Pablo, la 24 mai 2020 - 15:14, a spus:
Mereu cand s-a adus in discutie Solventul s-a discutat ca un proiect unitar ce va cuprinde Pasaj subteran+Pod+extindere linii tramvai pana la Gara de Nord. De fapt proiectul e unul mut mai complex, fiind parte integrata din Inelul IV de circulatie ce va cuprinde si un nou Pod in zona Bobalna, largirea si modernizarea anumitor tronsoane de pe traseu.
Aha, am înțeles acum ce ai vrut să spui.

Păi nu cred că e neapărată nevoie să așteptăm până e gata tot ansamblul de lucrări ca să vedem dacă se adeverește intuiția colegului. Trebuie doar să ne uităm la cum vor fi lansate licitațiile și la termenele de execuție prevăzute.
Referitor la bucla de la Solventul, am consultat topicul dedicat extinderii liniei de la GdN la Solventul, din subforumul pentru tramvaie. Acolo, există niște discuții de acum un an ce atestă existența unei bucle în proiectul respectiv - știu că nu e foarte corect, eu m-am obișnuit să folosesc "proiect" cu sensul de lucrare, nu tot ansamblul -, așadar bucla de acolo ar trebui făcută cu tot cu extinderea liniei de la GdN, independent față de pasaj. Ceea ce înseamnă că tramvaiele nu vor putea trece prin pasaj până e gata linia extinsă, deci tramvaiele ar trebui să întoarcă, în continuare, la Ronaț, fără să treacă prin pasaj. Firește, asta dacă se termină pasajul înaintea liniei.
Aceasta postare a fost editata de SPECTR-2: 24 mai 2020 - 22:30