STP Timișoara Forum: Accidente - incidente - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Accidente - incidente Accidente, incidente si deraieri care implica tramvaie Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#441 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 17 iunie 2009 - 20:30

Am vazut si eu accidentul, dar e bine ca nu e fost grav. Tramvaiul (172) nu a fost grav avariat ceea ce este bine :( .
0

#442 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 25 iunie 2009 - 12:45

Am vazut ieri la stiri ca o doamna a fost lovita de tramvai chiar in statie, nu am prea inteles eu ce era, ca nu eram atent acolo.
0

#443 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 iunie 2009 - 14:39

Azi a fost un accident in fata la Continental, #3539 a intrat intr-un VW Golf. Circulatia a fost oprita aproape jumatate de ora. Acelasi #3539 care nu de mult a fost implicat iarasi intr-un accident, langa Casa Armatei. Accidentul s-a intamplat pe la ora 14. Se vad pe #3539 urmele accidentului, farurile si semnalizatoarele au fost sparte, la fel si ochii de pisica de pe extremitati. Usa vatmanului este putin indoita, iar tabla din partea dreapta este si ea destul de indoita. Tramvaiul s-a retras in depou dupa acest accident. Sa speram ca maine il vom revedea pe traseu...

(n-am mai apucat sa fac o poza si din partea cealalta ca sa vedeti cat de sifonata era masina...)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: post_1551_1245933723.jpg

Aceasta postare a fost editata de cseh_17: 25 iunie 2009 - 15:04
Motiv editare: Am redimensionat si corectat putin poza

0

#444 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 25 iunie 2009 - 15:08

Good job NDY! Ai relatat accidentul inaintea celor de la tion si agenda. :eusa_think:
0

#445 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 25 iunie 2009 - 15:29

Merci! :eusa_think:

Eram prin zona si m-am dus sa vad de ce nu mai vine niciun tramvai. Din cate am inteles, soferul autoturismului mergea in paralel cu tramvaiul, iar la intersectia de la Continental a vrut sa vireze la stanga si a intrat in fata tramvaiului, care l-a tarat vreo 6 metri. Masina era lovita mai serios in spate, in rest erau doar geamurile de pe partea stanga sparte.
0

#446 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 25 iunie 2009 - 16:22

De cand a fost reparat in fata 3539, se pare ca are un mare "succes" la accidente :eusa_think: .
0

#447 Useril este offline   lilu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 22 septembrie 08

Postat 25 iunie 2009 - 18:49

pai SEmnul ala de sub semafor .... multi il confunda :angry: se pare ca il interpreteaza " Acolo sus e Semaforul" :017:
0

#448 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 iunie 2009 - 19:55

Tot azi pe linia 9 ,tramvaiele au stat cateva minute bune, din cauza unui incendiu, abatut asupra unei masini...

TION
0

#449 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*

Postat 25 iunie 2009 - 20:32

Se pare ca #3539 a iesit din nou pe traseu, l-am vazut pe la ora 20 in Libertatii...bine ca nu a patit nimic mai grav.
0

#450 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 25 iunie 2009 - 20:35

Apropo de acea masina incendiata, nimeni din soferii care au trecut prin zona, n-a sarit cu un stingator sa ajute. Bietul sofer era disperat, nici macar CASCO n-avea. :angry:
0

#451 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 iunie 2009 - 20:57

Pai daca asculti clipul cu atentie ,zice ca 6 extingtoare s-au folosit :angry:
0

#452 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 25 iunie 2009 - 22:48

Dupa ce a ars jumate de masina....
La inceput cand ardea doar motorul si se mai putea stinge focul, nimeni n-a sarit sa ajute la stingerea incediului. Cel putin asa au relatat la stiri pe antena1.
0

#453 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 26 iunie 2009 - 11:00

Normal nici nu ar mai trebui sa lase asa jeguri sa circule prin oras, care pot lua oricand foc, dar deja suntem off-topic.
0

#454 Useril este offline   fan 

• Vatman
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 11 iunie 08
  • Interese:Tramvaiele

Postat 26 iunie 2009 - 14:31

Sub deviza "Nicio zi fara evenimente" continua campania vatmanilor care azi a inregistrat un nou eveniment la sectiunea "tramvai vs.tramvaie" in statia de la posta mare. Felicitari protagonistului/tei care a reusit sa duca la bun sfarsit un spectacol cu care suntem obisnuiti abia in lunile cu patinaj, cred ca efortul a fost pe masura rezultatului.Calatorii au apreciat acest efort si mai cu seama posibilitatea de a face o plimbare, cei drept neplanificata in plina ora de varf. Multumim mult instructorilor, vatmanilor implicati, precum si celor care nu reusesc sa descopere misterul "reusitei" acestor spectacole.

Aceasta postare a fost editata de fan: 26 iunie 2009 - 14:32

0

#455 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 26 iunie 2009 - 14:39

Intr-adevar fan, foarte potrivita deviza "Nici o zi fara accidente" chiar daca lilu nu va fi de-acord cu noi.
Tributul platit azi de RATT: un vagon motor 3534 si o remorca 3635 bune pentru casat, plus alte doua garnituri avariate (probabil repalabile).

Ciocnire intre tramvaie in centrul Timisoarei

26 06 2009

Momente de panica in fata la Posta Mare! Doua tramvaie s-au ciocnit, iar o femeie de 50 de ani aflata intr-una dintre garnituri a fost transportata la spital cu rani la cap.

Un tramvai de pe linia 2 astepta la semafor sa se faca verde, cand a fost izibit din spate de o garnitura de pe linia 1. Mai multi calatorii din vagoane au cazut de pe scaune, iar o femeie s-a lovit puternic la cap si sangera cand au sosit medicii de pe ambulanta sa-i acorde primul ajutor. Cele doua tramvaie au fost sifonate bine, unul in partea din spate, celalalt in fata. Vatmanul vinovat de accident spune ca nu i-au tinut franele, lucru confirmat si de cativa calatori care povestesc ca acesta a incercat din rasputeri sa incetineasca si sa evite impactul. Dar in zadar.

"Am vazut din timp tramvaiul 2 ca era oprit in statie. Aveam numai 20 de km/h ca ma apropiam. Cand am incercat sa actionez frana electrica, n-a prins. Apoi am incercat frana de sina, dar nici asta n-a functionat", spune vatmanul.

Politistii au inceput cercetarile, iar circulatia tramvaielor dinspre Traian spre centru este blocata.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Imagine postataImagine postata
Imagine postataImagine postata

Sursa: http://www.agenda.ro/news/news/20439/ciocn...timisoarei.html
0

#456 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 26 iunie 2009 - 15:10

Acum am reusit sa vad filmuletul si sunt usor contrariat de explicatia vatmanului, e buna asta cu patinele :(, pentru laici evident. Pacat de garniturile scoase din trafic. E una sa te apuce varsta de 50 de ani la RATT, avand in spate zeci de ani de vatmanie si e cu totul altceva sa te apuce la 50 de ani dorul de a conduce tramvaie, nu le iasa tuturor, drept dovada evenimentul de azi. Pacat ca doamna psiholog va scapat!
0

#457 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889

Postat 26 iunie 2009 - 15:25

1. chiar asa de subtire e tabla? ma mir in ce hal s-au botit daca viteza era de doar 20km/h
2. @fan, de ce spui ca nu e corect ce zice vatmanul?
3. tramvaiul asta cand avea ultima verificare facuta? nu de alta dar am senzatia ca RATT va plati spitalizarea doamnei, daca sunt probleme :(
0

#458 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 26 iunie 2009 - 15:35

Vezi postareadAImon, la 26 Jun 2009, 16:25, a spus:

1. chiar asa de subtire e tabla? ma mir in ce hal s-au botit daca viteza era de doar 20km/h
2. @fan, de ce spui ca nu e corect ce zice vatmanul?
3. tramvaiul asta cand avea ultima verificare facuta? nu de alta dar am senzatia ca RATT va plati spitalizarea doamnei, daca sunt probleme :(

Hai sa fim seriosi, ai auzit explicatia "n-au mai mers patinele", pai oprirea se face doar cu patine?in conditii de vizibilitate perfecta, cale de rulare uscata si evident toate astea la 20 km/h rezultand ceea ce cu totii am vazut imi rezerv dreptul de a nu fi de acord cu ce sustine vatmanul, asta inseamna sa nu respecti o distanta decenta fata de vagonul din fata si sa mai si gonesti de nebun dupa el asa cum probabil s-a intamplat si in cazul din fata, dar mare noroc ca nu sunt victime cu afectiuni majore.

Aceasta postare a fost editata de fan: 26 iunie 2009 - 15:56

0

#459 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 26 iunie 2009 - 15:42

La impactul care a fost, tin sa cred ca vatmanul avea mai mult de 20km/h.
0

#460 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 iunie 2009 - 18:22

Vezi postareaalecs, la 26 Jun 2009, 12:00, a spus:

Normal nici nu ar mai trebui sa lase asa jeguri sa circule prin oras, care pot lua oricand foc, dar deja suntem off-topic.

Masina era o SupeRNova, masini care s-au fabricat incepand din 2001, deci nu era chiar o vechitura. Probabil avea ceva improvizatii in instalatia electrica sau in cea de alimentare cu carburant (pompa de benzina de pe acest tip de masina debiteaza aproape 2 litri pe minut la o presiune de 3 bar).
0

Arata acest topic

• (119 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou