Eu foarte rar am ramas acasa 2 zile din cele 2 permise si vorbind si cu restul colegilor pana si aia care mai maraiau inainte de pandemie ca ce fain ar fi sa lucram doar de acasa, le-a iesit pe nas si abia asteapta sa se reintoarca la birou, la fel restul cunostintelor, prietenilor, rudelor cu care am vorbit si lucreaza de acasa sunt satui si asteapta sa revina totul la normal sa se intoarca la birou, fara exceptie
A, ca dupa pandemie or sa fie firme care pana acum nu ofereau home office sub diferite pretexte, ca nu se poate, ca bla bla, si acum s-a vazut ca se poate si probabil o sa fie o zi/doua pe saptamana cam peste tot unde se potriveste si nu era inainte, e alta discutie. Am exemplu concret firma la care lucreaza sotia, aveau cu chiu cu vai 2 zile pe luna, iata ca acum lucreaza si ea full de acasa fara nicio problema. Dar dupa pandemie o sa fie furnicare iar in toate zonele de birouri.
Reducerea spatiilor poate aparea din alte motive cum ar fi restructurarile, ca or sa fie firme care o sa piarda proiecte, la care scad incasarile etc.
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 10 aprilie 2020 - 09:15