla la etajele superioare sau un rahat de rau murdar. Cand spui view, spui ceva peisaj, verdeata, munti, paduri etc...Nu vreau sa par rautacios, dar nu consider ca merita plusul de bani, sau nici macar sa imi motivezi pretul ridicat din cauza "VIEW-ului" in Timisoara, avand in vedere ca nu exista. Parerea mea...nu sariti.

Partial ai dreptate, ce view sa si ai in timisoara. Dar nici nu l-as subestima complet. In 2017 cand ne-am cautat apartament, timp de 6 luni am facut o groaza de vizionari si am vazut niste locuinte incredibile, mult-mult peste ce ofera ISHO situate in zone bune si mai ieftine cu 15-20% fata de ISHO, insa aveai vedere spre ceva curte interioara lasata in paragina, sau spre ceva straduta umbrita de tei uriasi etc.

Pe noi ne-a "facut" viewul si am platit extra pt el, altfel iti faci omleta dimineata cand arata asa pe geam :))

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: kitchen.jpeg

8

#3186 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 noiembrie 2020 - 10:50

@razvansg chiar daca privelistea(view-ul) pare misto de sus, din pacate la nivelul solului e alta poveste ca asa ne place noua. (cu referire chiar spre Piata Traian unde ai tu privelistea) - pentru mine e ca si cum te-ai imbata cu apa rece, da e "cool"

Si curtea aceea interioara putea fi frumoasa si copacii(spatiul verde) pot fi imbunatatiti peste tot si fiecare coltisor sa aiba farmecul lui(staduta aceea umbrita).

Dar din pacate nu avem grija de spatiile comune - parcuri, strazi, scari de bloc, curti comune, etc....te miri?! Eu chiar is curios cum o sa se intretina spatiile comune la IsHo, ca din toate discutiile doar crema Timisoarei e acolo.

PS:Omul sfinteste locul!

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 11 noiembrie 2020 - 10:53

2

#3187 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 11 noiembrie 2020 - 12:07

@razvansg privelistea din apartament e foarte faina, si macar sti sigur ca nu te trezesti cu un bloc imediat langa geam, dar din cate se pare, drumul pana la apartament lasa de dorit

@michidutza nu stiu cum se vor intretine spatiile comune pe viitor, stiu doar situatia de acum, care se poate observa in pozele de mai jos.

Ce vibe va dau pozele?

P.S. am primit pozele de la cineva care a vizitat U1

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg

2

#3188 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 noiembrie 2020 - 12:18

Deja vad o carpeala a vre-unui Dorel acolo :popcorn:

Vedem ce o fi pe viitor. Ce imi este clar, ca daca timpii de reactie sunt foarte mari la probleme micute, de multe ori degenereaza la probleme mai mari.

Apropo, ce "vibe" smecher. :uimit2:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 11 noiembrie 2020 - 12:19

1

#3189 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 11 noiembrie 2020 - 12:43

Probleme cu hidroizolatia? Umezeala se trage de jos, asta nu poate fi carpita.
Clar ca nu e tencuiala sau vopseaua de vina.
2

#3190 Useril este offline   zzx 

• Membru activ
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 17 mai 18

Postat 11 noiembrie 2020 - 13:16

Vezi postareaClaudiu1212, la 11 noiembrie 2020 - 12:07, a spus:

Ce vibe va dau pozele?

Pe mine mă pun pe gânduri.
1

#3191 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 noiembrie 2020 - 14:40

Vezi postareabiciclistu2, la 11 noiembrie 2020 - 12:43, a spus:

Probleme cu hidroizolatia? Umezeala se trage de jos, asta nu poate fi carpita.
Clar ca nu e tencuiala sau vopseaua de vina.

Tot ce e posibil dar e cam multa umezeala care sa fi patruns prin asa-zisul fenomen de capilaritate. Totusi e o constructie relativ noua. Posibil sa fie si altceva la mijloc care partial sa mai poata fi corectat. Oricum nu e "floare la ureche" sa remediezi problema si sa nu o mai intalnesti pe viitor.

Mai am o intrebare pentru colegii mei dragi forumisti, cei care sunteti fani IsHo, fani "view" (va stiti voi).
Oare de ce nu ati zis voi de probleme? Credeti ca de nu spuneti nu exista ori se repara de la sine putere? Ori astea nu erau la voi in apartament deci nu are de ce sa va pese? :ico4:

Aceasta postare a fost editata de michidutza: 11 noiembrie 2020 - 14:54

0

#3192 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 11 noiembrie 2020 - 14:56

Din experienta apa intra sub un pervaz si se scurge prin gaurile din cărămizi pina la plafonul de beton.
0

#3193 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3429
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 11 noiembrie 2020 - 15:09

michidutza, de regulă aceste probleme (dacă sunt reale și stringente) se comunică conducerii și departamentului de vânzări în speță. Cu ce iți putem fi utili și de folos plangându-te nouă mai exact?, că sunt bulversat.

Aceasta postare a fost editata de Pablo: 11 noiembrie 2020 - 15:12

0

#3194 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18

Postat 11 noiembrie 2020 - 15:28

Pai simplu, la fel cum se pun poze cu lucrurile bune de la acest proiect, si sunt destule fata de altele, de ce sa nu se puna si poze cu partile mai putin bune? De ce exista un dublu standard?
Cum la topicul cu Vivalia sau pus si poze "compromitatoare" asa ar fi ok si aici, pentru ca ajuta pe unii potentiali clienti.
Da, nu o sa se rezolve daca pune cineva poze aici, dar nu asta e scopul, scopul e sa fim cat mai bine informati pe un anumit subiect, cu bune, cu rele
2

#3195 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 11 noiembrie 2020 - 15:33

Deci la blocurile noi clienții trebuie să se ferească, ca si ale vechi, de parter, ultimul etaj, ap.pe colt spre nord etc.
Dacă se poate să fie cumparat DUPA finalizare si vizitat neanunțat de 2-3 ori.
La un ap.de sute de mii de euro ideala ar fi negocierea iniatiala de închiriere 5-6 luni și cumpararea apoi.(afara se mai practica si la dezvoltatori, la la persoane fizice e răspândită practica)
La ce scoruri au afara ...
Recomand asta si la achiziția duplexuri sau chiar ap.de 3-4 cam scumpe etc.
Nu se dau chiar peste noapte , se poate invoca ca mai dureaza până vine o parte din suma etc, si dacă închiriezi 3-4 luni, vezi VIBE ul (vecini de ex) măcar nu regreți apoi. La foarte sume mari, 3 luni de chirie e ok. Afara , la locuințe de sute de mii se mai face si așa. Se negociază si se scade chiria ca un avans din pret.
Eu numai așa aș lua ap.de 100. + .
Mai ales că o să fie și ap.libere, terminata, tot mai multe.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 11 noiembrie 2020 - 15:42

0

#3196 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ

Postat 11 noiembrie 2020 - 15:51

Eu incerc sa devin un "consumator" educat, visam doar view-uri si simtim vibe-uri dar problemele le bagam sub pres. Si eu sunt unul dintre cei carora le pasa cum arata atat spatiile comune si cum se intretin sau cum reactioneaza dezvotatorul "in garantie".

Timpul de reactie si modalitatea de reparatie a dezvoltatorului ii reconfera acestuia credibilitatea, dar sunt destul de sigur ca nu s-a obosit nimeni sa repare urgent problema. Mie imi spun multe toate faptele. La oricine se pot intampla genul acestea de probleme, diferenta o face reactia.
0

#3197 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 11 noiembrie 2020 - 19:25

Problema respectiva e doar intr-o singura scara, nu e ca si cum toti cei de pe forum locuim in respectiva scara.Trebuie vazut exact de unde se trage acea umezeala, am patit si eu acum ceva ani la un perete nou construit. La mine sincer nu am vazut inca probleme la spatiul comun, eventual necesitatea unor mici retusuri din cauza muncitorilor ce lucreaza fara nici macar o grija. Razvan, ok e frumos view-ul tau, chiar imi place, dar sincer nu as plati bani in plus pentru el, la fel de frumos poate va fi si view-ul catre parc, parc ce va fi complet nou si renovat. E strict o opinie personala ce nu vizeaza persoanele de aici. Nu imi pare in general un oras cu "view" platibil ca si Brasovul de exemplu. Mai mult ca sigur se vor remedia toate problemele existente, in cat timp...nu stiu. Eu inca astept de exemplu pentru mici retusuri ce le-am trecut in procesul verbal de la primirea apartamentului.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 12 noiembrie 2020 - 11:31

1

#3198 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 13 noiembrie 2020 - 17:35

https://www.bankingn...s_Imldzgh7lP2Uc
3

#3199 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 14 noiembrie 2020 - 08:45

o veste buna pentru o parte dintre clienti si una al dracu de frustranta pentru alta parte ce a platit 19%.
0

#3200 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 14 noiembrie 2020 - 09:41

TVA-ul calculat este cel din momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare => multi din PD si RA vor scapa cu 5% TVA.
Cei din U1 care inca nu au preluat apartamentul si se incadreaza la 140kE fara TVA, trebuie sa astepte pana la anu sa semneze contractul.
1

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou