Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare)
Postat 28 aprilie 2019 - 21:07
Citeaza
FOTO Lucrările la complexul de pasaje pe două niveluri subterane de la Openville avansează cu rapiditate
Noul pasaj subteran din Timişoara va face legătura dintre bulevardul Antenei şi Piaţa Consiliul Europei, pe proprietatea ansamblului Openville.
Subpasajul de la Openville are o lungime de 203 metri (26,5 metri lăţime) şi spre deosebire de pasajul Michelangelo, unde s-a săpat pur şi simplu un tunel, aici tehnologia folosită de firma constructoare este cu totul diferită. [...]
sursa: FOTO Lucrările la complexul de pasaje pe două niveluri subterane de la Openville avansează cu rapiditate
Postat 29 aprilie 2019 - 22:49

Si dinspre Calea Aradului.
Parcarea de biciclete a fost inundata dupa furtuna de vineri, astazi am vazut un adolescent care a sunat la call center-ul Iulius Mall sa anunte ca este apa. Nu stiu ce raspuns a primit dar vineri am ratat Auchan-ul pentru citeva minute, s-a inchis la 18 si in parcare actiona o masina de spalat care poate sa si aspire apa. Parerea mea este ca atunci si-a terminat programul angajatul si are liber pina miine, de aceea mai era apa in parcare si astazi.
Postat 02 mai 2019 - 16:49
Pare sa fie turnata pe vechea locatie a benzinariei.
Postat 03 mai 2019 - 07:05
Postat 03 mai 2019 - 17:26
Postat 05 mai 2019 - 22:26
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Postat 06 mai 2019 - 00:41
In partea cealaltă am văzut că cei de la Garage Cafe deschid inca un local numit Garage Boutique.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Postat 06 mai 2019 - 09:50
Postat 06 mai 2019 - 11:11

In nicio tara cu apa calda nu mai exista o asemenea prostie. Cica daca te aduni gramada pe terenul din jurul unei cladiri aflate in curs de evacuare esti in siguranta...

In acelasi timp semne iluminate clar cu semnul de iesire nu sint peste tot. Cele mai multe se rezuma la un led care arde permanent dar pe intuneric nu spune nimic.

Am observat si eu firma Taco Bell ieri duminica 5 mai.
Postat 06 mai 2019 - 11:44
Placute d-alea gasesti si in Dedeman de cumparat.
o sa fi surprins dar placute cu locul de intrunire sint chiar si pe acoperisul domului din Milano.
https://blogulmeudec.../2015/07/bn.jpg
Postat 06 mai 2019 - 12:30
Aici nu ai nimerit-o. Si aici in DE, fiecare cladire de birouri are o astfel de placuta, respectiv loc definit.
La noi la firma spre exemplu, fiecare etaj are un responsabil care are o vesta, si o rola de scoci rosu. Cand se da alarma, acea persoane se asigura ca toate incaperile sunt goale, si dupa le sigileaza cu un X cu scociul respectiv. Restul sa aduna in afara cladirii pe terenul predefinit. Dupa ce fiecare responsabil de etaj se afla pe acel teren, se face prezenta etajului respectiv. Daca toata lumea este prezenta, esti liber. Astfel in cazul birourilor, este mult mai usor de coordonat in cazul persoanelor lipsa.
Postat 06 mai 2019 - 12:37
La o clădire din Openville, Isho sau CBC angajații dintr-o clădire încap pe 100 mp.
Postat 07 mai 2019 - 12:21

Citeaza
...
In secolul XXI sistemul de acces cu cartela asigura evidenta persoanelor dintr-o cladire. In epoca cind 99% din angajati sint offline de ce se petrece in jurul lor practic nimeni nu o sa stie in caz de urgenta care colegi de serviciu erau in firma si care era afara la o pipă.
Postat 07 mai 2019 - 17:51
Aceasta postare a fost editata de ker: 07 mai 2019 - 17:52
Postat 07 mai 2019 - 18:36
Doppler, la 07 mai 2019 - 12:21, a spus:
Nu, nu ai o evidenta completa. Iesirea de la demisol (la parcarea de biciclete) este cu buton, nu cu cartela ca la receptia de la 1. Nici iesirea de urgenta pe scari (linga DM) nu este monitorizata, ci tot cu buton apasat dintre interior. Ah, si tine cont ca pe la demisol mai intra/ies cite 3-5 oameni deodata fara a da fiecare cu cartela, ca daca s-au nimerit in grup ajunge sa isi tina usa deschisa unul altuia.
Pe scurt, metodele clasice si ne-electronice merg cel mai bine: oamenii se aduna la locul desemnat cit sa fie numarati de responsabilii fiecarei echipe / firme. Un loc de adunare cred ca este platoul de la Fabrika, altul este statia de taxi ... nu se imbulzesc toti angajatii intr-o singura parte.
Cit despre numere, nu uita ca presei ii place sa le umfle