STP Timișoara Forum: ISHO - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ISHO Business, Rezidential&Hotel (Faza1-ongoing, Faza2-in proiect) Evaluare topic: ***** 13 Voturi

#2221 Useril este offline   Paul2 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21 martie 18
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Desgin interior, Tenis, Sala, Calatorii, Natura, etc

Postat 12 noiembrie 2019 - 07:41

Sindri, trăim intr-o perioada in care nu putem să spunem ce ne taie pe noi capul pentru că așa am auzit vorbindu-se în târg.
Când cineva face o afirmație de genu ar trebui sa vina și cu dovezi concrete și acceptate de orice instanța judecătorească pentru că este un caz complex.
Nu cred nici-o secunda faptul că RA ar vrea probleme la structura și cel mai probabil sunt zvonuri lansate de firmele concurente pentru a crea panica în rândul clienților.
Persoanele care declara astfel de lucruri fără să aibă dovezi sunt exact ca Viorica dancila care spune baliverne toată ziua la tv.
Daca tot aveți surse sigure și vă credeți deștepți demonstrați cu hârtii, nu cu vorbe că așa pot sa spun și eu că la City of Mara mi-a spus constructorul x că sunt fisuri in placa cutatre....trebuie demonstrat cu acte, nu prin vorbe.
Încetați să mai aberati cu astfel de informații că nu e nimeni prost.
Daca exista și dovezi în acest sens ele pot fi făcute publice cu ușurință, dar faptul că doar se da din gură a proasta despre un subiect e clar că este un subiect inventat.
Sunt de mult timp pe forum, in special pe acest topic și nu am văzut vre-o alta postare de la Sindri despre subiectul Isho...hop, așa peste noapte a apărut Sindri sa confirme balivernele altora.
Nu ne putem juca cu astfel de declarații daca nu avem dovezi. Nu mă pricep eu foarte bine la legile justiției însă cred că poate fi caz penal ceea ce faceți voi și dacă avocații lui Sandor s-ar pune sa verifice identitatea persoanelor din spatele scrisului ați putea avea mari probleme.
Cum spuneau și alte persoane mai înainte...exista ISC (inspectoratul de stat în construcții). Se poate face o sesizare acolo și să se verifice acest aspect însă vor cere hârtii pe care nu cred că persoanele care au lansat zvonul le dețin.

Aceasta postare a fost editata de Paul2: 12 noiembrie 2019 - 07:45

2

#2222 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 12 noiembrie 2019 - 09:43

@Paul2, prietene, esti bine? Asta e un forum, am zis si noi ce am auzit, care e problema ta? Ti se pare ca tot ce se vorbeste aici e documentat?
Vorbim si noi ce credem, ce am auzit de la altii, ne dam cu parerea, e un forum ...........

Dar m-am linistit, daca tu atotstiutorul ai decis ca e aberatie, e ok.
Dar daca tot ai rezervat apartament acolo, tu nu eu, eu zic ca tu ai fi mai interesat sa vezi cu reprezentantul de vanzari sau cu cunostintele tale. E totusi suspect ca 3 oameni au auzit acelasi lucru

Hai spor la strans bani pentru mobila

Aceasta postare a fost editata de Florin.B RATT: 12 noiembrie 2019 - 11:20

0

#2223 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ
  • Postari: 448
  • Inregistrat: 09 mai 19

Postat 12 noiembrie 2019 - 09:46

Revin si eu cu o intrebare. Care e treaba cu plasele de tantari? :))
0

#2224 Useril este offline   GBela 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 20 martie 19

Postat 12 noiembrie 2019 - 09:54

Vezi postareaDorin55, la 12 noiembrie 2019 - 09:46, a spus:

Revin si eu cu o intrebare. Care e treaba cu plasele de tantari? :))

Se pot monta ulterior. Am intrebat noi. Ei nu pun.
0

#2225 Useril este offline   I.A. 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 11 iunie 19

Postat 12 noiembrie 2019 - 10:33

Am intrebat si eu si mi s-a spus ca nu se poate monta nimic pe exterior intrucat modifica aspectul fatadei. Au propus ei un alt sistem al plaselor de tantari montat cumva pe interior care ar fi permis?
1

#2226 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 10:42

Nici nu se pune problema sa fie pe interior. Vom monta pe exterior. Daca nu vin ei cu o alternativa sa fie sanatosi. Nu astept sa ma trezesc cu tot felu de insecte sau rozatoare in casa doar ca sa pastrez aspectul blocului. Sper ca nu imi va raspunde acum cineva ca se va face dezinsectie/deratizare. Aste is abureli ieftine.

Aceasta postare a fost editata de Dorin55: 12 noiembrie 2019 - 10:42

1

#2227 Useril este offline   I.A. 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 11 iunie 19

Postat 12 noiembrie 2019 - 11:00

Problema este ca in contract scrie ca orice modificare la fatada va fi sanctionata cu amenda. Sper ca ne vor oferi o solutie clara.
1

#2228 Useril este offline   Dorin55 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 11:10

E ca si cum ai interzice sa pui un fotoliu pe balcon asta cu plasele :))
2

#2229 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 12 noiembrie 2019 - 12:48

Paul 2
Până să vină Sandor vs Nabucodonosor sa il caute la ip , vezi ca pot veni clienții isho vs Sandor
Si ii pot cere documentații tehnice de la a la z, la care acum nu au acces.
Ii mai pot cere daune pt.intarzieri, printr-o acțiune civila dacă alea devin colosale. E drept că la un moment dat, după ce a produs zeci de milioane, mulberry va dispărea si daunele nu le va mai plăti nimeni
E adevărat că ,pt.clentii isho, avocații sunt scumpi si daca pierzi procesul , plătești cheltuielile de judecată ale pârâtului (mulberry)
Dar există protecția consumatorilor și sancțiuni contravenționale pt.nerespectare contracte.

În legătură cu trăinicia unei clădiri.... caută pe net cazul Asmita, vezi ce litigii s-au născut acolo și crede-ma , ultima grija a lui Sandor sunt doi -trei forumisti.

Gândește-te de ex ca ai avea o mică firma de construcții și ai fi un posibil sub-contractor isho si ai ști 1.că proiectul are întârzieri si 2.ca dezvoltatorul -mai are- ceva bani.
Ai scumpi prețul cerut?
Ei, uite Sandor e în poziții de negociere ingrate fata de alții, la fel cum au fost clienții în fața lui.

Altfel mie îmi plac clădirile, doar că vor fi mari întârzieri
Cred chiar ca clienții care au cumpărat în 2017-2018 sunt, momentan, câștigați, căci preturile au crescut și asta acoperă si eventual e chirii suplimentare

Ps. Între timp să fim optimiști
Cf.debanat consilierii locali vor dezbate puz pentru faza a doua, un p+4 , un p+16si un p+29 !!!
Ce e in mana nu-i minciună și puz trebuie făcut până la alegeri.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 12 noiembrie 2019 - 14:17

2

#2230 Useril este offline   octav1an 

• Membru activ
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 07 martie 15

Postat 12 noiembrie 2019 - 14:52

Vezi postareaDorin55, la 12 noiembrie 2019 - 10:42, a spus:

Nici nu se pune problema sa fie pe interior. Vom monta pe exterior. Daca nu vin ei cu o alternativa sa fie sanatosi. Nu astept sa ma trezesc cu tot felu de insecte sau rozatoare in casa doar ca sa pastrez aspectul blocului. Sper ca nu imi va raspunde acum cineva ca se va face dezinsectie/deratizare. Aste is abureli ieftine.

Sper sa fie baieti destepti si sa vina cu o solutie sau va taxeze pe astia mai descurcareti care stiti voi mai bine. Chilotii pe balustrada la uscat, AC pe fatada, ramele maro de smecher cand tot blocul le are albe de un fel, eventual si balocane acoprerite -- toate-s doar la un pas distanta. De Mumbai, pe unde ar trebui sa se mute vreo juma de tara.
5

#2231 Useril este offline   Sindri 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19

Postat 12 noiembrie 2019 - 15:43

Paul2, sunt chiar client ISHO, urmaresc forumul de foarte mult timp. Nu am postat pana acum pentru ca nu am avut nimic relevant de spus dar acum având in vedere ca informația vehiculata in postările anterioare coincide cu informația pe care am auzit-o de la un apropiat angajat chiar la ISHO, am considerat ca e oportun să o fac. Cu siguranța nu am dovezi, in niciun caz nu vreau să am, pentru ca nu vreau să periclitez funcția cuiva. Sper totuși să nu fie adevărat dar dacă este cu siguranța adevarul va ieși la iveală in curând . Oricum atitudinea ta agresivă este cel puțin ciudată dar poate așa îți exprimi tu îngrijorarea.
2

#2232 Useril este offline   Sindri 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3

Postat 12 noiembrie 2019 - 15:57

Ca sa nu fie total contraproductiva discutia, acestea sunt obiectele sanitare standard din ParksideD.Imagine atasata: IMG_8216.jpegImagine atasata: IMG_8215.jpeg
1

#2233 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249

Postat 12 noiembrie 2019 - 20:05

Vezi postareaPaul2, la 11 noiembrie 2019 - 19:40, a spus:

Da clar....am fost avertizat de faptul că dacă trecem in contract parcarea exista riscul să plătim 19% per total (și apartament), chiar la 2 camere.....și atunci am spus că vom lua separat parcarea ulterior.
Mi s-a părut corect că ne-a spus asta.

Salut,chiar sunt curios cum se încadrează un apart de 3 camere in plafonul de 5% TVA,care este de maximum 450.000 ron....mersi
Eu am trecut in promisiune apart 2 camere+parcare+boxa,nu m-a avertizat nimeni ca anexele se adauga la valoarea apart,iar TVA-ul va fi 19% total.mi se pare dubioasa treaba,parcarea sigur va avea cf-ul separat,asa au justificat cei de Isho valoarea TVA-ului de 19% pt ea.
Eu am cumparat si la Sedako apart si parcare,iar TVA-ul a fost 5% pt tot.

Aceasta postare a fost editata de Seba76: 12 noiembrie 2019 - 20:19

0

#2234 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 20:42

Au fost ap.cu 3 cam la Isho sub plafon, preturile nu erau chiar indecente în 2017 si inceput de 2018 când au vandut cam tot.
Problema e ca , chiar fără locul de parcare, cu modificările pe curs , ies din plafon.
Si eu sunt nelămurit cu parcarea, ca vad ca nu e același regim peste tot.
Sunt dezvoltatori care vând ap.cu doua locuri parcare incluse în prețul ap.si tva e 5 la suta
1

#2235 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 20:56

Mersi pentru raspuns.
Nu-mi aduc aminte sa fi fost apart cu 3 camere sub 100.000€(cel putin in U1+RA)
Stiu ca am intrebat de ce TVA-ul la parcari nu este la fel pt toti dezvoltatorii si parca au zis ca ei vor vinde si parcari separat,nu impreuna cu apart.dar nu sunt sigur 100%,au trecut mai mult de 2 ani de atunci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de Seba76: 12 noiembrie 2019 - 21:15

0

#2236 Useril este offline   Gym@2018 

• Membru începător
  • Pip
  • Inregistrat: 31 octombrie 18

Postat 12 noiembrie 2019 - 21:42

Eu am cumparat si la Sedako apart si parcare,iar TVA-ul a fost 5% pt tot.
[/quote]

Din câte știu, codul fiscal menționează ca dacă ai cumpărat deja de la o persoana juridica un imobil la care cota tva era 5% nu mai poți beneficia de aceasta cota redusa de 5% la încă un imobil.
0

#2237 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 21:45

S-a schimbat,parca din ian/febr 2019,poti cumpara mai multe imobile cu cota TVA de 5%,trebuie doar sa nu fie mai mare de 120 mp si sa aiba o valoare maxima de 450.000 ron
0

#2238 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 21:46

Așa e în codul fiscal, poate Seba76 de- aia a avut 19 la suta tva.
Am verificat si ...s-a schimbat

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 12 noiembrie 2019 - 21:51

0

#2239 Useril este offline   Gym@2018 

• Membru începător
  • Pip
  • Inregistrat: 31 octombrie 18

Postat 12 noiembrie 2019 - 21:47

Vezi postareaDorin55, la 12 noiembrie 2019 - 11:10, a spus:

E ca si cum ai interzice sa pui un fotoliu pe balcon asta cu plasele :))

Și mie mi se pare super aberanta chestia cu plasele de tantari. Și nu cred ca se va pune problema. Ar fi o chestie abuziva zic eu. Și ținând cont ca în promisiune nu e specificata, mai au dreptul în contractul final de vânzare cumpărare sa introducă noi clauze de genul acestora? Ne putem trezi cu alte interductii/surprize?
0

#2240 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 12 noiembrie 2019 - 21:56

Gym
Nu e aberant, la clădirile cu fațada majoritar vitrata , aspectul fațadei se modifică prin plasele de țânțari
Ori e o clădire cu un anumit stil , ori nu.
Modificare la fațada nu se poate face, ori ferestrele mari constituie fațada.
E un principiu de urbanism , care ar trebui respectat peste tot

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 12 noiembrie 2019 - 21:58

1

Arata acest topic

• (225 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114