Tare simpatica este dezbaterea, pacat ca uneori glumele cu intarzierea devin amare atunci cand sunt facute pe proprii bani platiti in baza unei promisiuni.
Insa am vazut ca oarecum topicul este impartit in doua:
1) intarzierea
2) calitatea conceptului, pozitie, finisaje, etc.
Intarzierea este nepermis de indelungata. Intr-un stat dezvoltat si o piata matura, o astfel de promisiune nu putea exista, nici legislatia cat nici clientii nu ar fi acceptat. De asemenea, revenind la context, se pare ca rabdarea proprietarilor a fost suficienta iar dezvoltatorul a avut un capital de imagine ce a oferit incredere chiar si in aceste conditii vitrege. Cumparatorii nu au avut alta varianta, asa ca au ramas in promisiune acceptand intarzierile. De ce? Evident ca lipsa experientei in zona rezidentiala cat si lipsa constructorilor performanti au condus la situatia actuala. Pe scurt, "management issues".
Cat despre calitatea lucrarilor si a conceptului in sine, aici lucrurile sunt putin diferite. Nu suntem in Hyde Park (Londra), dar nici nu se compara cu nicio alta zona a orasului. Cat despre preturi, fie ele si peste medie, in comparatie cu oferta pietei, din punctul meu de vedere sunt singurele care se justifica, mai ales ca in acest moment toti cei care au platit avans in 2018 sunt cu un mic avantaj fata de preturile practicate acum. Am ales RA pentru ca e cu totul altceva, in special pentru ca arhitectii ADN sunt pretentiosi si au tinut cu dintii de toate detaliile. Va fi ultima mea problema sa ma imprietenesc cu tantarii atunci cand voi deschide un vin cu prietenii si ne vom bucura de mirosul teilor. Nu se va construi nimic in zona "riverside", iar sa ies pe balcon dimineata si sa am in fata verdele copacilor si un concurs de caiac pe Bega, chiar nu e asa de rau:). Daca privim si in perspectiva ( cum de altfel se recomanda cand faci o asemenea achizitie ) cred ca zona va oferi un context frumos, podul pietonal, toate detaliile comune, conectarea la un cartier istoric peste rau cat si accesul facil spre centru, parcul Mocioni care poate deveni loc de relaxare pentru cei ce locuiesc, o alergare in parcul copiilor. Toate astea m-au determinat sa aleg ca ISHO a fost si ramane singura varianta care intr-adevar ofera altceva. Revenid la intarziere, acolo ramane o mare pata si sper sa o curete cu livrarea cat mai curand.
Aceasta postare a fost editata de link: 06 noiembrie 2020 - 13:45