STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#3581 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 10 aprilie 2020 - 08:19

Nu se va reduce nimic din cauza lucrului de acasa, ati facut praf Isho si v-ati mutat aici :)) Si eu sunt in a 4-a saptamana de lucrat de acasa, noi aveam lucru de acasa si inainte 2 zile pe saptamana. Dar e alegerea ta daca vrei sa lucrezi sau nu, nu te obliga nimeni, deci in conditiile astea tu, companie, trebuie sa asiguri spatii de birouri pentru toti angajatii, asta e un beneficiu de care vrei sa beneficiezi sau nu.
Eu foarte rar am ramas acasa 2 zile din cele 2 permise si vorbind si cu restul colegilor pana si aia care mai maraiau inainte de pandemie ca ce fain ar fi sa lucram doar de acasa, le-a iesit pe nas si abia asteapta sa se reintoarca la birou, la fel restul cunostintelor, prietenilor, rudelor cu care am vorbit si lucreaza de acasa sunt satui si asteapta sa revina totul la normal sa se intoarca la birou, fara exceptie
A, ca dupa pandemie or sa fie firme care pana acum nu ofereau home office sub diferite pretexte, ca nu se poate, ca bla bla, si acum s-a vazut ca se poate si probabil o sa fie o zi/doua pe saptamana cam peste tot unde se potriveste si nu era inainte, e alta discutie. Am exemplu concret firma la care lucreaza sotia, aveau cu chiu cu vai 2 zile pe luna, iata ca acum lucreaza si ea full de acasa fara nicio problema. Dar dupa pandemie o sa fie furnicare iar in toate zonele de birouri.
Reducerea spatiilor poate aparea din alte motive cum ar fi restructurarile, ca or sa fie firme care o sa piarda proiecte, la care scad incasarile etc.

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 10 aprilie 2020 - 09:15

3

#3582 Useril este offline   Claudiu1212 

• Membru activ
  • Postari: 531
  • Inregistrat: 14 mai 18
  • Sexul:masculin

Postat 10 aprilie 2020 - 09:35

De accord ca imediat dupa ce trece pandemia toata lumea o sa vrea sa iasa din casa si sa mearga peste tot numai acasa nu, eu vorbeam pe termen lung, pentru ca unele masuri vor fi mentinute mult timp dupa starea de urgenta (purtarea mastii, evitarea aglomerarii spatiilor interioare)si Iulius Town e cea mai mare aglomerare din oras, sa fii sigur ca acolo vor exista mult timp restrictii si de-aia zic ca s-ar putea implementa o solutie ca angajatii sa lucreze de acasa prin rotatie mai mult timp, 1-2 saptamani(eu am alternat zilele astea lucratul de acasa cu mersul la birou si pentru mine ar fi perfect asa). Oricum la corporatii nu e democratie, deciziile se iau la nivel inalt, poate in unele conteaza mai mult feedback-ul angajatilor, poate in altele mai putin.
Plus ca pana la o decizie clara din parte chiriasilor Iulius Town, orice spune fiecare este doar o presupunere (asta daca nu sunt si directori generali pe forum)
1

#3583 Userul este online   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 10 aprilie 2020 - 10:13

Vezi postareaDanielT, la 10 aprilie 2020 - 08:19, a spus:

Nu se va reduce nimic din cauza lucrului de acasa, ati facut praf Isho si v-ati mutat aici :)) Si eu sunt in a 4-a saptamana de lucrat de acasa, noi aveam lucru de acasa si inainte 2 zile pe saptamana. Dar e alegerea ta daca vrei sa lucrezi sau nu, nu te obliga nimeni, deci in conditiile astea tu, companie, trebuie sa asiguri spatii de birouri pentru toti angajatii, asta e un beneficiu de care vrei sa beneficiezi sau nu.
Eu foarte rar am ramas acasa 2 zile din cele 2 permise si vorbind si cu restul colegilor pana si aia care mai maraiau inainte de pandemie ca ce fain ar fi sa lucram doar de acasa, le-a iesit pe nas si abia asteapta sa se reintoarca la birou, la fel restul cunostintelor, prietenilor, rudelor cu care am vorbit si lucreaza de acasa sunt satui si asteapta sa revina totul la normal sa se intoarca la birou, fara exceptie
A, ca dupa pandemie or sa fie firme care pana acum nu ofereau home office sub diferite pretexte, ca nu se poate, ca bla bla, si acum s-a vazut ca se poate si probabil o sa fie o zi/doua pe saptamana cam peste tot unde se potriveste si nu era inainte, e alta discutie. Am exemplu concret firma la care lucreaza sotia, aveau cu chiu cu vai 2 zile pe luna, iata ca acum lucreaza si ea full de acasa fara nicio problema. Dar dupa pandemie o sa fie furnicare iar in toate zonele de birouri.
Reducerea spatiilor poate aparea din alte motive cum ar fi restructurarile, ca or sa fie firme care o sa piarda proiecte, la care scad incasarile etc.

De acord cu tine Daniel.
La noi nu e reglementat un numar minim, ci la intelegere cu manager-ul tau direct (aici intervine cat de bun e manager-ul).
Multi colegi doreau inainte de a veni pandemia mai mult home office, invocand motive diferite.
Acum mai toti vor inapoi la birou dupa ce stau de mai bine de 3 saptamani in casa.

Nu se va goli nici un birou de IT, niciunde in tara. Acum sunt si multe firme, rigide la idea de home office, care au trimis printre primele oameni acasa sa lucreze.

E faina prima sapt (de fapt primele zile doar) de home office, apoi deja ravnesti sa mergi la birou

Aceasta postare a fost editata de IlieB: 10 aprilie 2020 - 10:14

2

#3584 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 10 aprilie 2020 - 13:05

Si eu abia astept sa ma intorc la lucru si nu doar pentru ca asta inseamna ca am scapat(cat de cat) de pandemie.
Inainte aveam o zi de lucru de acasa pe saptamana, acum sunt acasa de 3 saptamani si mai ramanem minim 3 saptamani.
Conteaza si interactiunea sociala. Fara pandemie cand lucrezi pana la 16-17 in fiecare zi si ai familie nu prea mai apuci sa socializezi cu altcineva decat familia si colegii de la lucru.
Ca si cat de mult se lucreaza sincer cred ca se lucreaza mai putin si ti se intinde pe mai mult din zi lucrul.
Prefer munca de la birou si dpdv al productivitatii si al vietii sociale.

Aceasta postare a fost editata de th3lurker: 10 aprilie 2020 - 13:44

1

#3585 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30207
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 10 aprilie 2020 - 13:20

Pai, chiar asta voiam sa intreb: daca productivitatea e aceasi sau companiile accepta situatia asa cum e? Daca productivitatea e mult mai scazuta (sa zicem), cat vor rezista sa plateasca salarii intregi pentru o productivitate mai mica?
0

#3586 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 10 aprilie 2020 - 14:05

La anumite companii din clădirile Iulius Town, există angajați care încă lucrează de la birou.
Până la 10 oameni pe etaj.

Se lucrează în continuare la UBC0:
Imagine atasata: UBC0-10Apr2020-1.jpeg Imagine atasata: UBC0-10Apr2020-2.jpeg Imagine atasata: UBC0-10Apr2020-3.jpeg
Photo by MNU
11

#3587 Userul este online   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 10 aprilie 2020 - 14:07

Aici totusi depinde de departamente si de ce deadline-uri sunt. Se poate despica subiectul foarte mult daca e mai productiv sau nu.

Eu lucrez pe partea de suport clienti. Ne-am asteptat sa avem un val mai slab (mai putine incidente din partea clientilor) dar s-a intamplat invers, chiar a crescut binisor. Dar avem prbl cand interactionam sau avem nevoie de departamentele de dezvoltare.
Si eu cred ca nu esti mai productiv acasa dupa o perioada lunga pentru ca deja e prea rutina, nu prea socializez decat prin IM cu colegii (dar si acolo se ajunge la o plafonare), deja intervina o stare de plictiseala sau neinteres.

Pana nu sunt scaderi de productivitate in rapoarte (ca asta le place managerilor) nu se va schimba nimic financiar.

Aceasta postare a fost editata de IlieB: 10 aprilie 2020 - 14:08

2

#3588 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 10 aprilie 2020 - 14:10

a venit caldura, se usuca betonul mai repede, incep sa avanseze vizibil - totusi nu e asa mare suprafata unui etaj
1

#3589 Useril este offline   violaforever 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 11 aprilie 20

Postat 12 aprilie 2020 - 08:10

Hello!

Acum cateva luni am vazut ca va intrebati daca face cineva un lapse time cu Ubc 0. Asa ca m-am apucat in ianuarie sa fac un lapse time, faceam fotografii saptamanal
de sub intrarea la vechiul foodcourt, de la terasa. Totul a mers bine pana ieri, cand a venit la mine un ag Drako sa ma ia la intrebari. I am zis cum sta treaba, a fost ok..pe moment.
Insa omul constiincios si-a sunat superiorul care binenteles ca nu a fost de acord. Chipurile, ma poate da in judecata, spatiu privat, bla bla. Plus ca cica au ei oameni specializati care se ocupa de asa ceva, cu drone si tot tacamul... asa o fi. Intrebarea mea este: sunt indreptatiti sa nu ma lase sa fac poze? Dupa baiatul acela, nu ai voie sa fotografiezi nici de la tine din casa...
Trist..

ps. I-am si zis ca atunci cand era aglomerat nici naiba nu ma observa, insa acum iasa oricine in evidenta...parca eram in "I am legend" :rolleyes:
5

#3590 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 12 aprilie 2020 - 09:38

Nu aveai de unde sa știi de situația actuala dar era mai bine sa alegi un loc de pe domeniul public, de pe strada, măcar pentru ca un coleg de forum a fost sechestrat de agenți și dus la interogatoriu pentru ca fotografia santierul.
Sper ca au montat niște camere Brinno care sint special făcute pentru Time lapse în domeniul construcțiilor, cu un set de baterii filmează saptamini - luni de zile.
3

#3591 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 15 aprilie 2020 - 15:19

Update UBC0 - 15 Aprilie 2020:

Imagine atasata: UBC0-15Apr2020-1.jpg Imagine atasata: UBC0-15Apr2020-2.jpg
Photo by MNU
12

#3592 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 20 aprilie 2020 - 12:58

Magazinele din mall ar avea o sansa la redeschidere mai rapid?
Le avantajează suprafata - doar- la unele destul de mare . In Germania inteleg ca se redeschid cele de minim 800 m2.
Cat despre birouri aici, unde e posibilă munca de la distanta, normele cred că vor fi ridicate ultimele.
0

#3593 Useril este offline   mopy 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 07 martie 19

Postat 20 aprilie 2020 - 15:52

In Germania se deschid magazinele cu o suprafata mai mica decat 800mp.
0

#3594 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 20 aprilie 2020 - 16:11

Ai dreptate, cele cu suprafata mai mică , am citit pe net în grabă.
La mall uri problema mi se pare aglomeratia de pe holuri /spatii comune.
Adică degeaba paznicul de la Zara nu lăsa decât 20 clienți în magazin, ca în mall în total misuna f.multa lume.
Bine , oricum vine vara
0

#3595 Useril este offline   Wargzo 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 19 februarie 09

Postat 20 aprilie 2020 - 16:14

:up:

Las asta aici -> Peste 3 luni se deschid mallurile
0

#3596 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 21 aprilie 2020 - 03:12

Peste 3 luni cand o sa fie al doilea val
1

#3597 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 21 aprilie 2020 - 15:00

Se va face deosebirea între ceea ce e strict necesar, necesar si mai puțin necesar în societate.
Spitale si magazine în I categorie, fabricile si școli în a doua și doar la toamna (cu studenți și liceeni, tot online). Restul în ultima categorie.
Mă îndoiesc că se va da liber ANUL asta la cinematografe,sali de sport,sali de congrese/ nunti cu sute de oameni, cluburi, stranduri (nasol ,stiu !!!)
0

#3598 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 22 aprilie 2020 - 10:23

Update UBC0 - 22 Aprilie 2020:

Imagine atasata: UBC0-22Apr2020-1.jpeg Imagine atasata: UBC0-22Apr2020-2.jpeg
Photo by MNU

Pentru vizualizarea detaliilor, am lăsat pozele la dimensiunea primită.
11

#3599 Useril este offline   biciclistu2 

• Membru activ
  • Postari: 175
  • Inregistrat: 20 septembrie 19

Postat 26 aprilie 2020 - 12:37

La UBC0 se lucreaza si duminica.

Imagine atasata: IMG_1001.jpg
8

#3600 Useril este offline   St150 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 18 septembrie 19

Postat 27 aprilie 2020 - 23:01

Astazi in jurul orei 23:45 eram in apropierea iulius mall si am ramas placut surprins de faptul ca la ubc 0 inca se lucra!!! Din pacate nu am reusit sa fac poze, fiind la volanul masinii.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Ultima »